Alles voor het onderhoud van een caravan

Bij Truckwash 1 zijn ze ook gespecialiseerd in het onderhoud van caravans en campers, naast auto’s en vrachtwagens. Je kan bij onze truckwash, in Roosendaal en Rilland, terecht voor het wassen van je caravan/camper, maar je kan dit ook zelf doen met de artikelen uit onze webshop. We poetsen met hoge kwaliteit poetsmaterialen. Vooral wanneer je op vakantie gaat of weer terugkomt van vakantie dan is caravan onderhoud erg prettig en van essentieel belang, maar ook wanneer je de caravan winterklaar wil maken is onderhoud van essentieel belang. Ook heeft het regelmatig onderhouden van de caravan een positief effect op de levensduur van een camper/caravan. In het assortiment vind je de juiste producten terug voor het onderhoud van uw caravan.

Tips voor het onderhoud van je caravan

Hieronder hebben we een aantal tips voor het onderhoud van je camper en/of caravan:

  1. Minimaal één keer per jaar het interieur grondig reinigen
  2. Minimaal één keer per jaar het exterieur grondig reinigen
  3. Maak de koelkast en badkamer extra goed schoon! Hier kan gemakkelijk verontreiniging ontstaan.
  4. Controleer altijd goed de ramen en serviceluiken.
  5. Laat ramen, deuren en kasten openstaan wanneer je de caravan/camper hebt schoongemaakt. Hierdoor kunnen de ruimtes goed luchten.
  6. Maar de waterleidingen en kranen vrij van water en leeg de schoon- en vuilwatertank, voordat je gaat stallen.
  7. Controleer voordat je gaat stallen ook altijd even de bandenspanning, handrem en versnellingspook.

Voeg een luchtverfrisser toe!

Een luchtverfrisser is een middel om vervelende geuren in je voertuig te maskeren door deze met een sterkere geur te laten overheersen. Luchtverfrissers doen dit door sterk geurende elementen aan de lucht toe te voegen. Niemand zit te wachten op muffe of nare geurtjes. In het assortiment van Truckwash 1 vind je luchtverfrissers van het merk Great Lion en Grace Mate Poppy!

https://www.truckwash1.nl/webshop/

Voordelig een Mercedes Vito leasen

Het leasen van een Mercedes Vito kan jou als ondernemer veel voordeel opleveren. Wanneer je kiest voor het leasen van een auto, betaal je voor het gebruik van de auto. In feite huur je de auto van de leasemaatschappij. Dit betekent dat de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor de kosten van het onderhoud. Je hoeft je onderweg dus geen zorgen te maken waardoor je weinig stress zult ervaren. Wanneer er iets aan de hand is met de auto, kun je een beroep doen op de leasemaatschappij. De auto wordt gerepareerd zodat deze weer optimaal functioneert. Hierdoor bespaar je geld en kan je je volledig richten op jouw werkzaamheden als ondernemer.

Online een Mercedes Vito leasen

  Door online een auto te bestellen bij een lease maatschappij kun je rekenen op nog meer prijsvoordeel. Je bespaart namelijk op overheadkosten omdat deze kosten bij een online lease maatschappij minder hoog zijn. Bovendien kun je op de website alle modellen bekijken zodat je precies weet welke auto je het beste kunt kiezen. De Mercedes Vito is een auto die zeer geschikt is voor ondernemers.

Auto leasen zzp reduceert stress onderweg

Bij het leasen van een Mercedes Vito hoef je niet te denken aan de wegenbelasting, een all-risk verzekering die het vervoer van de inzittenden en jouzelf dekt, reparaties, vervangingen en nog meer onderhoud aan de auto. Dit is allemaal inbegrepen in de leaseprijs van de Mercedes Vito. Dit scheelt jou een hoop zorgen wanneer je onderweg bent naar je volgende cliënt. Tijd, efficiëntie, geld en succes zijn belangrijk binnen een onderneming. Door geld te besparen op een auto en tijd te besparen doordat je bij onderhoud direct een beroep kunt doen op de leasemaatschappij, werk je efficiënter en zorgt dat voor meer succes binnen je onderneming. Mercedes Vito leasen is een goede optie voor ondernemers.

https://www.autoleasenzzp.nl/

Hoe regel ik een bedrijfswagen leasen online?

Het grote voordeel is dat je tegenwoordig het leasen van een bedrijfsauto direct online kunt regelen. Je hoeft als je dat niet wilt niet naar het kantoor van de leasemaatschappij. Als je weet welk merk, type en kleur bedrijfswagen je wilt leasen dan kun je dit via de website van iedere grote leasemaatschappij in orde maken. Dat scheelt natuurlijkenorm veel tijd en dat is waar veel ondernemers een chronisch gebrek aan hebben. Als het contract is ondertekend en geretourneerd wordt de door jou gekozen bedrijfsauto voor jou in orde gemaakt.

Een volkswagen caddy leasen is zo geregeld

Wil je een bedrijfswagen leasen dan is dat snel geregeld. Je kunt de auto al binnen enkele dagen of weken voor de deur hebben staan. Een bedrijfsauto leasen die uit voorraad kan worden geleverd is de beste optie als je snel over de auto wilt kunnen beschikken. Deze auto kan direct rijklaar worden gemaakt en eventueel van belettering worden voorzien. Zo kun je zo snel mogelijk op pad met jouw splinternieuwe bedrijfswagen en hoeft je bedrijf niet onnodig stil te staan waardoor je inkomsten mis loopt.

Alle merken kunnen worden geleaset

Je kunt in principe ieder merk of type bedrijfswagen leasen. Of je nu kiest voor Citroën, Ford of Mercedes, de mestte leasemaatschappijen hebben ruime keuze in het aanbod van bedrijfsauto’s voor private lease. Je spreekt een periode af en een maximum aantal kilometers per jaar en de leasemaatschappij zal je een kostenvoorstel doen. Als je daarmee akkoord gaat kan het direct worden geregeld en kun je snel op pad met je eigen bedrijfswagen. Daarom zijn bedrijfswagens die worden geleaset ook zo enorm populair. Het aantal bedrijven dat hun wagenpark in eigendom heeft neemt nog steeds af. Ook grote bedrijven met tientallen of zelfs honderden auto’s op de weg kiezen steeds vaker voor lease in plaats van koop vanwege de vele voordelen.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Goedkoop zakelijk leasen voor zzp’ers

Dat zakelijk leasen zzp’ers over het algemeen geen windeieren legt, is bekend. Maar wist je dat je nog meer geld kan besparen als je je even verdiept in de mogelijkheden van goedkoop zakelijk leasen? Het is namelijk helemaal niet nodig om alles uit handen te geven. Wanneer je een wagenpark moet onderhouden, zal het je veel tijd schelen. Maar als zzp’er heb je maar met één auto te maken en zijn de verzekering en het onderhoud waarschijnlijk zo geregeld. Als je dat zelf doet, betaal je aanzienlijk minder leasekosten. Zakelijk leasen zzp’ers trouwens ook vaak jonge occasions. Dat scheelt je nog meer geld en de auto’s zijn net zo betrouwbaar.

Bedrijfswagen leasen of Bedrijfsauto leasen 

Omdat zakelijk leasen zzp’ers hoe dan ook geld gaat kosten, is het vooral voor startende ondernemers helemaal zo gek nog niet om naar jonge occasions te kijken. Dit zijn prima auto’s, die weinig kilometers gereden hebben en altijd vakkundig onderhouden zijn. Het zijn meestal wagens die vanwege het niet kunnen nakomen van financiële verplichtingen of het voortijdig beëindigen van een arbeidscontract terug zijn gekomen bij de leasemaatschappij. Niks mis mee dus, maar wel erg aantrekkelijk voor je portemonnee.

Zakelijk leasen voordeliger dan zelf kopen?

Of zakelijk leasen voordeliger voor je uitpakt dan zelf kopen, hangt af van verschillende factoren. In de regel profiteer je van schaalvoordeel wanneer je een auto bij een leasemaatschappij afneemt. Daarnaast kun je bij sommige leasevormen gebruik maken van belastingaftrek. Bovendien kun je sommige kosten met je brutosalaris verrekenen, waardoor je natuurlijk netto meer overhoudt. Maar dat zakelijk leasen zzp’ers op een makkelijke manier rijk maakt, is uiteraard een misverstand. Leasemaatschappijen zijn geen non-profit instellingen en zullen sowieso geld aan je verdienen. Als jij zorgt dat jij er ook voordeel aan hebt, kun je pas spreken van een win-win situatie.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Voordelig aanbod met voorraad auto leasen

Auto’s uit voorraad zakelijk leasen is een geheel aparte aanbieding. Vaak zijn deze auto’s in grotere partijen opgekocht en staan ze bij autobedrijven in opslag gereed voor toekomstige klanten. Op deze wijze kunnen ze met aantrekkelijke kortingen worden aangeboden voor iedereen die hierin geïnteresseerd is. Bij leasemaatschappijen als Auto Lease Centrale kun je vaak profiteren van een uitgebreid aanbod, zeker wanneer er wordt samengewerkt met verschillende dealerbedrijven of importeurs.

Scherpere leaseprijs

Doordat er vaak al een eerste afschrijving heeft plaatsgevonden, kan er korting worden geboden op de leaseprijs die maandelijks zal moeten worden voldaan. Hierdoor loont het zeker om de mogelijkheden tot een voorraad auto leasen te bekijken en een keuze uit dit aanbod te maken. Doordat de auto’s bovendien al ergens in opslag staan en dus niet nog in elkaar hoeven worden gezet, zal het eveneens minder lang duren voordat de auto bij je voor de deur staat.

Verlaagde bijtellingscategorie

Doordat voorraad auto leasen een apart product biedt, kunnen bepaalde modellen zelfs in een lagere bijtellingscategorie vallen, soms zelfs wel tot maar 14%. Dit is mogelijk wanneer de registratie voor de auto wordt aangevraagd in het jaar dat de lage bijtelling van toepassing was op de auto. Zolang het leasecontract loopt, kun je als huurder profiteren van de lagere bijtelling. Je hebt zo voordeel van zowel een lage leaseprijs als lagere bijtellingspercentages. Een voorraad auto leasen wordt hierdoor zeker extra voordelig en dus aantrekkelijk. 

Nog meer voordeel

Het leasen van een auto kan sowieso meer voordeel opleveren dan wanneer je een auto zou kopen. Je hoeft immers geen dure investering te doen en evenmin ben je verantwoordelijk voor kosten die voortkomen uit onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. In de leaseprijs zitten bovendien de verzekeringskosten en eventuele vervanging van banden. Ook kun je altijd terecht voor ondersteuning, ongeacht of je nu in het eigen land bent of in het buitenland. 

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Een garage bedrijf opleiding voor meer omzet en kennis

Hoe een goede garage bedrijf opleiding ook jouw garage kan verbeteren

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een garage bedrijf opleiding blijf je up to date over  de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een garage bedrijf opleiding kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Waarom kennis zo belangrijk is in de automotive sector

De automotive sector ontwikkelt zich in rap tempo. Wees klaar voor de nieuwe klant en zorg dus ook dat je deze klanten kunt behouden. Iedereen kan blijven leren, jong of oud. Je hebt natuurlijk zelf in hand op welk tempo je blijft leren. Ben je leergierig? Vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen? Trainingen zijn essentieel. Je kunt je verbazen over hoe snel je nieuwe dingen kunt leren. Huidige kennis op mechanisch gebied zal steeds meer plaats moeten maken voor kennis en vaardigheden op het gebied van elektronica. Dit geldt voor diagnose, onderhoud en reparatie. Daarnaast moeten monteurs zich verdiepen in zaken als hoogspanningstechnologie. Een High Voltage systeem vraagt namelijk om specialistische kennis. Deze kennis doe je natuurlijk niet uit jezelf op. Als garagebedrijf wil je zo goed mogelijk op alle ontwikkelingen inspelen. Daarom zijn gespecialiseerde trainingen een must in de automotive sector. Waar er in 2015 nog ‘maar’ zo’n 90.000 elektrische voertuigen rondreden, is dit aantal in 2017 gestegen naar zo’n 122.000. Je ziet dus wel hoe belangrijk kennis is in deze tijd.

Hoe goede bedrijfsprocessen bijdragen aan meer structuur

Bedrijfsprocessen moeten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Deze processen bestaan vaak uit ongeschreven regels. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning en vooral voor de uitvoerende taken van een automonteur. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe kun je nou je bedrijfsprocessen optimaliseren? Begin bij het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen en maak een plan voor structurele veranderingen. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen wie, welke verantwoordelijkheden heeft binnen het bedrijf. Stel een duidelijk plan op en bespreek dit met alle medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor rust onder de werknemers, maar draagt ook bij aan een betere samenwerking. Het is dus belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat tussen leidinggevenden en werknemers. Ook is het belangrijk dat je als leidinggevende beschikt over goede communicatievaardigheden. Functionerings- en beoordelingsgesprekken is een onmisbaar instrument voor iedere onderneming met personeel. Het verbeteren van het functioneren van een medewerker draagt ook bij aan een betere samenwerking.

De essentie van management opleiding garage

Niet alleen monteurs moeten blijven leren. Ook voor het management is dit erg belangrijk. Een management opleiding garage is er in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan focus op rendement, het aanvalsplan of succesvol leidinggeven. Investeren in jezelf en in het bedrijf. Om de top down communicatie goed te laten verlopen, zijn deze opleidingen zeer geschikt. Je hoeft geen genie te zijn om te weten op welke bedrijfsonderdelen het minder of juist veel beter gaat. Maar sturing krijgen op alle facetten binnen je bedrijf, dat is pas ‘echt’ belangrijk. De opleiding cijfers en letters geeft je bijvoorbeeld antwoorden op de cijfers in je bedrijf en hoe deze tot stand zijn gekomen, waardoor rendementsverbetering snel mogelijk is. Wil je juist meer leren over het denken vanuit de visie en strategie van het de organisatie, dan is een cursus: Aanvalsplan, iets voor jou. Leer je klanten op een nieuwe manier in kaart te brengen en de koppeling tussen klant en visie praktisch te vertalen naar een toegevoegde waarde voor je organisatie. Natuurlijk zijn er nog tal van opleidingsmogelijkheden die essentieel zijn voor het management.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Autogarage Oosterwolde

Een goede autogarage in Oosterwolde, daar zult u ook voor al uw vragen terecht kunnen! 

Het hebben van een auto is natuurlijk ideaal. U bent van niemand afhankelijk en kunt overal naartoe wanneer u ook maar wilt. Het enige nadeel van een auto is dat u zo af en toe ook eens naar de autogarage in Oosterwolde moet. Dat moet simpelweg voor de APK keuring maar natuurlijk ook wanneer er iets mis is met de auto. Het is wel zaak om naar een goede autogarage in Oosterwolde te gaan. Wanneer u dan vragen heeft dan weet u ook dat de medewerkers van de autogarage u graag helpen en dat u daarom altijd bij ze terecht kunt. Het moeten echte vakmensen zijn die al jaren in het vak zitten, alleen op die manier weten ze precies wat ze doen en wat uw auto nodig heeft. 

 

Waar vindt u zo’n autogarage in Oosterwolde? 

Als u opzoek bent naar een goede autogarage in Oosterwolde dan moet u eerste eventjes op het internet kijken. Daar vindt u al heel erg veel informatie en vaak kunt u daar al goed een overwogen keuze maken voor een autogarage. Komt u er dan nog niet uit? Neem contact op met de garage!

https://www.vdveenautogroep.nl/vestigingen/oosterwolde/

Met een autogarage bedrijf opleiding leer je alles over hybride 2.0

De laatste jaren hebben veel garagehouders last gehad van tegenvallende omzet. Sinds 2012 daalde de omzet van garagebedrijven, die het voornamelijk van gespecialiseerde reparaties moesten hebben, bijna voortdurend. Onder andere de opkomst van de hybride- en elektrische auto’s zorgden ervoor dat het voor veel garagehouders lastig was hun hoofd boven water te houden. Tegenwoordig worden de werkplaatsen weer drukker bezocht. Helaas neemt de omzet per bezoek nog steeds af. Hoe ga je als garagehouder om met tegenvallende omzet? En hoe ziet de toekomst van de autogarage eruit? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Lees dan snel verder.

Meer omzet door een garagebedrijf opleiding

Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol in de omzetdaling van garagebedrijven. Zonde, want hier liggen juist kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Speel slim in op nieuwe ontwikkelingen door bijvoorbeeld als garagebedrijf opleidingen aan je werknemers aan te bieden. De kosten van een garagebedrijf opleiding betalen zich vaak al binnen enkele maanden terug. Wanneer je werknemers meer kennis hebben, draagt dit namelijk bij aan een betere positie ten opzichte van je concurrent(en). Bij nieuwe ontwikkeling kun je denken aan de toename van hybride- en elektrische auto’s. Door werknemers deel te laten nemen aan een opleiding, raken zij bovendien gemotiveerd en profiteer je als werkgever ook van een goed imago op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt het verloop binnen een bedrijf minder. Studerende werknemers zijn namelijk meer tevreden en dragen bovendien bij aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Hierdoor raakt heel het team gemotiveerd en wie wilt dat nou niet?

Tegenvallende omzet verbeteren

Tegenvallende omzet is iets waar steeds meer garagehouders last van hebben. Bovendien blijft dit aantal stijgen. De afgelopen jaren is het aantal bezoeken aan de werkplaats wel gestegen. Ondanks dat het aantal bezoeken aan de werkplaats is gestegen, blijft de omzet per bezoek afnemen. Dit zorgt er niet alleen dat het rendement daalt, maar ook dat het voor steeds meer garagehouders lastig is om de eindjes aan elkaar te knopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de tegenvallende omzet te verbeteren. Speel bijvoorbeeld handig in op nieuwe ontwikkelingen. Neem gespecialiseerde werknemers aan of laat huidige werknemers een autogarage opleiding volgen. Denk bijvoorbeeld aan speciale opleidingen op het gebied van hybride auto’s en elektrische auto’s. Deze nieuwe ontwikkeling bieden namelijk ontzettend veel kansen voor autogarages en werknemers. Een opleiding voor een garagebedrijf zorgt namelijk niet alleen voor meer klanten, maar kan werknemers ook weer meer enthousiasmeren en motiveren in hun werk.

Waarom gemotiveerde werknemers erg belangrijk zijn

Gedemotiveerde of ongemotiveerde werknemers kunnen funest zijn voor ieder bedrijf. Ook voor een garagebedrijf. De medewerker komt te laat, is niet meer productief en ontloopt collega’s en leidinggevenden. Demotivatie kan verschillende oorzaken hebben, zowel zakelijk als privé. Maar wat de oorzaak ook is, het is aan de manager om een gedemotiveerde medewerker snel weer enthousiast te krijgen in het werk. Daarom is het belangrijk om als leidinggevende inzicht te krijgen in het probleem. Ga met een open, niet aanvallende houding op onderzoek uit en geef de medewerker ruimte om te reageren. Is het probleem bekend? Ga dan aan de slag met coaching. Met behulp van verschillende tests kun je inzicht krijgen in de oorzaak van de demotivatie. Zo zorg je er samen voor dat de werknemer weer enthousiast en gemotiveerd raakt. Succesvol leidinggeven is hierin een “must”. Het volgen van een eventuele training kan je hierbij helpen.

De automotive branche is constant in beweging. De toekomst van garagehouders verandert, maar ook die van de automonteurs. Als garagehouder kan je hier slim op inspelen door een (of meerdere) autogarage bedrijf opleiding(en) aan te bieden. Hierdoor vergroot je de kennis van jouw autogarage, motiveer je je werknemers en vergroot je je omzet. Ben je benieuwd naar de beschikbare opleidingen? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Hertz Groningen

Een goede Hertz auto in Groningen, erg snel geregeld wanneer u dat nodig heeft! 

Soms heeft u plotseling een goede auto nodig. Dit kan om allerlei verschillende redenen zijn maar het is natuurlijk wel fijn dat wanneer het het geval is, u heeft snel een auto nodig, dat u ook snel een auto kunt krijgen. U kunt daarvoor bijvoorbeeld kijken naar een mooie en goede Hertz auto in Groningen. Een Hertz auto in Groningen is namelijk kwalitatief gezien een hele goede auto, u zult er een vertrouwd gevoel in hebben omdat de Hertz auto in Groningen zo fijn rijdt. Daarnaast is het ook fijn dat u de auto op korte termijn al kunt krijgen, dat is wel zo fijn wanneer u snel een auto nodig heeft. 

 

Waar kunt u voor de Hertz auto in Groningen terecht? 

Wanneer u graag snel, goedkoop en tijdelijk een auto wilt dan kunt u het beste eventjes gaan kijken op het web. Daar vindt u namelijk erg veel informatie over een goede auto. Mocht u dan nog vragen hebben dan wil een goed bedrijf u natuurlijk altijd wel helpen, zij staan graag voor u klaar met eigenlijk al uw vragen, dat is natuurlijk fijn!

https://focuzsupport.nl/nl/autoverhuur/hertz-groningen/

Alles wat u wilt weten over de Mercedes A-Klasse

Altijd al een sportieve en krachtige auto willen rijden? Dan is een Mercedes A-Klasse dé auto! U bent op zoek naar een Mercedes-Benz, maar weet niet zo goed naar welk specifiek model? Bent u op zoek naar een sportieve auto met power, uitstraling én klasse? Dan is de Mercedes A-Klasse van Mercedes-Benz de perfecte keuze. Zowel voor een man als voor een vrouw is dit een geweldig model auto.

Design, look and feel

De Mercedes-Benz A-Klasse is een prachtige auto. Wanneer we het nieuwe model met het vorige model vergelijken is de auto zelfs nog dynamischer en sportiever geworden. Neem bijvoorbeeld het sportieve exterieur: jong en modern. Met onder andere een onmiskenbaar voor- en achterskirt, drie uitrustingslijnen (Style, Urban en AMG Line), drie leverbare designpakketten (als optie), maar ook de mooiste materialen, kleuren en nieuwe lichtmetalen velgen. En ook het interieur van de Mercedes A-Klasse is met liefde ontworpen: een perfecte combinatie van oog voor detail met een stijlvolle, moderne uitstraling. Zoals u van Mercedes-Benz gewend bent straalt de nieuwe A-Klasse, zowel aan de buiten- als de binnenkant exclusiviteit én sportiviteit uit. Bent u op zoek naar optimaal ergonomisch comfort? Dan kunt u kiezen uit drie stoeluitvoeringen. Exclusieve uitrustingspakketten zoals optionele sfeerverlichting met 12 verschillende kleuren, het nieuw ontworpen combi-instrument met multifunctioneel kleurendisplay en het nieuwe driespaaks stuurwiel maken de A-Klasse perfect af.

Waarom een Mercedes A-Klasse?

Een Mercedes A-Klasse heeft een bepaalde uitstraling en spreekt daarmee natuurlijk ook een bepaalde doelgroep aan. Maar waarom? Prijstechnisch kan niet iedereen een Mercedes-Benz aanschaffen, maar als u dan budget heeft, waarom zou u dan voor een A-Klasse moeten kiezen? Het is een sportieve auto met een krachtige motor. De A-Klasse is natuurlijk verkrijgbaar in meerdere varianten en met meerdere opties. Of u nou kiest voor Comfort, Sport, Eco of Individual; dankzij de DYNAMIC SELECT-schakelaar bent u razendsnel. Dit schakelsysteem past zich volledig aan in iedere situatie. Daarnaast beschikken de A-Klasse auto’s over Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dit geeft automatisch aan wanneer er gevaar dreigt of wanneer u te dicht op uw voorganger zit. Intelligent Drive bestaat uit innovatieve assistentiesystemen die waarschuwen en/of zelfs ingrijpen als er een gevaarlijke situatie zich voordoet. En bovendien straalt het interieur natuurlijk pure klasse en luxe uit!

Wat zijn de voordelen van een A-Klasse?

De Mercedes A-Klasse kent tal van voordelen. Ten eerste natuurlijk de hele uitstraling en ‘look en feel’ van deze auto’s. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en u kunt er natuurlijk altijd meer opties bij kiezen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Een voordeel van de A-Klasse is dat het een sportieve auto is die tegelijkertijd ook een bepaalde luxe uitstraalt. En qua snelheid zit u met een Mercedes A-Klasse goed: het vermogen van de A-Klasse loopt op tot 211 pk! Een ander groot voordeel is dat er een optie beschikbaar is die ervoor zorgt dat de auto zich volledig aanpast aan de situatie: de Mercedes-Benz Dynamic SELECT-schakelaar. Dit is wel echt een gave functie. Komt u in een gevaarlijke situatie? Ook hier heeft Mercedes-Benz wat op bedacht: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Dit systeem waarschuwt of grijpt zelfs in als er een gevaarlijke situatie dreigt.

Wilt u graag een nieuwe auto en is uw oog gevallen op de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse? Dan bent u bij Rüttchen Automotive aan het juiste adres. In onze showroom vindt u namelijk de nieuwe Mercedes A-Klasse. Onze medewerkers helpen u graag en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een proefrit te maken. Neem contact op met Rüttchen Automotive voor meer informatie.

https://www.ruttchen.nl/ruttchen/