Eenvoudig je was draaien? Was het maar zo..

Als je plannen hebt om een nieuwe wasmachine te kopen, dan is een beetje voorwerk geen overbodige luxe. Denken dat een wasmachine kopen  gewoon even een kwestie van kiezen is, berust in veel gevallen op een misverstand. Je wilt immers niet alleen dat je was schoon wordt, maar ook dat het meeste vocht uit de kledingstukken is gecentrifugeerd, voordat je de wasautomaat leeghaalt. Daarnaast is het fijn als de kledingstukken na het wassen nog steeds dezelfde maat hebben en jouw kleding niet ineens veranderd is in een grote kreukelzone. 

Tips voor als je een wasmachine kopen gaat

Ben jij een groot voorstander van een bepaald merk, omdat je meerdere apparaten in huis hebt die je erg bevallen? Focus je dan op dat bewuste merk en kijk op welke functies de wasmachines van jouw favoriete fabrikant zich onderscheiden. Hierbij kan je de onderlinge verschillen vergelijken op het gebied van:

  • energie- en waterverbruik

  • extra programma’s voor gericht wassen

  • de vulcapaciteit

  • geluidsniveau 

  • de aanschafprijs

De beste wasmachine kopen

Heb je geen voorkeur voor een bepaald merk en moet je op korte termijn een nieuwe wasmachine kopen? Je kan er in dat geval wel gewoon voor kiezen om een apparaat te kopen dat als beste wasmachine getest is. Op deze manier weet je zeker dat je een wasmachine koopt die goed presteert op de belangrijkste eigenschappen. De kans bestaat dat deze machine niet aan jouw hele waslijst aan eisen voldoet, maar je zal hoe dan ook de eigenaar worden van een wasmachine die:

  • jouw wasgoed perfect schoonmaakt

  • met hulp van sensoren de droogtijd en energieverbruik kan aanpassen

  • je kledingstukken heerlijk zacht maakt

  • kreukels zoveel mogelijk tegengaat


Was allemaal wel duidelijk toch?

https://www.gereedschap-expert.nl/

Essentieel voor elke ondernemer: een eigen app

Als ondernemer moet je innovatief zijn en je moet vooral met de tijd meegaan. Op dit moment spelen er drie dingen, drie dingen waarmee eigenlijk praktisch iedere ondernemer mee te maken krijgt. Deze drie dingen zijn verduurzaming, globalisering en het gebruik van sociale media. In dit artikel ga ik me richten op het laatste onderdeel, het gebruik van sociale media. Dat is namelijk een heel krachtig middel om marketing te doen, om jouw klantenkring te vergroten. Als ondernemer doe je dat gemakkelijk door een app te ontwikkelen die jouw klanten kunnen downloaden en jouw spullen kunnen kopen.

 

Niets is zeker, behalve dat het laten ontwikkelen van een app voor jouw bedrijf mogelijk jouw volgende stap richting succes is! Een app is, zeker in deze tijden, super fijn om te hebben. We bestellen veel meer dingen online, door corona en gewoon omdat het super makkelijk is. Om mensen online beter te bereiken, doe je er goed aan om een app te laten maken. Meer en meer bedrijven hebben dit, omdat je zo gemakkelijk al je favorieten, bestellingen en aanbiedingen kan zien. Ook voor jouw bedrijf is dit een perfecte manier om meer omzet te draaien!

 

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe je zo’n app kan maken, of je het ook uit kan besteden, hoeveel dat dan wel zal kosten en hoe zo’n app er uit komt te zien. Geen zorgen! Wij van Edit4U staan voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties en webshops voor elk bedrijf; van klein tot groot. Onze professionele applicatie ontwikkelaars staan voor je klaar. Aan de ene kant weten zij precies hoe je een app kan maken, aan de andere kant kunnen zij ook heel goed naar jouw wensen en mening luisteren. De app laten ontwikkelen kosten, hangen helemaal af van hoe ingewikkeld de software gaat zijn. Op de website van Edit4U vind je meer informatie hierover!

https://www.edit4u.nl/

Wat gebeurt er als ik per ongeluk op mijn persoonlijk alarm druk?

Als u per ongeluk op uw persoonlijke senioren-alarm drukt, laat dan gewoon het personeel van het antwoordcentrum weten dat het een vergissing was en dat u geen hulp nodig had. Als de operator u niet kan horen, probeert hij uw vaste lijn te bellen om te controleren of u hulp nodig hebt. Als u de telefoon niet hoort, bijvoorbeeld als u in de tuin bent, zal de operator een van uw sleutelhouders vragen u snel te bezoeken om te controleren of alles goed is.

Het responsteam verwacht een bepaald aantal onbedoelde oproepen te ontvangen en u wordt gevraagd ten minste eenmaal per maand op de knop te drukken om te controleren of het systeem werkt zoals het zou moeten zijn. Als het gaat om het beantwoorden van oproepen, zijn we van mening dat het altijd beter is om veilig te zijn dan sorry en zullen we altijd de nodige controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat u veilig en wel bent als u op uw alarm drukt.

Verkoopplattegronden gebruiken voor de verkoop

Verkoopplattegronden zijn nog steeds een goed middel om geïnteresseerden in objecten op de hoogte te brengen van de ruimte die er beschikbaar is in een woning of pand.

 

Waarom zijn ze zo effectief?

Op een verkoopplattegrond kun je een duidelijke sfeer bepalen. Door middel van onze technieken kunnen we een ideale indeling maken en sfeer overbrengen. U bepaalt welke sfeer uitgedragen moet worden en wij realiseren de beelden voor u.

Veel mensen hebben niets met uitgeschreven maten. Beelden zeggen hen veel meer. De meest algemene vragen kunnen beantwoord worden door een verkoopplattegrond: ‘waar staat de keukentafel het beste? Is er ruimte voor een kookeiland? Is er genoeg ruimte voor een hoekbank?’.

 

Verkoopplattegronden kunnen al worden gemaakt wanneer wij de maten van uw object hebben en u kunt als opdrachtgever aangeven van welke ruimten u deze beelden wilt gebruiken. Ook voor zakelijke klanten die kantoorpanden willen aanschaffen, kunnen deze beelden van grote waarde zijn.

 

Waar kunt u de verkoopplattegronden voor gebruiken? Onder andere voor brochures, op uw verkoopwebsite, in advertenties en niet te vergeten op Funda.

 

Wacht dus niet langer en zorg dat de ruimtelijke indeling van uw vastgoed goed weergegeven kan worden. Neem contact op om te vragen naar de prijzen en zaken die wij nodig hebben.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes 3d printen, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl

Cursus timemanagement voor een duurzame bedrijfsvoering

Voor heel veel mensen geldt dat ze zouden willen dat de dag een stuk langer mag duren. Werkzaamheden die nog gedaan moeten worden, stapelen maar op. Kleine dingetjes blijven liggen, maar jij blijft er wel mee zitten in je hoofd. Onbewust kost dit enorm veel energie en zal het ten koste gaan van je eigen werk kwaliteit. Een cursus timemanagement helpt je hierbij.

 

Niemand wilt dat een stapel werk op je bureau voor je gevoel alsmaar groter wordt. Zo’n cursus kan je helpen om je tijd echt goed in te delen. In deze cursus bespreken we verschillende zaken. We leren je de basisprincipes van time management. Daarna leren we je wat urgent is en wat niet urgent is, ofwel prioriteiten stellen. Hoe je je agenda moet beheren hoort daar ook bij. Dan laten we zien hoe je goed kan vergaderen zonder dat dit te lang duurt. Je e-mailverkeer moet ook op orde zijn en laten je dus ook zien hoe je dit moet beheren. Jezelf haalbare doelen stellen is ook een onderdeel dat terugkomt. Waar veel winst te behalen valt is in je dagelijkse routine. Tot slot voor veel mensen moeilijk; delegeren. Jezelf werk uit handen nemen.

 

Het mooie aan deze cursus is, is dat hij gratis is! De cursus is te vinden op de website van Learnit. Daar is eerder een link voor gegeven. De cursus is als PDF te downloaden. Toch is het ook mogelijk de cursus met een trainer te volgen. Het verschil daarin is dat er ook wordt ingegaan op wie jij bent. Op basis daarvan is de training iets anders dat de gratis cursus timemanagement in PDF vorm.

 

De ondersteuning van een arbodienst

Voor een werkgever kan het in sommige gevallen handig zijn om advies te vragen over werkgerelateerde zaken zoals absentie en hulp bij ongevallen. Om de werkgevers van de juiste informatie te voorzien en voor de begeleiding is er een arbodienst in het leven geroepen. Door het inschakelen van een  arbodienst kan er gewerkt worden aan het verzuim om deze zo laag mogelijk te houden. De zieke werknemers kunnen zo snel mogelijk weer re- integreren binnen het bedrijf omdat ze begeleidt worden bij het herstel. Het is volgens de wet verplicht om een begeleiding in te schakelen bij het arbo- en verzuimbeleid. In dit beleid staat precies beschreven aan welke regels een bedrijf zich moet houden. Specifiek kan er voor de werknemer instaan wat ze moeten doen als ze absent zijn en wie er ingeschakeld dient te worden. De arbodiensten zijn bedrijven die actief zijn op de vrije markt. Hierdoor kun je deze inschakelen voor een dienst wat je maar wilt. De enige verplichting die je hebt bij een arbodienst is het toetsen van een RI&E als dit van toepassing is. De begeleiding bieden van een zieke werknemer als deze voor een langere tijd afwezig is. Een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek bieden aan het personeel binnen een bedrijf en de aanstellingskeuring. Deze keuring kan aansluiten op het ontwikkel assessment dat wordt gehouden bij de sollicitatierondes. Uit deze assessments kunnen de juiste kandidaten gekozen worden voor de functie en de invulling van de werkplek. Door middel van de assessments kan er precies gekeken worden naar de kwaliteiten en interesses van de kandidaten. Als deze aansluiten op de visie van het bedrijf en de werkzaamheden die horen bij de functie die ingevuld moet worden, dan kan de meest geschikte kandidaat gekozen worden. Dit zal voorkomen dat de werkgever er later achter komt dat de verkeerde keuze is gemaakt voor de werknemer die de functie vervult.

https://loopbaannederland.nl/