Moeilijkheidsgraad

In het leven zijn er een hoop obstakels. Iedereen krijgt er op zijn of har manier wel eens mee te maken. De mate waarin een obstakel te overkomen is, wordt vaak de moeilijkheidsgraad genoemd. Zo kun je bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen kiezen tussen een aantal niveaus. Het laagste niveau begint bij middelbaar beroepsonderwijs, kortweg het MBO genoemd. Deze stroming wordt vaak gevolgd door studenten die vanaf de middelbare school komen met een VMBO-diploma. Deze leerweg sluit het beste aan op de eerder genoten vakken. Wanneer we één niveau omhoog kijken, zien we het hoger beroepsonderwijs, simpel gezegd het HBO. Deze leermethode wordt vaak gevolgd door studenten die geslaagd zijn met een Havodiploma. Dit zijn echter niet de enige studenten die deze opleiding volgen. Er zijn vaak ook studenten die met een Vwo-diploma zijn geslaagd, maar dit met enige moeite hebben behaald. Om deze reden kiezen zij dan vaak voor een HBO opleiding, in plaats van een universitaire opleiding, waar je aan kan sluiten met een vwo diploma. De reden hiervoor is vaak dat universitaire opleiding té theoretisch zijn ingesteld, en Hbo opleidingen meer praktische delen bevatten. Voor bepaalde studenten is dit een betere manier van leren, en daardoor wordt er voor een opleiding op het hoger beroepsonderwijs gekozen, in plaats van universitair niveau. Wanneer je een verkeerde opleiding kiest, kan het zijn dat je hierdoor burn out klachten oploopt. Dit komt vaak voor bij opleidingen die te moeilijk blijken voor jouw niveau. De klachten kunnen uiteindelijk resulteren in depressie kenmerken. Wanneer je te veel hooi op je vork gaat nemen door een erg lastige opleiding te kiezen, kun je bedrogen uit de bus komen. Het is hierom verstandig om je altijd eerst goed in te lezen zodat je op de hoogte bent van de moeilijkheidsgraad van de opleiding die je zult gaan volgen.

https://drie60.com/

Kerstmannen

Richting december wordt het voor veel mensen weer tijd om uit te gaan kijken naar die periode met veel presentjes, sneeuw, lekker eten en gezelligheid. Bij kerst horen tradities, waar elke familie dit op een andere manier invult. De tradities zijn over het algemeen wel te benoemen, maar een traditie is iets wat per ongeluk kan ontstaan en wat typerend is voor een gezin of familie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een familielid ooit een keer aankomt in een fout kerstpak, waarna de familie besluit om dit erin te houden. Er wordt dan bijvoorbeeld elk jaar weer een diner georganiseerd waarbij je in een foute kersttrui aan moet komen. Dit is erg bevorderlijk voor de sfeer aan de tafel, en de algemene sfeer in het huis. Iedereen ziet er een beetje gek uit, en dat zorgt er voor dat niemand echt bezig is met randzaken. Het samenzijn en het dineren draait vooral om de gezelligheid en het lekkere eten.

Bij kerst hoort natuurlijk ook de kerstman. Dit fictieve figuur is ooit bedacht als sprookje, en is vergelijkbaar met de Nederlandse traditie Sinterklaas. Beide mannen zijn ontzettend gul, en hebben hun leven toegewijd aan het geven van presentjes aan kinderen. Hierbij moet wel een kanttekening geplaatst worden: er wordt verwacht dat de kindertjes heel het jaar door zich goed gedragen. Alleen dan maken zij kans op de presentjes die de kerstman langs komt brengen. Dit is gelijk een goed initiatief van de ouders om te zorgen dat hun kinderen zich elke dag goed gedragen. Wanneer iemand zich misdraagt, of zijn of haar broertje of zusje pest, volgt vaak het advies van de ouders: ‘als je niet lief bent krijg je niets van de kerstman dit jaar’. Dit werkt vaak als geen ander, want welk kind wilt nou zijn of haar cadeautjes opgeven voor eventjes ravotten?

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Stappenplan voor bedrijfsongevallen


Wanneer je een grote onderneming hebt krijg je er zeker ooit eens mee te maken. We hebben het dan over een bedrijfsongeval of ongeluk. Het is natuurlijk beter om een ongeval te voorkomen. Immers, voorkomen is beter dan genezen. In deze blog leggen we je graag uit welke maatregelen je kunt treffen en wat je moet doen mocht het toch zo ver komen. Want het is natuurlijk al erg vervelend. Naast dat je een financieel risico loopt door bijvoorbeeld letsel en verzuim, kun je ook last krijgen van een imagorisico bijvoorbeeld door de media. Dit kan op lange termijn nog veel meer schade aanrichten. Ook zijn er juridische consequenties mogelijk maar ook de complete productie kan worden stilgelegd wanneer er sprake is van een claim. Tot slot staat de veiligheid van de medewerkers op het spel. Iets wat je absoluut niet wilt.

Een ongeval is al erg genoeg

Goed, zoals je ziet is een ongeval al erg genoeg. Om ellende te voorkomen moet je allereerst goed verzekerd zijn en een BHV-er in dienst hebben met een EHBO-diploma. Zorg ervoor dat je de best mogelijke hulp verleent na een ongeval. Maar zorg er ook voor dat de situatie veilig is waardoor er geen andere ongevallen kunnen plaatsvinden. Zorg ervoor dat de RI&E ook op orde is. Bij controle kan hier namelijk naar gevraagd worden.

Goed, zoals je ziet is een ongeval al erg genoeg. Om ellende te voorkomen moet je allereerst goed verzekerd zijn en een BHV-er in dienst hebben met een EHBO-diploma. Zorg ervoor dat je de best mogelijke hulp verleent na een ongeval. Maar zorg er ook voor dat de situatie veilig is waardoor er geen andere ongevallen kunnen plaatsvinden. Zorg ervoor dat de RI&E ook op orde is. Bij controle kan hier namelijk naar gevraagd worden.

Registratie

Elk incident of bijna incident moet worden geregistreerd in een zorgvuldig systeem. Dit kan bijvoorbeeld met een ‘registratie incidenten’ systeem of formulier. Op deze manier kan een organisatie grip vatten op allerhande situaties. We zien vaak dat een organisatie wel de beschikking heeft over een dergelijk systeem, maar dat registraties niet worden bijgehouden omdat het nogal complex lijkt of omdat het tijdrovend is. Soms komt het voor dat het een aller dagelijkse gebeurtenis is waardoor men het bij het beroep vindt passen terwijl dit niet zo hoeft te zijn.

Belangrijke punten Het is van belang om altijd na te gaan waarom ongelukken niet worden gemeld of waarom er geen registratie is geweest. Dit kan bijvoorbeeld aan de ernst van de situatie liggen maar ook andere redenen zijn mogelijk. Door hierachter te komen weet je hoe je de hiermee moet handelen. Dit kan door bijvoorbeeld gesprekken te hebben met medewerkers en andere leidinggevenden. Stel altijd goede maatregelen op. Zo heeft een ongevallen formulier zeker zin en krijg je vanzelf een dynamische RI&E.

https://www.raatwerk.nl/dynamische-rie-2/

De beste aanpak voor incidentenregistratie

Hoe pak je nou goed en gestructureerd een incidentenregistratie aan? Dat lees je in deze blog! We vertellen je alles over de mogelijke gevaren en laten je graag zien hoe het anders kan.

Hoe?

In beginsel wil je kijken of het management incidenten en de registratie daarvan een belangrijk onderdeel acht. Vanuit de branche maar ook vanuit derden wordt de RI&E gezien als een belangrijk onderdeel. Je wilt graag dat het MT dit ook draagt. Een goede inventarisatie van de voortgang is een goede eerste stap. Hiermee geef je ook meteen inzicht in de risico’s.

Er zijn verschillende verbeteringen omtrent de incidenten. Van een doelgerichte registratie tot apart beheer inclusief opvolging. Dit is doorgaans het gemakkelijkste. Zodoende krijg je echt een dynamische RI&E. Zo worden risico’s, daadwerkelijke incidenten maar ook ongelukken verkleind tot een minimum.

De grootste risico’s

De volgende risico’s kunnen voorkomen wanneer een ongevallen en incidenten zich voordoen:

1. Financiële risico’s in materiaal maar ook bij verzuim en letsel

2. Imago risico bij letsel of erger maar ook bij publiciteit

3. Juridische consequentie bij nalatigheid

4. Stillegging van productie bij claims

5. Veiligheid van de medewerkers staat op het spel

 Als management is het uiterst belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat als er geen registratie plaatsvindt?

Per situatie is het risico op incidenten verschillend. Wanneer dit niet wordt geregistreerd, kun je zomaar worden geconfronteerd met een ongeluk. Dit wil je ten aller tijde vermijden. Met mogelijke grote gevolgen. Zie hiervoor het kopje ‘De grootste risico’s’.

Je kunt worden geconfronteerd met kleine ongelukjes tot fatale ongevallen. Elke situatie is erg en is er altijd al één teveel.

Inzicht in risico’s is essentieel! Met een incidenten en ongevallenformulier kun je de schade eenvoudig beperken.

https://www.raatwerk.nl/ongevallen-registratie/

Jouw bedrijf is groen

We zitten in de tijd van de technologie. Nog nooit eerder heeft de technologie zich zo snel ontwikkeld. Of je hier nu blij mee bent of niet, je kunt er niet om heen. Zeker voor bedrijven is dit belangrijk. Technologie ontwikkelt zich op een hoop verschillende gebieden. Dit betekent dat het werk van bedrijven in sommige gevallen dankzij technologie een stuk efficiënter kan gaan. Maar ook op het gebied van duurzaamheid kunnen bedrijven zich dankzij technologie moderniseren. Het gaat niet goed met de planeet en als we de aarde leefbaar willen houden, dat zullen er dingen moeten veranderen. Het is belangrijk dat bedrijven hier een steentje aan bijdragen. Niet alleen omdat het belangrijk is op basis van ethische overwegingen. Maar ook buitenstaanders vinden MVO belangrijk, dit betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als een bedrijf hier niet aan meedoet, kan dit negatieve effecten hebben op kun imago en kunnen ze potentiële klanten en partners verliezen, zowel als huidige contacten. Maar hoe doe je dat dan als bedrijf? Als je de wereld wilt verbeteren, begin bij jezelf. Als je met een objectief oog kijkt naar de huidige gang van zaken, zijn er vast een aantal dingen die verduurzaamt kunnen worden. Gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld nog ouderwetse gasketels, dan is het wellicht een optie om over te stappen op een pellet cv ketel met boiler. Dit kan echter nog een ingewikkelde zaak zijn, niet ieder pand is hiervoor geschikt. Het is dus slim een partij te betrekken bij het bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Ook kun je als bedrijf zonnepanelen kopen en in elk geval deels over te stappen op groene stroom. Het grote voordeel aan zonnepanelen, buiten duurzaamheid, is dat zonnepanelen geld opleveren. Eerst is het een investering om ze te kopen. Maar daarna krijg je gratis stroom. Dit betekent dat de stroomrekening naar beneden gaat en zo verdienen ze zichzelf terug. Na ongeveer zes jaar krijg je een break even point en gaan ze dus geld opleveren. Zo ontstaat er een win-winsituatie.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/pelletboiler/

Relatiegeschenken een perfect communicatiemiddel

Het is van alle tijden om klanten en relaties iets leuks, moois of grappigs te geven. Dit kan omdat ze iets bij u hebben gekocht, een vaste relatie zijn of omdat u ze graag als klant wil. Wat u geeft en de waarde ervan hangt sterk af van de omstandigheden en het doel. Over het algemeen zijn er 5 indicatoren die al een goede richting kunnen geven

 

 1. De doelgroep, wie wilt u wat geven ( man/vrouw, leeftijd, voorkeuren) en de grootte van de doelgroep ( 100 mensen of 100.000 mensen)

 2. Wat is het doel van de actie, wat wilt u ermee bereiken (bijv. naamsbekendheid, direct een aankoop bevorderen of bezoek van de winkel, bedankje etc)

 3. Waar hangt u het cadeau aan op, waar heeft het mee te maken. Bijvoorbeeld de introductie van een nieuw artikel, deelname aan een congres of beurs, zomer/winteractie 

 4. Wat moet er op het relatiegeschenk komen. Een tekst van 4 regels kan niet op een zeer klein artikel worden gedrukt. Moet het eigen logo/slogan enorm opvallen of juist discreet er op staan. Door het artikel te bedrukken blijft uw naam terugkomen bij de ontvanger.

 5. Wat is het budget in totaal en per artikel, dit zorgt ervoor dat er een schifting kan worden gemaakt in mogelijkheden.

Na deze 5 stappen te hebben genomen krijgt u richting aan het perfecte communicatie en reclame relatiegeschenk voor uw business.


https://www.relatiegeschenk4you.nl/

Afvallen

Afvallen is voor de meeste mensen iets heel lastigs. Sommige mensen proberen van alles om wat gewicht te verliezen en soms zijn dit helemaal geen gezonde manier om dit voor elkaar te krijgen. Het is vaak lastig om het juiste dieet te kiezen wat goed bij jou past. Er zijn ook zo veel dingen om uit te kiezen. In dit artikel lees je over een paar gezonde, goed werkende diëten 

Allereerst is vaak de beste manier om af te vallen goed eten en veel sporten. Veel mensen zeggen vaak dat goed eten al de helft is van je doel. Drink wat vaker een smoothie en eet niet meer dan je nodig hebt. Je kan alles zelf maken, maar je kan er ook voor kiezen om een groentesapje te kopen. Je kan deze gezonde sapjes kopen zodat je elke dag sowieso genoeg vitamines binnen krijgt. Als je hier naast een plan maakt voor de manier waarop je wilt sporten en je je hier ook goed aan houdt, vliegen de kilo’s er af en voel je je al snel een stuk lekkerder in je vel. 

Als tweede optie kan je er voor kiezen om een bepaald voedingsmiddel bijna helemaal uit je dieet te schrappen. Denk bijvoorbeeld aan een koolhydraat arm dieet of een vetvrij dieet. Sommige dingen heb je niet heel hard nodig in je dieet en vaak word je van deze stoffen ook nog eens sneller dik. Als je dus probeert om van deze stoffen zo weinig mogelijk te consumeren, zou je eigenlijk vanzelf af moeten vallen. Dan moet je dit natuurlijk nog steeds combineren met genoeg sporten. 

Ten slotte moet je weten dat jezelf beperken tot een bepaald dieet, niet uit de hand moet lopen. Je moet nog steeds dingen kunnen doen en eten die je leuk en lekker vind 

http://www.drveggie.nl

Rapportmappen en beursmateriaal bij UWprinter.nl

Het gemak van rapportmappen

U wilt goed voor de dag komen, niet waar? Een presentatie dat goed voorbereid is en waarbij al uw materiaal netjes is verzameld in een handige map? Denk dan eens aan eigen bedrukte rapportmappen. Dit is het perfecte visitekaartje voor uw organisatie. U kunt ze gerust achterlaten met een trots gevoel. Het wordt bedrukt in uw huisstijl voor een stuk herkenbaarheid en uw contactgegevens zijn eenvoudig én altijd bereikbaar. Een win win dus! Bestel de voordeligste full color rapportmappen nu bij UWprinter.nl.

Bestel online in een handig A4 formaat

Een rapportmap met logo van uw bedrijf en een nette gelamineerde afwerking. Duurzaam, sterk en in houtvrij silk/mat afwerking. Liever niet lamineren? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij UWprinter.nl. Kies ervoor om het enkelzijdig of dubbelzijdig in full color te laten bedrukken. Onze rapportmapjes worden standaard in A4 formaat geleverd. Dit is de meest gebruikte formaat en hierdoor kunnen we ook scherpe prijzen hanteren voor kleine en grote aantallen. Wat ook goed past bij uw rapportmappen zijn naambadges in uw eigen kleur. Ook deze kunt u online bestellen in onze webshop. Alles voor een goede 1e indruk vindt u bij Uwprinter.nl!

Spoed drukwerk nodig? Er is gelukkig altijd UWprinter.nl

U kent het vast wel, door de drukte vergeet u op tijd nieuwe visitekaartjes of folders te bestellen voor een evenement, beurs of presentatie. Vervelend! Bij de meeste drukkerijen krijgt u het antwoord dat u te laat bent. Er is geen tijd meer om het zomaar eventjes ‘tussendoor’ te drukken. Niet bij UWprinter.nl. UWprinter is juist gespecialiseerd in spoed drukwerk van vaak bestelde en veelgebruikte artikelen. Denk aan briefpapier, visitekaartjes folders, flyers, posters en enveloppen.

Goed opvallen op een beurs? Daar zijn wij voor!

Beurzen zijn uitstekende plekken om gericht publiek te bereiken en om hopelijk nieuwe klanten aan te wenden. Maar als iets is wat belangrijk is, dan is het goed opvallen. Want met al die andere deelnemers dien je onderscheidend genoeg te zijn om goed op te vallen. UWprinter.nl heeft gelukkig alles in huis om jouw beurs tot een succes te brengen. Waar kun je dan aan denken?

Beurswanden en beursbalie’s

Levensgroot op een XL doek uw bedrijf promoten? Dat kan prima voordelig en sneller dan u denkt. Bij UWpriner.nl verkopen we beurswanden gemaakt textiel. Dit doek wordt full color geprint en vast gemaakt aan een constructie, zodat u een eigen muur kunt maken op de beurs. Eventueel ook te voorzien van LED verlicht indien wenselijk.

Met een beursbalie staat u duidelijk vooraan aan het wandelpad. Bezoekers kunnen direct een college aanspreken, folder materiaal bekijken of een leuke relatiegeschikt ontvangen. Een balie staat centraal als een informatiepunt. Een plek waar iedereen terecht kan met zijn of haar vragen. Laat uw eigen beursbalie voorzien van een mooie opdruk van uw logo zodat u herkenbaar opvalt bij mensen.

Rollup banners

Niet weg te denken als het gaat om super simpele reclame uitingen die je overal kunt plaatsen. We hebben het over rollup banners. Snel leverbaar, overal te monteren en vooral heel erg voordelig. Bestel via onze webshop en binnen een week heeft u ze op kantoor bezorgd. Geen vormgever in huis die u kan helpen? Geen nood, onze DTP’ers en vormgevers helpen u graag mee met een mooi passend ontwerp.

Bedrukte statafels in zwart of wit

Even snel wat tafeltjes nodig? Wist u dat ook statafels in full color bedrukt kunnen worden met uw logo, huisstijl of een eigen ontwerp? Handig, maar vooral heel uniek en erg leuk. Altijd handig voor beurzen, maar ook prima inzetbaar voor feesten en partijen.

Wijnverpakking bedrukken

Geef uw relaties een fles drank in een mooi bedrukte wijnkoker. Bij UWprinter kunt u uw eigen ontworpen wijnverpakking bestellen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit een glans of mat afwerking van het papier. De verpakking voelt stevig en duurzaam aan dankzij 350grams stevig papier.

https://www.uwprinter.nl

Hoe maak ik een mobiele App

Hoe maak je een app?

Hoe maak je een app? Het is een eenvoudige vraag, maar het antwoord is niet altijd zo eenvoudig. Om te beginnen is het goed om te kijken wat een app precies is. Meestal wordt met een app een applicatie bedoeld die geopend kan worden op een tablet of een mobiele telefoon, maar er zijn ook andere varianten. Zo zijn er tegenwoordig webapps: applicaties die benaderd worden via de browser. Ook komen er steeds meer andere apparaten waarop apps geïnstalleerd worden. Wat dacht u van apps voor een smartwatch, een TV of een VR-bril?

Hoe een app maken? Kies één of meerdere platformen.

Een app maken gebeurt in een speciaal daarvoor gemaakte ontwikkelomgeving. Echter, vaak is er voor ieder apparaat wel een populaire ontwikkelomgeving te vinden.

Wanneer u een app gaat bouwen of laat bouwen, is het daarom goed om te beginnen bij het platform waarvoor de app wordt gemaakt. Wordt de app alleen gebruikt op Android telefoons en tablets? Draait de app ook op iPhones of iPads? Of wordt de app vanuit de browser benaderd?

Wanneer we kijken naar verschillende platformen voor apps en de bijbehorende ontwikkelmethode zijn er grofweg 3 mogelijkheden:

Native app-design & development. Dit zijn apps die specifiek worden ontwikkeld voor één specifiek platform. Hierbij kunt u denken aan:

 • o Apps voor Android-devices. Deze worden vaak ontwikkeld in Android Studio;
 • o Applicaties voor iOS-devices. Deze worden gemaakt in het programma Xcode;

– Web-based app-development, waarbij software wordt ontwikkeld voor gebruik in de browser. Deze apps worden tegenwoordig vaak gemaakt met de HTML, CSS en JavaScript. Ook hebben diverse frameworks flink aan populariteit gewonnen. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Ruby on Rails;
 • Angular JS;
 • React.js;
 • Node.js
 • Django;

Hybride app-development, waarbij tegelijkertijd wordt ontwikkeld voor Android, iOS, web en andere gewenste platformen. Populaire frameworks hiervoor zijn:

 • Xamarin, een framework van Microsoft;
 • React Native, een opensource framework van Facebook;
 • Cordova, een framework van Apache;
 • Ionic, een zelfstandig framework;
 • Flutter, een relatief nieuw framework van Google.

De bovenstaande lijst bevat enkele populaire voorbeelden, al zijn er nog meer varianten mogelijk. Bovendien staat de tijd niet stil en is de strijd tussen verschillende frameworks nog lang niet gestreden. Daarnaast wordt er dagelijks gewerkt aan bestaande en nieuwe frameworks om appontwikkeling nog eenvoudiger te maken. Hier zijn o.a. de hybride frameworks een goed voorbeeld van.

Tot slot ontstaan er door nieuwe technologieën ook nieuwe mogelijkheden om apps te bouwen in nieuwe ontwikkelomgevingen. Een voorbeeld hiervan is de Unity Engine, die erg populair is voor het ontwikkelen van VR-apps.

Een app laten maken voor uw bedrijf?

Een wereld zonder apps kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Zeker voor bedrijven zijn apps interessant, waar ze voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Wat dacht u van:

Wat de keuze ook is, in alle gevallen kan een app bijdragen aan één of meerdere processen binnen uw bedrijf. Het is dan wel belangrijk dat de app goed ontwikkeld wordt. Bij APPelit ontwikkelen we dagelijks applicaties voor bedrijven en het maakt hierbij niet uit of dat voor iOS, Android, of het web is. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide portfolio met hybride app-development opgebouwd.

Wilt u ontdekken hoe een app waarde kan toevoegen aan uw bedrijf? Heeft u een concreet idee om een proces binnen uw bedrijf te digitaliseren met behulp van een app? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van hybride app-ontwikkeling om uw kosten zo laag mogelijk te houden? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij denken graag met u mee.

https://www.appelit.com

Werkkleding voor schoonmaak professionals

Bedrijfskleding van ELKA

Maak kennis met het Deense merk ELKA. ELKA is innovatief en flexibel en creëert innovatieve oplossingen voor professionals wereldwijd. De focus van ELKA ligt altijd bij de wensen van de klanten en dealers, en hoe er betere werkkleding gemaakt kan worden. Hierbij wordt er eveneens stilgestaan bij duurzaamheid, door producten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en produceren. Dankzij eigen productiefaciliteiten in Europa kan ELKA snelle levertijden garanderen en grote flexibiliteit leveren in productaanbod om zodoende de best mogelijke service aan te bieden voor alle klanten.

Schoonmaakkleding voor industriële toepassingen

ELKE ontwikkelt kledinglijnen voor diverse branches, waaronder kleding voor (sport)vissers, medewerkers transport & logistiek , infra & bouw en professionele schoonmaak ( de zogeheten cleaning branche). Als trotse partner en dealer van ELKA verkoopt Workwear24 speciale werkkleding voor de schoonmaak branche. Deze schoonmaak kleding zijn bedoelt voor specifieke schoonmaak opdrachten. Momenten dus, waarbij men verder gaan dan enkel schoonmaken. Voor deze specifieke klussen kun je terecht in onze webshop waar je de keuze hebt uit schoonmaak jackets, schoonmaak broeken en special cleaning ovealls. Elk kleding stuk is permanent waterdicht en sommige schoonmaak kleding zijn beschermd tegen vloeibare chemicaliën (conform de EN14605 norm).

Hoge zichtbaarheidskleding bij Workwear24

Goed om te weten is dat je ook terecht kunt bij Workwear24 voor hoge zichtbaarheidskleding. Deze bedrijfskleding stukken zijn voorzien van het RWS keurmerk voor zichtbaarheid en voorzien van hoogwaardige 3M striping reflectie. Zeer nuttig voor medewerkers werkzaam in de infra en transport sector, of vaak ‘s avonds en ‘s nachts moeten werken en graag goed zichtbaar willen blijven, ook onder slechte weersomstandigheden. Bestel RWS hesjes, broeken en jacks online en vanaf 1 stuk in de webshop en profiteer van gratis verzending bij besteding van €45,- excl btw.

Gebruik kleding als marketing tool en bedruk je werkkleding

Wil je het maximale halen uit je werkkleding? Gebruik het dan als een marketing tool en bedruk het met je logo en of huisstijl van je bedrijf. Zo creëer je herkenbaarheid onder je medewerkers bij je klanten. Het geeft een professionele indruk van je bedrijf én klanten krijgen zo vertrouwen in de medewerkers die met ze in contact is. Kies uit bedrukken of borduren van je kleding bij de werkkleding specialisten van Workwear24. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie en persoonlijk advies. Veel voorkomende branches die gebruik maken van het bedrukken van werkkleding zijn:

 • Horeca ( kokskleding en bediening personeel )
 • Hoveniers
 • Schilders & Stucadoors
 • Schoonmaak personeel
 • Transport & logistiek
 • Autogarage ( automonteurs en showroom personeel )
 • Marketing ( reclamebureaus, drukkerij , etc. )

Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

https://www.werkkleding-workwear24.nl