Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Electronica en Computers

3 tips voor de ideale thuiswerkplek

Thuiswerken doen we inmiddels al ruim een jaar, al beschikken heel wat thuiswerkenden nog niet over het optimale thuiswerkkantoor. Een verstelbaar bureau om op de juiste hoogte te kunnen werken, een goede mok voor een lekker kopje koffie en een fijn toetsenbord waar je dagen achter elkaar verslagen op kunt typen: dát mag allemaal niet ontbreken! Ben jij benieuwd hoe je op de beste manier thuis kunt werken? Na het in praktijk brengen van de volgende drie tips wil je nooit meer iets anders.

1. Een verstelbaar bureau

Ergonomisch werken is een ongekend populaire term geworden sinds thuiswerken de norm is geworden, maar hoe doe je dat precies? De eerste tip is om een verstelbaar bureau aan te schaffen, die je op de juiste hoogte af kunt stellen. Dé manier om ergonomisch te werken is namelijk door je voeten recht onder je bureau te zetten in een hoek van 90 graden, net als je armen. Wanneer dit het geval is, zal je geen rugklachten meer ervaren!

2. De ideale laptop is custom-made

Doet jouw laptop er uren over om op te starten of ben je niet tevreden met Windows als besturingssysteem? Ga dan zelf je laptop configureren! Met een custom laptop werk je namelijk te allen tijde achter de computer van de dromen, zonder dat je ergernissen ontwikkelt die je tegen zullen gaan zitten tijdens het thuiswerken. Op de website van Laptopzelfsamenstellen.nl vul je alle vakjes in, waarna de ideale laptop voor je gebouwd zal worden door NovaCustom.

3. Zorg voor een rustige omgeving

Tot slot zijn niet alleen de spullen waarmee en waarachter je werkt essentieel om goed thuis te kunnen werken, maar ook is het van belang om in een rustige omgeving aan de slag te kunnen gaan. Ruim je bureau op, zorg voor een georganiseerde ruimte en ga aan de slag met een plan!

https://laptopzelfsamenstellen.nl/