Wat gebeurt er als ik per ongeluk op mijn persoonlijk alarm druk?

Als u per ongeluk op uw persoonlijke senioren-alarm drukt, laat dan gewoon het personeel van het antwoordcentrum weten dat het een vergissing was en dat u geen hulp nodig had. Als de operator u niet kan horen, probeert hij uw vaste lijn te bellen om te controleren of u hulp nodig hebt. Als u de telefoon niet hoort, bijvoorbeeld als u in de tuin bent, zal de operator een van uw sleutelhouders vragen u snel te bezoeken om te controleren of alles goed is.

Het responsteam verwacht een bepaald aantal onbedoelde oproepen te ontvangen en u wordt gevraagd ten minste eenmaal per maand op de knop te drukken om te controleren of het systeem werkt zoals het zou moeten zijn. Als het gaat om het beantwoorden van oproepen, zijn we van mening dat het altijd beter is om veilig te zijn dan sorry en zullen we altijd de nodige controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat u veilig en wel bent als u op uw alarm drukt.

Verkoopplattegronden gebruiken voor de verkoop

Verkoopplattegronden zijn nog steeds een goed middel om geïnteresseerden in objecten op de hoogte te brengen van de ruimte die er beschikbaar is in een woning of pand.

 

Waarom zijn ze zo effectief?

Op een verkoopplattegrond kun je een duidelijke sfeer bepalen. Door middel van onze technieken kunnen we een ideale indeling maken en sfeer overbrengen. U bepaalt welke sfeer uitgedragen moet worden en wij realiseren de beelden voor u.

Veel mensen hebben niets met uitgeschreven maten. Beelden zeggen hen veel meer. De meest algemene vragen kunnen beantwoord worden door een verkoopplattegrond: ‘waar staat de keukentafel het beste? Is er ruimte voor een kookeiland? Is er genoeg ruimte voor een hoekbank?’.

 

Verkoopplattegronden kunnen al worden gemaakt wanneer wij de maten van uw object hebben en u kunt als opdrachtgever aangeven van welke ruimten u deze beelden wilt gebruiken. Ook voor zakelijke klanten die kantoorpanden willen aanschaffen, kunnen deze beelden van grote waarde zijn.

 

Waar kunt u de verkoopplattegronden voor gebruiken? Onder andere voor brochures, op uw verkoopwebsite, in advertenties en niet te vergeten op Funda.

 

Wacht dus niet langer en zorg dat de ruimtelijke indeling van uw vastgoed goed weergegeven kan worden. Neem contact op om te vragen naar de prijzen en zaken die wij nodig hebben.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes 3d printen, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

https://www.blaised.nl

Cursus timemanagement voor een duurzame bedrijfsvoering

Voor heel veel mensen geldt dat ze zouden willen dat de dag een stuk langer mag duren. Werkzaamheden die nog gedaan moeten worden, stapelen maar op. Kleine dingetjes blijven liggen, maar jij blijft er wel mee zitten in je hoofd. Onbewust kost dit enorm veel energie en zal het ten koste gaan van je eigen werk kwaliteit. Een cursus timemanagement helpt je hierbij.

 

Niemand wilt dat een stapel werk op je bureau voor je gevoel alsmaar groter wordt. Zo’n cursus kan je helpen om je tijd echt goed in te delen. In deze cursus bespreken we verschillende zaken. We leren je de basisprincipes van time management. Daarna leren we je wat urgent is en wat niet urgent is, ofwel prioriteiten stellen. Hoe je je agenda moet beheren hoort daar ook bij. Dan laten we zien hoe je goed kan vergaderen zonder dat dit te lang duurt. Je e-mailverkeer moet ook op orde zijn en laten je dus ook zien hoe je dit moet beheren. Jezelf haalbare doelen stellen is ook een onderdeel dat terugkomt. Waar veel winst te behalen valt is in je dagelijkse routine. Tot slot voor veel mensen moeilijk; delegeren. Jezelf werk uit handen nemen.

 

Het mooie aan deze cursus is, is dat hij gratis is! De cursus is te vinden op de website van Learnit. Daar is eerder een link voor gegeven. De cursus is als PDF te downloaden. Toch is het ook mogelijk de cursus met een trainer te volgen. Het verschil daarin is dat er ook wordt ingegaan op wie jij bent. Op basis daarvan is de training iets anders dat de gratis cursus timemanagement in PDF vorm.

 

De ondersteuning van een arbodienst

Voor een werkgever kan het in sommige gevallen handig zijn om advies te vragen over werkgerelateerde zaken zoals absentie en hulp bij ongevallen. Om de werkgevers van de juiste informatie te voorzien en voor de begeleiding is er een arbodienst in het leven geroepen. Door het inschakelen van een  arbodienst kan er gewerkt worden aan het verzuim om deze zo laag mogelijk te houden. De zieke werknemers kunnen zo snel mogelijk weer re- integreren binnen het bedrijf omdat ze begeleidt worden bij het herstel. Het is volgens de wet verplicht om een begeleiding in te schakelen bij het arbo- en verzuimbeleid. In dit beleid staat precies beschreven aan welke regels een bedrijf zich moet houden. Specifiek kan er voor de werknemer instaan wat ze moeten doen als ze absent zijn en wie er ingeschakeld dient te worden. De arbodiensten zijn bedrijven die actief zijn op de vrije markt. Hierdoor kun je deze inschakelen voor een dienst wat je maar wilt. De enige verplichting die je hebt bij een arbodienst is het toetsen van een RI&E als dit van toepassing is. De begeleiding bieden van een zieke werknemer als deze voor een langere tijd afwezig is. Een periodiek arbeidsgezondheidskundig onderzoek bieden aan het personeel binnen een bedrijf en de aanstellingskeuring. Deze keuring kan aansluiten op het ontwikkel assessment dat wordt gehouden bij de sollicitatierondes. Uit deze assessments kunnen de juiste kandidaten gekozen worden voor de functie en de invulling van de werkplek. Door middel van de assessments kan er precies gekeken worden naar de kwaliteiten en interesses van de kandidaten. Als deze aansluiten op de visie van het bedrijf en de werkzaamheden die horen bij de functie die ingevuld moet worden, dan kan de meest geschikte kandidaat gekozen worden. Dit zal voorkomen dat de werkgever er later achter komt dat de verkeerde keuze is gemaakt voor de werknemer die de functie vervult.

https://loopbaannederland.nl/