De beste aanpak voor incidentenregistratie

Hoe pak je nou goed en gestructureerd een incidentenregistratie aan? Dat lees je in deze blog! We vertellen je alles over de mogelijke gevaren en laten je graag zien hoe het anders kan.

Hoe?

In beginsel wil je kijken of het management incidenten en de registratie daarvan een belangrijk onderdeel acht. Vanuit de branche maar ook vanuit derden wordt de RI&E gezien als een belangrijk onderdeel. Je wilt graag dat het MT dit ook draagt. Een goede inventarisatie van de voortgang is een goede eerste stap. Hiermee geef je ook meteen inzicht in de risico’s.

Er zijn verschillende verbeteringen omtrent de incidenten. Van een doelgerichte registratie tot apart beheer inclusief opvolging. Dit is doorgaans het gemakkelijkste. Zodoende krijg je echt een dynamische RI&E. Zo worden risico’s, daadwerkelijke incidenten maar ook ongelukken verkleind tot een minimum.

De grootste risico’s

De volgende risico’s kunnen voorkomen wanneer een ongevallen en incidenten zich voordoen:

1. Financiële risico’s in materiaal maar ook bij verzuim en letsel

2. Imago risico bij letsel of erger maar ook bij publiciteit

3. Juridische consequentie bij nalatigheid

4. Stillegging van productie bij claims

5. Veiligheid van de medewerkers staat op het spel

 Als management is het uiterst belangrijk om hier oog voor te hebben.

Wat als er geen registratie plaatsvindt?

Per situatie is het risico op incidenten verschillend. Wanneer dit niet wordt geregistreerd, kun je zomaar worden geconfronteerd met een ongeluk. Dit wil je ten aller tijde vermijden. Met mogelijke grote gevolgen. Zie hiervoor het kopje ‘De grootste risico’s’.

Je kunt worden geconfronteerd met kleine ongelukjes tot fatale ongevallen. Elke situatie is erg en is er altijd al één teveel.

Inzicht in risico’s is essentieel! Met een incidenten en ongevallenformulier kun je de schade eenvoudig beperken.

https://www.raatwerk.nl/ongevallen-registratie/

Jouw bedrijf is groen

We zitten in de tijd van de technologie. Nog nooit eerder heeft de technologie zich zo snel ontwikkeld. Of je hier nu blij mee bent of niet, je kunt er niet om heen. Zeker voor bedrijven is dit belangrijk. Technologie ontwikkelt zich op een hoop verschillende gebieden. Dit betekent dat het werk van bedrijven in sommige gevallen dankzij technologie een stuk efficiënter kan gaan. Maar ook op het gebied van duurzaamheid kunnen bedrijven zich dankzij technologie moderniseren. Het gaat niet goed met de planeet en als we de aarde leefbaar willen houden, dat zullen er dingen moeten veranderen. Het is belangrijk dat bedrijven hier een steentje aan bijdragen. Niet alleen omdat het belangrijk is op basis van ethische overwegingen. Maar ook buitenstaanders vinden MVO belangrijk, dit betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als een bedrijf hier niet aan meedoet, kan dit negatieve effecten hebben op kun imago en kunnen ze potentiële klanten en partners verliezen, zowel als huidige contacten. Maar hoe doe je dat dan als bedrijf? Als je de wereld wilt verbeteren, begin bij jezelf. Als je met een objectief oog kijkt naar de huidige gang van zaken, zijn er vast een aantal dingen die verduurzaamt kunnen worden. Gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld nog ouderwetse gasketels, dan is het wellicht een optie om over te stappen op een pellet cv ketel met boiler. Dit kan echter nog een ingewikkelde zaak zijn, niet ieder pand is hiervoor geschikt. Het is dus slim een partij te betrekken bij het bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Ook kun je als bedrijf zonnepanelen kopen en in elk geval deels over te stappen op groene stroom. Het grote voordeel aan zonnepanelen, buiten duurzaamheid, is dat zonnepanelen geld opleveren. Eerst is het een investering om ze te kopen. Maar daarna krijg je gratis stroom. Dit betekent dat de stroomrekening naar beneden gaat en zo verdienen ze zichzelf terug. Na ongeveer zes jaar krijg je een break even point en gaan ze dus geld opleveren. Zo ontstaat er een win-winsituatie.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/pelletboiler/

Relatiegeschenken een perfect communicatiemiddel

Het is van alle tijden om klanten en relaties iets leuks, moois of grappigs te geven. Dit kan omdat ze iets bij u hebben gekocht, een vaste relatie zijn of omdat u ze graag als klant wil. Wat u geeft en de waarde ervan hangt sterk af van de omstandigheden en het doel. Over het algemeen zijn er 5 indicatoren die al een goede richting kunnen geven

 

 1. De doelgroep, wie wilt u wat geven ( man/vrouw, leeftijd, voorkeuren) en de grootte van de doelgroep ( 100 mensen of 100.000 mensen)

 2. Wat is het doel van de actie, wat wilt u ermee bereiken (bijv. naamsbekendheid, direct een aankoop bevorderen of bezoek van de winkel, bedankje etc)

 3. Waar hangt u het cadeau aan op, waar heeft het mee te maken. Bijvoorbeeld de introductie van een nieuw artikel, deelname aan een congres of beurs, zomer/winteractie 

 4. Wat moet er op het relatiegeschenk komen. Een tekst van 4 regels kan niet op een zeer klein artikel worden gedrukt. Moet het eigen logo/slogan enorm opvallen of juist discreet er op staan. Door het artikel te bedrukken blijft uw naam terugkomen bij de ontvanger.

 5. Wat is het budget in totaal en per artikel, dit zorgt ervoor dat er een schifting kan worden gemaakt in mogelijkheden.

Na deze 5 stappen te hebben genomen krijgt u richting aan het perfecte communicatie en reclame relatiegeschenk voor uw business.


https://www.relatiegeschenk4you.nl/

Afvallen

Afvallen is voor de meeste mensen iets heel lastigs. Sommige mensen proberen van alles om wat gewicht te verliezen en soms zijn dit helemaal geen gezonde manier om dit voor elkaar te krijgen. Het is vaak lastig om het juiste dieet te kiezen wat goed bij jou past. Er zijn ook zo veel dingen om uit te kiezen. In dit artikel lees je over een paar gezonde, goed werkende diëten 

Allereerst is vaak de beste manier om af te vallen goed eten en veel sporten. Veel mensen zeggen vaak dat goed eten al de helft is van je doel. Drink wat vaker een smoothie en eet niet meer dan je nodig hebt. Je kan alles zelf maken, maar je kan er ook voor kiezen om een groentesapje te kopen. Je kan deze gezonde sapjes kopen zodat je elke dag sowieso genoeg vitamines binnen krijgt. Als je hier naast een plan maakt voor de manier waarop je wilt sporten en je je hier ook goed aan houdt, vliegen de kilo’s er af en voel je je al snel een stuk lekkerder in je vel. 

Als tweede optie kan je er voor kiezen om een bepaald voedingsmiddel bijna helemaal uit je dieet te schrappen. Denk bijvoorbeeld aan een koolhydraat arm dieet of een vetvrij dieet. Sommige dingen heb je niet heel hard nodig in je dieet en vaak word je van deze stoffen ook nog eens sneller dik. Als je dus probeert om van deze stoffen zo weinig mogelijk te consumeren, zou je eigenlijk vanzelf af moeten vallen. Dan moet je dit natuurlijk nog steeds combineren met genoeg sporten. 

Ten slotte moet je weten dat jezelf beperken tot een bepaald dieet, niet uit de hand moet lopen. Je moet nog steeds dingen kunnen doen en eten die je leuk en lekker vind 

http://www.drveggie.nl

Rapportmappen en beursmateriaal bij UWprinter.nl

Het gemak van rapportmappen

U wilt goed voor de dag komen, niet waar? Een presentatie dat goed voorbereid is en waarbij al uw materiaal netjes is verzameld in een handige map? Denk dan eens aan eigen bedrukte rapportmappen. Dit is het perfecte visitekaartje voor uw organisatie. U kunt ze gerust achterlaten met een trots gevoel. Het wordt bedrukt in uw huisstijl voor een stuk herkenbaarheid en uw contactgegevens zijn eenvoudig én altijd bereikbaar. Een win win dus! Bestel de voordeligste full color rapportmappen nu bij UWprinter.nl.

Bestel online in een handig A4 formaat

Een rapportmap met logo van uw bedrijf en een nette gelamineerde afwerking. Duurzaam, sterk en in houtvrij silk/mat afwerking. Liever niet lamineren? Geen probleem, ook dat is mogelijk bij UWprinter.nl. Kies ervoor om het enkelzijdig of dubbelzijdig in full color te laten bedrukken. Onze rapportmapjes worden standaard in A4 formaat geleverd. Dit is de meest gebruikte formaat en hierdoor kunnen we ook scherpe prijzen hanteren voor kleine en grote aantallen. Wat ook goed past bij uw rapportmappen zijn naambadges in uw eigen kleur. Ook deze kunt u online bestellen in onze webshop. Alles voor een goede 1e indruk vindt u bij Uwprinter.nl!

Spoed drukwerk nodig? Er is gelukkig altijd UWprinter.nl

U kent het vast wel, door de drukte vergeet u op tijd nieuwe visitekaartjes of folders te bestellen voor een evenement, beurs of presentatie. Vervelend! Bij de meeste drukkerijen krijgt u het antwoord dat u te laat bent. Er is geen tijd meer om het zomaar eventjes ‘tussendoor’ te drukken. Niet bij UWprinter.nl. UWprinter is juist gespecialiseerd in spoed drukwerk van vaak bestelde en veelgebruikte artikelen. Denk aan briefpapier, visitekaartjes folders, flyers, posters en enveloppen.

Goed opvallen op een beurs? Daar zijn wij voor!

Beurzen zijn uitstekende plekken om gericht publiek te bereiken en om hopelijk nieuwe klanten aan te wenden. Maar als iets is wat belangrijk is, dan is het goed opvallen. Want met al die andere deelnemers dien je onderscheidend genoeg te zijn om goed op te vallen. UWprinter.nl heeft gelukkig alles in huis om jouw beurs tot een succes te brengen. Waar kun je dan aan denken?

Beurswanden en beursbalie’s

Levensgroot op een XL doek uw bedrijf promoten? Dat kan prima voordelig en sneller dan u denkt. Bij UWpriner.nl verkopen we beurswanden gemaakt textiel. Dit doek wordt full color geprint en vast gemaakt aan een constructie, zodat u een eigen muur kunt maken op de beurs. Eventueel ook te voorzien van LED verlicht indien wenselijk.

Met een beursbalie staat u duidelijk vooraan aan het wandelpad. Bezoekers kunnen direct een college aanspreken, folder materiaal bekijken of een leuke relatiegeschikt ontvangen. Een balie staat centraal als een informatiepunt. Een plek waar iedereen terecht kan met zijn of haar vragen. Laat uw eigen beursbalie voorzien van een mooie opdruk van uw logo zodat u herkenbaar opvalt bij mensen.

Rollup banners

Niet weg te denken als het gaat om super simpele reclame uitingen die je overal kunt plaatsen. We hebben het over rollup banners. Snel leverbaar, overal te monteren en vooral heel erg voordelig. Bestel via onze webshop en binnen een week heeft u ze op kantoor bezorgd. Geen vormgever in huis die u kan helpen? Geen nood, onze DTP’ers en vormgevers helpen u graag mee met een mooi passend ontwerp.

Bedrukte statafels in zwart of wit

Even snel wat tafeltjes nodig? Wist u dat ook statafels in full color bedrukt kunnen worden met uw logo, huisstijl of een eigen ontwerp? Handig, maar vooral heel uniek en erg leuk. Altijd handig voor beurzen, maar ook prima inzetbaar voor feesten en partijen.

Wijnverpakking bedrukken

Geef uw relaties een fles drank in een mooi bedrukte wijnkoker. Bij UWprinter kunt u uw eigen ontworpen wijnverpakking bestellen tegen scherpe prijzen. U kunt kiezen uit een glans of mat afwerking van het papier. De verpakking voelt stevig en duurzaam aan dankzij 350grams stevig papier.

https://www.uwprinter.nl

Hoe maak ik een mobiele App

Hoe maak je een app?

Hoe maak je een app? Het is een eenvoudige vraag, maar het antwoord is niet altijd zo eenvoudig. Om te beginnen is het goed om te kijken wat een app precies is. Meestal wordt met een app een applicatie bedoeld die geopend kan worden op een tablet of een mobiele telefoon, maar er zijn ook andere varianten. Zo zijn er tegenwoordig webapps: applicaties die benaderd worden via de browser. Ook komen er steeds meer andere apparaten waarop apps geïnstalleerd worden. Wat dacht u van apps voor een smartwatch, een TV of een VR-bril?

Hoe een app maken? Kies één of meerdere platformen.

Een app maken gebeurt in een speciaal daarvoor gemaakte ontwikkelomgeving. Echter, vaak is er voor ieder apparaat wel een populaire ontwikkelomgeving te vinden.

Wanneer u een app gaat bouwen of laat bouwen, is het daarom goed om te beginnen bij het platform waarvoor de app wordt gemaakt. Wordt de app alleen gebruikt op Android telefoons en tablets? Draait de app ook op iPhones of iPads? Of wordt de app vanuit de browser benaderd?

Wanneer we kijken naar verschillende platformen voor apps en de bijbehorende ontwikkelmethode zijn er grofweg 3 mogelijkheden:

Native app-design & development. Dit zijn apps die specifiek worden ontwikkeld voor één specifiek platform. Hierbij kunt u denken aan:

 • o Apps voor Android-devices. Deze worden vaak ontwikkeld in Android Studio;
 • o Applicaties voor iOS-devices. Deze worden gemaakt in het programma Xcode;

– Web-based app-development, waarbij software wordt ontwikkeld voor gebruik in de browser. Deze apps worden tegenwoordig vaak gemaakt met de HTML, CSS en JavaScript. Ook hebben diverse frameworks flink aan populariteit gewonnen. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Ruby on Rails;
 • Angular JS;
 • React.js;
 • Node.js
 • Django;

Hybride app-development, waarbij tegelijkertijd wordt ontwikkeld voor Android, iOS, web en andere gewenste platformen. Populaire frameworks hiervoor zijn:

 • Xamarin, een framework van Microsoft;
 • React Native, een opensource framework van Facebook;
 • Cordova, een framework van Apache;
 • Ionic, een zelfstandig framework;
 • Flutter, een relatief nieuw framework van Google.

De bovenstaande lijst bevat enkele populaire voorbeelden, al zijn er nog meer varianten mogelijk. Bovendien staat de tijd niet stil en is de strijd tussen verschillende frameworks nog lang niet gestreden. Daarnaast wordt er dagelijks gewerkt aan bestaande en nieuwe frameworks om appontwikkeling nog eenvoudiger te maken. Hier zijn o.a. de hybride frameworks een goed voorbeeld van.

Tot slot ontstaan er door nieuwe technologieën ook nieuwe mogelijkheden om apps te bouwen in nieuwe ontwikkelomgevingen. Een voorbeeld hiervan is de Unity Engine, die erg populair is voor het ontwikkelen van VR-apps.

Een app laten maken voor uw bedrijf?

Een wereld zonder apps kunnen we ons bijna niet meer voorstellen. Zeker voor bedrijven zijn apps interessant, waar ze voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Wat dacht u van:

Wat de keuze ook is, in alle gevallen kan een app bijdragen aan één of meerdere processen binnen uw bedrijf. Het is dan wel belangrijk dat de app goed ontwikkeld wordt. Bij APPelit ontwikkelen we dagelijks applicaties voor bedrijven en het maakt hierbij niet uit of dat voor iOS, Android, of het web is. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide portfolio met hybride app-development opgebouwd.

Wilt u ontdekken hoe een app waarde kan toevoegen aan uw bedrijf? Heeft u een concreet idee om een proces binnen uw bedrijf te digitaliseren met behulp van een app? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van hybride app-ontwikkeling om uw kosten zo laag mogelijk te houden? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij denken graag met u mee.

https://www.appelit.com

Werkkleding voor schoonmaak professionals

Bedrijfskleding van ELKA

Maak kennis met het Deense merk ELKA. ELKA is innovatief en flexibel en creëert innovatieve oplossingen voor professionals wereldwijd. De focus van ELKA ligt altijd bij de wensen van de klanten en dealers, en hoe er betere werkkleding gemaakt kan worden. Hierbij wordt er eveneens stilgestaan bij duurzaamheid, door producten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en produceren. Dankzij eigen productiefaciliteiten in Europa kan ELKA snelle levertijden garanderen en grote flexibiliteit leveren in productaanbod om zodoende de best mogelijke service aan te bieden voor alle klanten.

Schoonmaakkleding voor industriële toepassingen

ELKE ontwikkelt kledinglijnen voor diverse branches, waaronder kleding voor (sport)vissers, medewerkers transport & logistiek , infra & bouw en professionele schoonmaak ( de zogeheten cleaning branche). Als trotse partner en dealer van ELKA verkoopt Workwear24 speciale werkkleding voor de schoonmaak branche. Deze schoonmaak kleding zijn bedoelt voor specifieke schoonmaak opdrachten. Momenten dus, waarbij men verder gaan dan enkel schoonmaken. Voor deze specifieke klussen kun je terecht in onze webshop waar je de keuze hebt uit schoonmaak jackets, schoonmaak broeken en special cleaning ovealls. Elk kleding stuk is permanent waterdicht en sommige schoonmaak kleding zijn beschermd tegen vloeibare chemicaliën (conform de EN14605 norm).

Hoge zichtbaarheidskleding bij Workwear24

Goed om te weten is dat je ook terecht kunt bij Workwear24 voor hoge zichtbaarheidskleding. Deze bedrijfskleding stukken zijn voorzien van het RWS keurmerk voor zichtbaarheid en voorzien van hoogwaardige 3M striping reflectie. Zeer nuttig voor medewerkers werkzaam in de infra en transport sector, of vaak ‘s avonds en ‘s nachts moeten werken en graag goed zichtbaar willen blijven, ook onder slechte weersomstandigheden. Bestel RWS hesjes, broeken en jacks online en vanaf 1 stuk in de webshop en profiteer van gratis verzending bij besteding van €45,- excl btw.

Gebruik kleding als marketing tool en bedruk je werkkleding

Wil je het maximale halen uit je werkkleding? Gebruik het dan als een marketing tool en bedruk het met je logo en of huisstijl van je bedrijf. Zo creëer je herkenbaarheid onder je medewerkers bij je klanten. Het geeft een professionele indruk van je bedrijf én klanten krijgen zo vertrouwen in de medewerkers die met ze in contact is. Kies uit bedrukken of borduren van je kleding bij de werkkleding specialisten van Workwear24. Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie en persoonlijk advies. Veel voorkomende branches die gebruik maken van het bedrukken van werkkleding zijn:

 • Horeca ( kokskleding en bediening personeel )
 • Hoveniers
 • Schilders & Stucadoors
 • Schoonmaak personeel
 • Transport & logistiek
 • Autogarage ( automonteurs en showroom personeel )
 • Marketing ( reclamebureaus, drukkerij , etc. )

Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

https://www.werkkleding-workwear24.nl

Werkkleding bij Workwear24

Bedrijfskleding kopen bij Workwear24

Een prettige en plezierige werkdag begint altijd met goede werkkleding. Iedere professional die weet de waarde van goede functionele werkkleding, net als de specialisten van Workwear24. Bij Workwear24 geloven we in goede functionele kleding tegen een eerlijke prijs. Kleding dat gedragen wordt omdat het goed zit, en daarnaast een toevoeging is voor je dagelijkse activiteiten.

Ruime collectie werkkleding voor de zorg

Medewerkers in de zorg moeten het elke dag maar weer doen, 24/7 klaarstaan voor ouderen, zieken en minder valide mensen van alle leeftijden. Of dat nu in het ziekenhuis gebeurd, of in een zorginstelling of thuis de mensen staan iedere dag weer met passie klaar voor hun cliënten. Om hun werkdag zo prettig mogelijk te maken biedt Workwear24 een prachtige collectie zorgkleding voor professionals. Kleurrijke zorg tunieken, comfortabele zorgbroeken en zorg jasjes. Voor OK personeel bieden we speciale OK hessen en broeken die voldoen aan de strenge EN13795-3 norm. Deze norm houdt in dat het kledingstuk de kans op postoperatieve infecties minimaliseert.

Sportieve werkschoenen met uitstekende bescherming

Een goede werkuitrusting kan niet zonder goede werkschoenen. Schoenen vormen immers de basis en dat moet goed zijn. De ouderwetse grote lompe schoenen zijn allang gedateerd. Tegenwoordig kun je mooie modieuze safety sneakers dragen die óók S3 gecertificeerd zijn. Dat houdt o.a. in een slip vaste zool en stalen neus.

Wind- en waterdichte werkkleding voor de herfst en winter

Als er een ding zeker is, dan is het wel dat het altijd kan regenen in Nederland. Ben je medewerker voor o.a. Rijkswaterstaat, of een infra-, of bouw bedrijf dan is wind- en waterdichte werkkleding geen overbodige luxe. Workwear24 shop je online voor uitstekende waterdichte regenbroeken, jacks en overalls die zeer duurzaam zijn. Ook zijn veel van onze bedrijfskleding voorzien van reflecterende 3M striping, voor extra hoge zichtbaarheid in de avond en tijdens regens en andere vormen van neerslag.

Uniek aanbod hoogwaardige visserskleding

Workwear24 is meerdere jaren reseller van het Deense merk ELKA. Een hoogwaardig fabrikant met decennia ervaring in het vervaardigen van waterbestendige kleding, met een sterke voet in de markt van professionele visserskleding. De waadbroeken , regenjacks en complete waadpakken zijn van hoogwaardig kwaliteit en 100% waterdicht. Dankzij een gunstige prijs/kwaliteit verhouding geschikt voor zowel particulieren als ondernemers en medewerkers.

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear24?

 • Bestellingen t.w.v. €45,- ex btw worden gratis verzonden
 • Bestellen kan al vanaf 1 kledingstuk
 • Groot aanbod in hoogwaardige kledingstukken
 • Kleding voor de meest voorkomende branches
 • Mogelijkheid tot bedrukken of borduren van werkkleding
https://werkkleding-workwear24.nl/

Je oude schoenen zat? Los het op!

Zelf leer verven is helemaal niet zo ingewikkeld als dat je denkt. Je moet er de juiste spullen voor hebben en je moet je goed inlezen voordat je aan de slag gaat. Het zou extra zonde zijn als je een fout maakt aangezien leer erg duur is. Zorg dat je op internet zoekt naar zo veel mogelijk tips en informatie zodat de kans op een foutje wordt verkleind. Hier zijn wat extra tips zodat je dat alvast goed doet.  

Je hebt een paar middelen nodig om je leer op de juiste manier te verven. De dingen die je het hardst nodig zal hebben zijn de volgende: Schone pluisvrije doeken, een penseel Angelus preparer & deglazer en natuurlijk de leerverf zelf.  

Voordat je begint met verven is het belangrijk dat je het leer goed schoon maakt. Het moet geheel vuil en vet vrij gemaakt worden. Dit doe je door wat preparer & deglazer op een schone doek te doen en met een draaiende beweging het leer schoon te maken. Blijf net zo lang schoonmaken tot dat het oppervlak helemaal schoon is en niet meer afgeeft. Het kan zijn dat je er zelfs meerdere doeken voor nodig hebt. 

Soms is het nodig om een basis laag aan te leggen. Dit is belangrijk om de uiteindelijke kleur goed te laten dekken. Je doet dit soms ook als je je muren gaat verven. Zo komen de kleuren beter tot hun recht. Gebruik een witte schoenverf om de basis aan te leggen. Laat het goed drogen voordat je je uiteindelijke kleur erop smeert. 

Let op dat de stof die je wilt verven echt leer is. Als het toch meer op suède lijkt moet je goed oppassen, suede verf je op een heel andere manier. Als je het op dezelfde manier kleurt als normaal leer, kan het mislukken. 

 

http://www.leerverfshop.nl

Comfortabele schoenen voor vrouwen

Wat zijn comfortabele damesschoenen?

Je wilt als vrouw gewoon hippe mooie schoenen, maar geen zin in hoge hakken? Dan is er meer dan voldoende keus!

Als vrouw heb je het maar zwaar als het neerkomt op schoenen. Er is zoveel keus! Je weet niet waar je moet beginnen en het is lastig om tussen al die merken een geschikte schoen te vinden. Daarnaast wil je dat de schoen natuurlijk ook comfortabel aanvoelt. Ben je een vrouw die niet per se altijd hoge hakken wil dragen, wat zeker niet minder mooi hoeft te zijn, dan zijn er gelukkig genoeg alternatieven op de markt. Vandaag staan we stil bij enkele populaire schoenentypes voor dames die gericht zijn op heerlijke loopcomfort.

Schoenen van Xsensible – niet weg te denken!

De Xsensible stretchwalker schoenen zijn mateloos populair! Ontwikkeld in Japans symboliseert het de harmonie tussen de mens en natuur, iets wat in Japan al eeuwen lang centraal staat en wezenlijk onderdeel vormt van de cultuur. De vroegere schoen in Japan bestond ook uit een houten hak in het midden van de zool die zorgde voor de juiste balans. Het concept van de hedendaagse sensible stretchwalker is niet veel anders. Dankzij dit balanspunt voel je een gelijke drukverdeling en ultiem loopcomfort.

De laatste trends voor damessneakers

Sneakers zijn altijd gewild en altijd hot. Je wilt ze gewoon hebben , want ze lopen heerlijk en zien er leuk en cool uit. Zeker gezien de laatste mode collecties, want daarin zien we uitdagende kleuren. Sneakers mogen weer opvallen! Denk aan zebra,- luipaard- en tijgerprintjes, maar ook sneakers met studs of glimmende elementen mogen weer helemaal en dat is leuk! Opvallende kleuren zijn okergeel, legergroen, donkerblauw maar ook de mat gekleurde schoenen met een glimmende afwerking zijn heel cool en heel hip!

Voor het najaar ga je natuurlijk voor boots

Merk je dat het kouder wordt? Dan is het tijd om te shoppen naar mooie damesboots. Niks geen open hakken of pumps, maar een paar stijlvolle enkellaarzen is dé comfortabele oplossing die je wilt hebben. Ook hier vind je nieuwe trends, zoals slangenleer, studs en gespen en luipaard- en/of tijger printjes. Hip en nieuw zijn de panama jack boots, de boots van het merk NIKKIE en AQA style.

Nijhof Schoenen – Sinds 1929 dé speciaal zaak voor damesschoenen

Met meer dan 70 topmerken voor dames, heren en kinderen behoort Nijhof Schoenen tot de grotere schoenen speciaal zaken in Overijssel. Dankzij hoge kwaliteit, persoonlijke service en aandacht voor de klant, altijd de nieuwste collectie én een in-house podotherapeut innoveert Nijhof Schoenen al bijna 100 jaar op het gebied van schoenenmode. Om het klanten in heel Nederland makkelijk te maken kun je de nieuwste collecties ook gewoon online bestellen met snelle levering in heel Nederland en gratis verzending bij besteding van €99,95 in de webshop.

https://www.nijhofschoenen.nl/