Een slotenmaker die direct komt

Wat doen noodslotenmakers precies? Als uw deur een geblokkeerd slot heeft, of uw huisbeveiligingssysteem werkt niet, kan een noodslotenmaker u meteen weer op weg helpen. We brengen je zo weer op weg en het kost je geen arm en been. Naast noodvergrendelingsservice kunnen we ook noodsleutelsloten installeren die extra bescherming bieden voor uw eigendommen, huis of auto.

Hoe werkt een slotenmaker? Allereerst zal een slotenmakersbedrijf u bellen en om toegang tot uw huis of bedrijf vragen. Als u thuis bent, laten zij u weten hoe lang u de dienst nodig heeft. Van daaruit gaan ze naar uw locatie en werken aan uw sloten.

Als u thuis of op het werk bent, zullen ze de sloten controleren om te zien of ze beschadigd, gebroken of ermee geknoeid zijn. Als een van deze controles negatief is, bellen ze u terug en vertellen ze u wat de reden was voor het vergrendelingsprobleem.

Zodra de sloten weer op hun plaats zitten, zal de slotenmaker u bellen en u laten weten hoeveel het kost om het slot te repareren. Soms kan een slot tegen een kleine vergoeding worden gerepareerd, maar soms is een vervangend onderdeel of slot nodig. Ze zullen u vertellen hoeveel dit gaat kosten voordat ze u de offerte geven.

Naast noodsleutelsloten zijn er ook noodsleutels beschikbaar. Deze service wordt doorgaans 24 uur per dag door het bedrijf aangeboden. Uw noodslotenmaker staat op elk moment voor u klaar op het gemak van uw kantoor of thuis. Noodsleutels kunnen worden gebruikt wanneer u thuis of op reis bent en geen toegang heeft tot uw vergrendelde deuren.

Second opinion van de slotenmaker

U kunt zelfs uw slotenmaker bellen voor een second opinion als u niet zeker bent van de staat van het slot. Als de sloten moeten worden vervangen, kan de slotenmaker u naar hun faciliteit brengen en zullen zij de tijd nemen om het slot voor u te bekijken.

Noodsleutels zijn verkrijgbaar bij de slotenmaker of een van hun concurrenten. Het is een goed idee om het lokale telefoonboek te raadplegen, omdat de meeste slotenmakers hun klanten noodsleutels aanbieden.

Als u denkt dat de sloten in uw huis of auto aan vervanging toe zijn, kunt u bij uw slotenmaker terecht voor noodsleutels. Als u denkt dat u een nieuwe moet kopen, moet u online zoeken naar het slotenmakerbedrijf. U kunt ook hun website bezoeken voor meer informatie over noodsleutels en diensten.

De meeste noodslotenmakers bieden u de mogelijkheid om noodsleutels te laten installeren. Als dit iets is waar u in geïnteresseerd bent, moet u eerst een lokale slotenmaker bezoeken voor een consult.

Voordat u noodsleutels aanschaft, moet u de slotenmaker vragen om uit te leggen hoe ze werken. U moet uitzoeken welk type codes en cijfers vereist zijn. U moet ook nagaan of de noodslotenmaker de mogelijkheid heeft om de codes op elk moment te wijzigen zonder de hulp van een medewerker van de klantenservice.

Als u geen noodsleutels wilt, kunt u deze alsnog laten installeren. In de meeste gevallen heeft de slotenmaker een lokaal bedrijf om uw noodsloten te installeren. Heeft u geen alarmsysteem, dan kan de slotenmaker bij u thuis of bedrijf komen en de deuren voor u ontgrendelen.

Als u besluit om noodsloten te laten installeren, kunt u de slotenmaker op elk moment van de dag of nacht bellen en vragen of ze uw deuren voor u willen openen. Ze zullen naar buiten komen en uw deuren ontgrendelen en eventuele wijzigingen aanbrengen. Zodra u al uw verzoeken heeft afgerond, kunt u aan de slag.

Moeilijkheidsgraad

In het leven zijn er een hoop obstakels. Iedereen krijgt er op zijn of har manier wel eens mee te maken. De mate waarin een obstakel te overkomen is, wordt vaak de moeilijkheidsgraad genoemd. Zo kun je bijvoorbeeld op het gebied van opleidingen kiezen tussen een aantal niveaus. Het laagste niveau begint bij middelbaar beroepsonderwijs, kortweg het MBO genoemd. Deze stroming wordt vaak gevolgd door studenten die vanaf de middelbare school komen met een VMBO-diploma. Deze leerweg sluit het beste aan op de eerder genoten vakken. Wanneer we één niveau omhoog kijken, zien we het hoger beroepsonderwijs, simpel gezegd het HBO. Deze leermethode wordt vaak gevolgd door studenten die geslaagd zijn met een Havodiploma. Dit zijn echter niet de enige studenten die deze opleiding volgen. Er zijn vaak ook studenten die met een Vwo-diploma zijn geslaagd, maar dit met enige moeite hebben behaald. Om deze reden kiezen zij dan vaak voor een HBO opleiding, in plaats van een universitaire opleiding, waar je aan kan sluiten met een vwo diploma. De reden hiervoor is vaak dat universitaire opleiding té theoretisch zijn ingesteld, en Hbo opleidingen meer praktische delen bevatten. Voor bepaalde studenten is dit een betere manier van leren, en daardoor wordt er voor een opleiding op het hoger beroepsonderwijs gekozen, in plaats van universitair niveau. Wanneer je een verkeerde opleiding kiest, kan het zijn dat je hierdoor burn out klachten oploopt. Dit komt vaak voor bij opleidingen die te moeilijk blijken voor jouw niveau. De klachten kunnen uiteindelijk resulteren in depressie kenmerken. Wanneer je te veel hooi op je vork gaat nemen door een erg lastige opleiding te kiezen, kun je bedrogen uit de bus komen. Het is hierom verstandig om je altijd eerst goed in te lezen zodat je op de hoogte bent van de moeilijkheidsgraad van de opleiding die je zult gaan volgen.

https://drie60.com/

Kerstmannen

Richting december wordt het voor veel mensen weer tijd om uit te gaan kijken naar die periode met veel presentjes, sneeuw, lekker eten en gezelligheid. Bij kerst horen tradities, waar elke familie dit op een andere manier invult. De tradities zijn over het algemeen wel te benoemen, maar een traditie is iets wat per ongeluk kan ontstaan en wat typerend is voor een gezin of familie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een familielid ooit een keer aankomt in een fout kerstpak, waarna de familie besluit om dit erin te houden. Er wordt dan bijvoorbeeld elk jaar weer een diner georganiseerd waarbij je in een foute kersttrui aan moet komen. Dit is erg bevorderlijk voor de sfeer aan de tafel, en de algemene sfeer in het huis. Iedereen ziet er een beetje gek uit, en dat zorgt er voor dat niemand echt bezig is met randzaken. Het samenzijn en het dineren draait vooral om de gezelligheid en het lekkere eten.

Bij kerst hoort natuurlijk ook de kerstman. Dit fictieve figuur is ooit bedacht als sprookje, en is vergelijkbaar met de Nederlandse traditie Sinterklaas. Beide mannen zijn ontzettend gul, en hebben hun leven toegewijd aan het geven van presentjes aan kinderen. Hierbij moet wel een kanttekening geplaatst worden: er wordt verwacht dat de kindertjes heel het jaar door zich goed gedragen. Alleen dan maken zij kans op de presentjes die de kerstman langs komt brengen. Dit is gelijk een goed initiatief van de ouders om te zorgen dat hun kinderen zich elke dag goed gedragen. Wanneer iemand zich misdraagt, of zijn of haar broertje of zusje pest, volgt vaak het advies van de ouders: ‘als je niet lief bent krijg je niets van de kerstman dit jaar’. Dit werkt vaak als geen ander, want welk kind wilt nou zijn of haar cadeautjes opgeven voor eventjes ravotten?

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Stappenplan voor bedrijfsongevallen


Wanneer je een grote onderneming hebt krijg je er zeker ooit eens mee te maken. We hebben het dan over een bedrijfsongeval of ongeluk. Het is natuurlijk beter om een ongeval te voorkomen. Immers, voorkomen is beter dan genezen. In deze blog leggen we je graag uit welke maatregelen je kunt treffen en wat je moet doen mocht het toch zo ver komen. Want het is natuurlijk al erg vervelend. Naast dat je een financieel risico loopt door bijvoorbeeld letsel en verzuim, kun je ook last krijgen van een imagorisico bijvoorbeeld door de media. Dit kan op lange termijn nog veel meer schade aanrichten. Ook zijn er juridische consequenties mogelijk maar ook de complete productie kan worden stilgelegd wanneer er sprake is van een claim. Tot slot staat de veiligheid van de medewerkers op het spel. Iets wat je absoluut niet wilt.

Een ongeval is al erg genoeg

Goed, zoals je ziet is een ongeval al erg genoeg. Om ellende te voorkomen moet je allereerst goed verzekerd zijn en een BHV-er in dienst hebben met een EHBO-diploma. Zorg ervoor dat je de best mogelijke hulp verleent na een ongeval. Maar zorg er ook voor dat de situatie veilig is waardoor er geen andere ongevallen kunnen plaatsvinden. Zorg ervoor dat de RI&E ook op orde is. Bij controle kan hier namelijk naar gevraagd worden.

Goed, zoals je ziet is een ongeval al erg genoeg. Om ellende te voorkomen moet je allereerst goed verzekerd zijn en een BHV-er in dienst hebben met een EHBO-diploma. Zorg ervoor dat je de best mogelijke hulp verleent na een ongeval. Maar zorg er ook voor dat de situatie veilig is waardoor er geen andere ongevallen kunnen plaatsvinden. Zorg ervoor dat de RI&E ook op orde is. Bij controle kan hier namelijk naar gevraagd worden.

Registratie

Elk incident of bijna incident moet worden geregistreerd in een zorgvuldig systeem. Dit kan bijvoorbeeld met een ‘registratie incidenten’ systeem of formulier. Op deze manier kan een organisatie grip vatten op allerhande situaties. We zien vaak dat een organisatie wel de beschikking heeft over een dergelijk systeem, maar dat registraties niet worden bijgehouden omdat het nogal complex lijkt of omdat het tijdrovend is. Soms komt het voor dat het een aller dagelijkse gebeurtenis is waardoor men het bij het beroep vindt passen terwijl dit niet zo hoeft te zijn.

Belangrijke punten Het is van belang om altijd na te gaan waarom ongelukken niet worden gemeld of waarom er geen registratie is geweest. Dit kan bijvoorbeeld aan de ernst van de situatie liggen maar ook andere redenen zijn mogelijk. Door hierachter te komen weet je hoe je de hiermee moet handelen. Dit kan door bijvoorbeeld gesprekken te hebben met medewerkers en andere leidinggevenden. Stel altijd goede maatregelen op. Zo heeft een ongevallen formulier zeker zin en krijg je vanzelf een dynamische RI&E.

https://www.raatwerk.nl/dynamische-rie-2/

De beste aanpak voor incidentenregistratie

Hoe pak je nou goed en gestructureerd een incidentenregistratie aan? Dat lees je in deze blog! We vertellen je alles over de mogelijke gevaren en laten je graag zien hoe het anders kan.

Hoe?

In beginsel wil je kijken of het management incidenten en de registratie daarvan een belangrijk onderdeel acht. Vanuit de branche maar ook vanuit derden wordt de RI&E gezien als een belangrijk onderdeel. Je wilt graag dat het MT dit ook draagt. Een goede inventarisatie van de voortgang is een goede eerste stap. Hiermee geef je ook meteen inzicht in de risico’s.

Er zijn verschillende verbeteringen omtrent de incidenten. Van een doelgerichte registratie tot apart beheer inclusief opvolging. Dit is doorgaans het gemakkelijkste. Zodoende krijg je echt een dynamische RI&E. Zo worden risico’s, daadwerkelijke incidenten maar ook ongelukken verkleind tot een minimum.

De grootste risico’s

De volgende risico’s kunnen voorkomen wanneer een ongevallen en incidenten zich voordoen:

1. Financiële risico’s in materiaal maar ook bij verzuim en letsel

2. Imago risico bij letsel of erger maar ook bij publiciteit

3. Juridische consequentie bij nalatigheid

4. Stillegging van productie bij claims

5. Veiligheid van de medewerkers staat op het spel

 Als management is het uiterst belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat als er geen registratie plaatsvindt?

Per situatie is het risico op incidenten verschillend. Wanneer dit niet wordt geregistreerd, kun je zomaar worden geconfronteerd met een ongeluk. Dit wil je ten aller tijde vermijden. Met mogelijke grote gevolgen. Zie hiervoor het kopje ‘De grootste risico’s’.

Je kunt worden geconfronteerd met kleine ongelukjes tot fatale ongevallen. Elke situatie is erg en is er altijd al één teveel.

Inzicht in risico’s is essentieel! Met een incidenten en ongevallenformulier kun je de schade eenvoudig beperken.

https://www.raatwerk.nl/ongevallen-registratie/

Jouw bedrijf is groen

We zitten in de tijd van de technologie. Nog nooit eerder heeft de technologie zich zo snel ontwikkeld. Of je hier nu blij mee bent of niet, je kunt er niet om heen. Zeker voor bedrijven is dit belangrijk. Technologie ontwikkelt zich op een hoop verschillende gebieden. Dit betekent dat het werk van bedrijven in sommige gevallen dankzij technologie een stuk efficiënter kan gaan. Maar ook op het gebied van duurzaamheid kunnen bedrijven zich dankzij technologie moderniseren. Het gaat niet goed met de planeet en als we de aarde leefbaar willen houden, dat zullen er dingen moeten veranderen. Het is belangrijk dat bedrijven hier een steentje aan bijdragen. Niet alleen omdat het belangrijk is op basis van ethische overwegingen. Maar ook buitenstaanders vinden MVO belangrijk, dit betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als een bedrijf hier niet aan meedoet, kan dit negatieve effecten hebben op kun imago en kunnen ze potentiële klanten en partners verliezen, zowel als huidige contacten. Maar hoe doe je dat dan als bedrijf? Als je de wereld wilt verbeteren, begin bij jezelf. Als je met een objectief oog kijkt naar de huidige gang van zaken, zijn er vast een aantal dingen die verduurzaamt kunnen worden. Gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld nog ouderwetse gasketels, dan is het wellicht een optie om over te stappen op een pellet cv ketel met boiler. Dit kan echter nog een ingewikkelde zaak zijn, niet ieder pand is hiervoor geschikt. Het is dus slim een partij te betrekken bij het bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Ook kun je als bedrijf zonnepanelen kopen en in elk geval deels over te stappen op groene stroom. Het grote voordeel aan zonnepanelen, buiten duurzaamheid, is dat zonnepanelen geld opleveren. Eerst is het een investering om ze te kopen. Maar daarna krijg je gratis stroom. Dit betekent dat de stroomrekening naar beneden gaat en zo verdienen ze zichzelf terug. Na ongeveer zes jaar krijg je een break even point en gaan ze dus geld opleveren. Zo ontstaat er een win-winsituatie.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/pelletboiler/

Relatiegeschenken een perfect communicatiemiddel

Het is van alle tijden om klanten en relaties iets leuks, moois of grappigs te geven. Dit kan omdat ze iets bij u hebben gekocht, een vaste relatie zijn of omdat u ze graag als klant wil. Wat u geeft en de waarde ervan hangt sterk af van de omstandigheden en het doel. Over het algemeen zijn er 5 indicatoren die al een goede richting kunnen geven

 

  1. De doelgroep, wie wilt u wat geven ( man/vrouw, leeftijd, voorkeuren) en de grootte van de doelgroep ( 100 mensen of 100.000 mensen)

  2. Wat is het doel van de actie, wat wilt u ermee bereiken (bijv. naamsbekendheid, direct een aankoop bevorderen of bezoek van de winkel, bedankje etc)

  3. Waar hangt u het cadeau aan op, waar heeft het mee te maken. Bijvoorbeeld de introductie van een nieuw artikel, deelname aan een congres of beurs, zomer/winteractie 

  4. Wat moet er op het relatiegeschenk komen. Een tekst van 4 regels kan niet op een zeer klein artikel worden gedrukt. Moet het eigen logo/slogan enorm opvallen of juist discreet er op staan. Door het artikel te bedrukken blijft uw naam terugkomen bij de ontvanger.

  5. Wat is het budget in totaal en per artikel, dit zorgt ervoor dat er een schifting kan worden gemaakt in mogelijkheden.

Na deze 5 stappen te hebben genomen krijgt u richting aan het perfecte communicatie en reclame relatiegeschenk voor uw business.


https://www.relatiegeschenk4you.nl/

Afvallen

Afvallen is voor de meeste mensen iets heel lastigs. Sommige mensen proberen van alles om wat gewicht te verliezen en soms zijn dit helemaal geen gezonde manier om dit voor elkaar te krijgen. Het is vaak lastig om het juiste dieet te kiezen wat goed bij jou past. Er zijn ook zo veel dingen om uit te kiezen. In dit artikel lees je over een paar gezonde, goed werkende diëten 

Allereerst is vaak de beste manier om af te vallen goed eten en veel sporten. Veel mensen zeggen vaak dat goed eten al de helft is van je doel. Drink wat vaker een smoothie en eet niet meer dan je nodig hebt. Je kan alles zelf maken, maar je kan er ook voor kiezen om een groentesapje te kopen. Je kan deze gezonde sapjes kopen zodat je elke dag sowieso genoeg vitamines binnen krijgt. Als je hier naast een plan maakt voor de manier waarop je wilt sporten en je je hier ook goed aan houdt, vliegen de kilo’s er af en voel je je al snel een stuk lekkerder in je vel. 

Als tweede optie kan je er voor kiezen om een bepaald voedingsmiddel bijna helemaal uit je dieet te schrappen. Denk bijvoorbeeld aan een koolhydraat arm dieet of een vetvrij dieet. Sommige dingen heb je niet heel hard nodig in je dieet en vaak word je van deze stoffen ook nog eens sneller dik. Als je dus probeert om van deze stoffen zo weinig mogelijk te consumeren, zou je eigenlijk vanzelf af moeten vallen. Dan moet je dit natuurlijk nog steeds combineren met genoeg sporten. 

Ten slotte moet je weten dat jezelf beperken tot een bepaald dieet, niet uit de hand moet lopen. Je moet nog steeds dingen kunnen doen en eten die je leuk en lekker vind 

http://www.drveggie.nl

Rapportmappen en beursmateriaal bij UWprinter.nl

Het gemak van rapportmappen

U wilt goed voor de dag komen, niet waar? Een presentatie dat goed voorbereid is en waarbij al uw materiaal netjes is verzameld in een handige map? Denk dan eens aan eigen bedrukte rapportmappen. Dit is het perfecte visitekaartje voor uw organisatie. U kunt ze gerust achterlaten met een trots gevoel. Het wordt bedrukt in uw huisstijl voor een stuk herkenbaarheid en uw contactgegevens zijn eenvoudig én altijd bereikbaar. Een win win dus! Bestel de voordeligste full color rapportmappen nu bij UWprinter.nl.

Bestel online in een handig A4 formaat

Een rapportmap met logo van uw bedrijf en een nette gelamineerde afwerking. Duurzaam, sterk en in houtvrij silk/mat afwerking. Liever niet lamineren? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij UWprinter.nl. Kies ervoor om het enkelzijdig of dubbelzijdig in full color te laten bedrukken. Onze rapportmapjes worden standaard in A4 formaat geleverd. Dit is de meest gebruikte formaat en hierdoor kunnen we ook scherpe prijzen hanteren voor kleine en grote aantallen. Wat ook goed past bij uw rapportmappen zijn naambadges in uw eigen kleur. Ook deze kunt u online bestellen in onze webshop. Alles voor een goede 1e indruk vindt u bij Uwprinter.nl!

Spoed drukwerk nodig? Er is gelukkig altijd UWprinter.nl

U kent het vast wel, door de drukte vergeet u op tijd nieuwe visitekaartjes of folders te bestellen voor een evenement, beurs of presentatie. Vervelend! Bij de meeste drukkerijen krijgt u het antwoord dat u te laat bent. Er is geen tijd meer om het zomaar eventjes ‘tussendoor’ te drukken. Niet bij UWprinter.nl. UWprinter is juist gespecialiseerd in spoed drukwerk van vaak bestelde en veelgebruikte artikelen. Denk aan briefpapier, visitekaartjes folders, flyers, posters en enveloppen.

Goed opvallen op een beurs? Daar zijn wij voor!

Beurzen zijn uitstekende plekken om gericht publiek te bereiken en om hopelijk nieuwe klanten aan te wenden. Maar als iets is wat belangrijk is, dan is het goed opvallen. Want met al die andere deelnemers dien je onderscheidend genoeg te zijn om goed op te vallen. UWprinter.nl heeft gelukkig alles in huis om jouw beurs tot een succes te brengen. Waar kun je dan aan denken?

Beurswanden en beursbalie’s

Levensgroot op een XL doek uw bedrijf promoten? Dat kan prima voordelig en sneller dan u denkt. Bij UWpriner.nl verkopen we beurswanden gemaakt textiel. Dit doek wordt full color geprint en vast gemaakt aan een constructie, zodat u een eigen muur kunt maken op de beurs. Eventueel ook te voorzien van LED verlicht indien wenselijk.

Met een beursbalie staat u duidelijk vooraan aan het wandelpad. Bezoekers kunnen direct een college aanspreken, folder materiaal bekijken of een leuke relatiegeschikt ontvangen. Een balie staat centraal als een informatiepunt. Een plek waar iedereen terecht kan met zijn of haar vragen. Laat uw eigen beursbalie voorzien van een mooie opdruk van uw logo zodat u herkenbaar opvalt bij mensen.

Rollup banners

Niet weg te denken als het gaat om super simpele reclame uitingen die je overal kunt plaatsen. We hebben het over rollup banners. Snel leverbaar, overal te monteren en vooral heel erg voordelig. Bestel via onze webshop en binnen een week heeft u ze op kantoor bezorgd. Geen vormgever in huis die u kan helpen? Geen nood, onze DTP’ers en vormgevers helpen u graag mee met een mooi passend ontwerp.

Bedrukte statafels in zwart of wit

Even snel wat tafeltjes nodig? Wist u dat ook statafels in full color bedrukt kunnen worden met uw logo, huisstijl of een eigen ontwerp? Handig, maar vooral heel uniek en erg leuk. Altijd handig voor beurzen, maar ook prima inzetbaar voor feesten en partijen.

Wijnverpakking bedrukken

Geef uw relaties een fles drank in een mooi bedrukte wijnkoker. Bij UWprinter kunt u uw eigen ontworpen wijnverpakking bestellen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit een glans of mat afwerking van het papier. De verpakking voelt stevig en duurzaam aan dankzij 350grams stevig papier.

https://www.uwprinter.nl

Start je marketing campagne bij Crossmedia House

Buitengewoon zichtbaar met je marketing campagne

Draag kennis of een boodschap effectief over

Stel je wilt een nieuw product lanceren op de makrt. Je biedt een unieke dienst aan voor een bepaalde doelgroep. Hoe ga je dat communiceren overbrengen bij die doelgroep? Het internet biedt natuurlijk legio mogelijkheden, maar wat als dat niet hét enige medium is om te communiceren? Dan kom je gauw terecht bij het opzetten van een effectieve marketing campagne en buitenreclame. Met een doordachte reclame campagne zet je mensen aan het denken. Of juist aan het kijken. En dat is pecies het doel van een goede campagne. Opvallen en tegelijk on top of mind blijven bij jouw doelgroep. Crossmedia House is specialist in het effectief bedenken van een crossmediale marketing campagne in heel de Benelux. 

Waar moet je boodschap te zien zijn?

Om de kans van slagen van je marketing campagne zo hoog mogelijk te maken is het belangrijk om allereerst helder te hebben via je doelgroep is. Zijn dat jongeren, gezinnen, senioren of wellicht een specifieke branche? Dit maakt veel uit, want als je je reclame niet op het juiste moment of aan de juiste doelgroep laat zien mis je de boot en zal het niet de beoogde doel halen. Daarom is het belangrijk om te achterhalen waar je doelgroep zich begeeft. Hoe dan?

Hier komen de specialisten van Crossmedia House om de hoek kijken. Dankzij een sterk partnernetwerk kunnen we precies de juiste data filteren die voor jouw reclamecampagne van belang zijn. Denk aan:

  • demografische factoren voor leeftijd
  • routes waar bussen rijden
  • postcode regio’s o.b.v. inkomen
  • aantal abri mogelijkheden in jouw stad
  • de beste billboards in de regio

Door vooraf de data goed af stemmen aan zaken als bereik, budget en looptijd kunnen wij de best mogelijke campagne opmaken en inzeten.

Welke reclame campagnes zijn mogelijk?

In de wereld van buitenreclame zijn ontelbare manieren om je zichtbaarheid kenbaar te maken. We zullen een aantal voorbeelden hieronder bespreken.

Busreclame:

Rijdende reclame, hoe gaaf is dat? Busreclame is een ontzettend mooie manier om zichtbaar te worden in de stad. De reclame mogelijkheden zijn aan de zijkant en op de acherkant van de bus. Dus mogelijkheden en ruimte genoeg om je reclame te laten zien. En hoe op meer bussen je adverteert, hoe groter je bereik. Feitje: Wist je dat de bus met jouw reclame altijd een andere route rijdt? Op die manier profiteer je van verschillende routes en dus automatisch meer exposre in jouw stad.

Abri & billboard reclame:

Zonder dat je het doorhebt kom je zo ongetwijfeld tegen in jouw stad. De rechthoekige abri’s die her en der in de stad staan en waar je toch altijd even naar kijkt als je stilstaat bij de stoplicht. Ze staan altijd op strategische posities zodat ze goed zichtbaar zijn. Het is mogelijk om je reclame uitingen op specfieke abri’s te plaatsen. Bijvoorbeeld in de buurt van een Centraal Station, omdat je vooral de jongere doelgroep wilt bereiken. Ook is het mogelijk de adverteren op grote billboards die je vaak langs de kant van de weg en snelweg ziet.

Direct mailing:

Een marktetingtool die vooral voor de zakelijke markt interessant is, zijn direct mailing acties. Met direct mailing kun je gepersonaliseerde reclame stuern naar gerichte bedrijven die veel baat kunnen bij jouw diensten of product. De truc is om dan origineel voor de dag te komen, iets dat opvalt. Bijvoorbeeld een mooie giftbox, een pop-up box, een leuke gadget met een bijbehorende brief of een gratis weggeef actie. Ook hierin denken we graag met je mee.

Sparren over jouw campagne? Let’s go!

Ben je toe aan een vefrissende reclamecampagne die werkt? Maak een afspraak met het team van Crossmedia House en wij gaan graag voor je aan de slag met het uitdenken van een plan, grafisch vormgeving voor al je uitingen, het in kaart brengen van je doelgroep en natuurlijk het meten van je actie! Bel dus 074-8512665 of stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl.

https://www.crossmediahouse.nl