Leerkracht Fotografie in het volwassenenonderwijs

Functie

 • Docent CVO (Centrum Volwassenenonderwijs) Scala cursus fotograaf.
 • Zie de bijlage voor trainingen.
 • Het commando is als volgt:
 • Maandagavond 18.30 – 21.55 uur Kortrijk: Fotoanalyse module.
 • Dinsdagavond 18.30-21.55 uur Zwevegem: Module foto A.
 • Zorg voor cursusmateriaal.

Aanbod

 • Docent CVO (Centrum Volwassenenonderwijs) Scala cursus fotograaf.
 • Zie de bijlage voor trainingen.
 • Het commando is als volgt:
 • Maandagavond 18.30 – 21.55 uur Kortrijk: Fotoanalyse module.
 • Dinsdagavond 18.30-21.55 uur Zwevegem: Module foto A.
 • Zorg voor cursusmateriaal.
 • Je hebt een leraar vervangen die een tijdje afwezig was.

Jouw profiel

Het bezitten van een onderwijsdiploma is een meerwaarde, maar geen vereiste.

Master in de beeldende kunsten: fotografie, professor Bach. : Audiovisuele en beeldende kunst in de leerzone

https://www.vindazo.be/vacatures/fotografie.html

Junior Administratief en Financieel Bediende

administratief bediende

Introductie

Bij Van Mossel-Bruyninx zijn we op zoek naar sterke managementtalenten in alle branches die graag met cijfers omgaan. In Hasselt maakt dit deel uit van de merkencluster Nissan & KIA.

Jouw verantwoordelijkheid

 • Je komt terecht in een hecht klein team en speelt daarin een veelzijdige rol.
 • De belangrijkste taak is het beheren van het autodossier door het correct bestellen van nieuwe wagens, het bundelen van alle informatie en afspraken, het optreden als contactcenter en het wijzen op wettelijke subsidies aan de importeurs zodat de juiste factuur kan worden opgemaakt.
 • Bestel de auto volgens de informatie van de verkoper in het daarvoor bestemde systeem
 • Bereid alle nodige documenten voor, zoals overnamedocumenten, huurcontracten, financiering, …
 • Vraag en stel alle documenten op die de klant nodig heeft om de auto te gebruiken.
 • Beheer alle beheerprocessen zodat klanten op het afgesproken tijdstip de juiste auto tegen de juiste prijs kunnen krijgen.
 • Verstrek correcte facturen aan de leasemaatschappij en klanten op basis van de bestelling
 • Auto’s aanmelden in diverse interne systemen, importeursystemen en evenementen
 • Factuur boeken en premie claimen

Jouw profiel

 • Je moet een bachelordiploma hebben en werkervaring uit de eerste hand
 • Je bent een energiek, communicatief persoon, een hardwerkend persoon en je accepteert snel nieuwe dingen.
 • U kunt gemakkelijk omgaan met de huidige MS Office-softwarepakketten en u kunt snel vertrouwd raken met nieuwe softwarepakketten.
 • Je bent eerlijk en betrouwbaar
 • Je moet in teamverband kunnen werken
 • Stresstolerantie en hands-on mentaliteit
 • Stiptheid en stiptheid
 • Ervaring in de auto-industrie heeft de voorkeur!

Ons aanbod

Je werkt nauw samen met collega’s en het hele verkoopteam

Aantrekkelijk salaris dat past bij uw ervaring en kennis

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

Verpleegkundige Chirurgische Specialismen

Verpleegkundige Chirurgische Specialismen (parttime)

Werkdagen:
Wisselende diensten
Aantal uren:
24 uur per week
Vakgebied:
Chirurgische specialismen

Wat ga je doen

In korte tijd de aardkorst aan ervaring op doen? dat kan op de afdelingen chirurgische specialismen. Wij traceren meerdere verpleegkundigen die voor een fundamentele hoeveelheid van een half jaar aan de slag willen. Bijeen kijken we welk vakgebied het beste bij jou en jouw ambities past en waar je het uiterst nodig bent : orthopedie, traumatologie, vaatchirurgie, urologie of wellicht chirurgie/ mka? heb je echt je draai gevonden na een half jaar? ervaring leert dat wij het overgrote deel van verpleegkundigen die op deze basis bij ons starten kunnen terughouden, voor deze of andere afdelingen. Voor jou een mooie kans om te kijken of het werken in een universitair ziekenhuis iets voor jou is. De afdelingen lenen zich bij uitstek als opstap voor gediplomeerden die zich voorts wensen specialiseren en wensen doorstromen naar de seh, ic of mc. Wij werken als een goed geolied team waarin lief en leed wordt meegevoeld en er zeker ook wordt gelachen. Er is sprake van nauwe samenwerking met andere disciplines en de behandelend arts. Zorgassistenten bijstaan jou met het wassen van de patiënt. Tot jouw taken en verantwoordelijkheden helpen ook:

Je bent op deze sectie als verpleegkundige echt de oren en de ogen van de arts ; je bent de ( aanvankelijk ) verantwoordelijke verpleegkundige voor de totale zorg van patiënten waarbij een werkklaar ingreep of nabehandeling noodzakelijk is ; je geel informatie en stimuleert de patiënten tot adl-zelfstandigheid ; ongeacht de dagelijkse verpleegkundige taken uitgevoerd je allerlei verpleegtechnische handelingen ( wondzorg, drains, infusie, pre- en post operatieve zorg, controles, etc ). Je krijgt hier te opgraven met de uiterst complexe ziektebeelden. . Deze vacature kan zowel parttime als fulltime ( 24-36 uur per week ) doordrongen word.

Wat we van je verwacht

Mbo of hbo verpleegkundigen, zowel starters als meer geoefend collega’s zijn welkom. Je bent 24-36 uur per week beschikbaar. Je kunt goed in een team werken, bent communicatief sterk en hebt een nauwe betrokkenheid bij je patiënt en zijn naasten.

Waar ga je werken

Wat de chirurgische afdelingen bij amsterdam umc, locatie amc, kenmerkt is de nauwe samenwerking tussen medici, verpleegkundigen en ondersteunende disciplines, waarbij er veel voetlicht is voor de patiënt en zijn naaste. geoefend en minder geoefend collega’s werken hier bijeen, op deze zware autopsie, we doen het echt met mekaar en jij bent ook van harte onthaal!

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime plek tot ontplooiing, etage en verbreding, toegevoegd onderwijs en een plek om te knallen! Werken bij amsterdam umc, locatie amc betekent werken in een inspirerende en professionele omlijning waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Het salaris bedraagt maximaal € 3. 184, – bruto per periode op onderstel van 36 uur ( schaal 7 cao umc ). Het salaris is enkel eventuele s”, voor onregelmatige services, vakantiegeld ( 8 % ) en een eindejaarsuitkering ( 8, 3 % ). Wij bieden in eerste instantie een arbeidscontract voor 6 maanden, met zicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Ongeacht uitstekende bereikbaarheid met het ov, heeft locatie amc ook genoeg parkeerplaatsen voor medewerkers. Spaarpotje wordt opgebouwd bij het abp. Amc draagt een groot deel van de premie bij ( 70 % ). Wij bezitten een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verscheidene ( sportieve ) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteren-bij.html

Allround Business Analyst BI

Allround Business Analyst BI

De BI omtrek is voor Dümmen Orange van essentieel bij en leveren het overzicht over de diverse entiteiten en applicaties. Door zowel acquisities en interne ontwikkelingen wijzigt het interne applicatielandschap regelmatig. Dit heeft meteen impact op onze datawarehouse en ook de inlichting behoefte waar bi in voorziet waardoor deze doorlopend in beweging is.
Als veelzijdig business analist bi word je de team-lead van het bi team dat behalve jou bestaat uit een interne bi business analist en externe bi onderwijzers die we waar nodig inhuren. Je bent verantwoordelijk voor integreren van de inlichting uit diverse bronsystemen en deze te samenvoegen en vertalen naar onderhoudbare management rapportages. Je raadpleging met de business en het vertaalt hun inlichting behoefte naar oplossingen te de bi omgeving. Gezamenlijk met je collega bi business analist voogdij je de data warehouse bouwkunst, de data vault en het dimensioneel proefje en zorgen jullie ervoor dat onze inlichting bouwkunst het veronderstelling is waarop we voorts ontwikkelen. Als team-lead bi voogdij je de programma van de projecten te het bi team bepaal je gezamenlijk met de gebruikersgroep en de stuurgroep de prioriteiten van de te oefenen management rapportages en de te ontsluiten bronsystemen. Hierbij bewaak je de integriteit van de data en maak je een beoordeling te lepelen van outillage ontwikkelkosten. Voor de ontwikkeling van kubussen en reports lepelen we gebruik van ssas, ssis, ssrs en power bi. Het bi-team vormen divisie uit van de it-afdeling bestaande uit 22 medewerkers, in nederland, europees land en de us.
Je rapporteert aan de it inlichting manager.
• afgeronde relevante hbo en/of wo conditionering ;
• minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke bi consultancy functie ;
• uitgebreide cognitie van data warehouse concepten, data vault ;
• ervaren in het gebruik van ssas, ssis en power bi ;
• ervaring in het toenemen en bewaken van een bedrijfsinformatie landschap ;
• ervaring in agri/horti business of supply chain is een pre ;
• goede communicatieve vaardigheden in het nederlands en engels. Duits is een pre.

https://www.vindazo.nl/keywords/business-analyst.html

De aparte positie van letselschadebehandelaars

Letselschadebehandelaars nemen binnen de assurantiebranche een aparte positie in. Dat heeft te maken met de aard van het werk. Anders dan reguliere schadebehandelaars, gaat het bij letselschadebehandelaars om fysieke schade die mensen is aangedaan. Dát maakt letselschade bijzonder. Op basis van krantenverhalen uit de Verenigde Staten waarin soms sprake is van schadebedragen van ettelijke miljoenen, denk mensen vaak dat letselschadebehandelaars via rechtszaken proberen om de uit te keren bedragen te minimaliseren. De praktijk is gelukkig anders. In Nederland vindt de afwikkeling van letselschade vaak in harmonieus overleg tussen de partijen plaats. Primaire doelstelling van de letselschadebehandelaar is gewoonlijk om het herstelproces te verkorten en het welbevinden van het slachtoffer gedurende deze revalidatie te verbeteren, bijvoorbeeld door vroegtijdig huishoudelijke hulp te regelen zodat de gedupeerde snel weer zelfstandig kan functioneren of om voorschotten uit te keren waaruit noodzakelijke fysiotherapeutische behandeling kan worden gefinancierd.

Een luisterend oor en begrip

Het werk als letselschadebehandelaar is meer dan alleen het afhandelen van letselschade. Je hebt namelijk te maken met een slachtoffer dat een ongeval heeft meegemaakt, diverse medische behandelingen heeft ondergaan en uiteindelijk, vaak na een achtbaan aan emoties te hebben ervaren, heeft moeten vaststellen dat er blijvend letsel is. Zo een slachtoffer heeft een verhaal te vertellen en om de letselschade adequaat af te kunnen handelen, moet je dat verhaal kunnen begrijpen. Daarom zijn niet juridische kennis en het bezit van de juiste wft-certificaten, maar een luisterend oor en begrip voor de gedupeerde de belangrijkste eigenschappen voor een letselschadebehandelaar.

Sterk in je schoenen staan

Letselschadebehandelaars hebben een goed inlevingsgevoel voor de problemen van de gedupeerde. Daarnaast moeten ze goed kunnen omgaan met alle emoties van het slachtoffer, zonder dat het hun professionaliteit aantast. Dat vraagt om een individuele benadering, want geen enkel slachtoffer is hetzelfde. Een succesvolle letselschadebehandelaar staat daarom sterk in zijn schoenen, is vindingrijk en weet altijd de juiste toon te raken om