Vertaalbureau

Hét vertaalbureau

Ben je op zoek naar een vertaalbureau? Dan zit je bij Vertaalbureau Grenzeloos op het juiste adres. Wij helpen je graag met het vertalen, van jouw werk, in 13 verschillende talen. We hebben een groot netwerk van vertalers over de gehele wereld. Jouw tekst wordt niet alleen correct vertaald, maar de sfeer en de boodschap wordt overgebracht zoals de bedoeling was van het origineel. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg!

Diverse diensten

Heb jij een boek of een website vertaling nodig? Dan helpen we jouw verder! Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar voor vragen, opmerkingen en wijzigingen. Heb je een bepaald onderwerp die je vertaald moet worden? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in de volgende diensten: Medisch, technisch, beëdigde, commerciële en nog veel meer! Bekijk onze website voor meer informatie.

Verwachtingen

Wij halen altijd de deadline, ook bij spoedleveringen. Dit is mogelijk dankzij door ons groot netwerk van vertalers. De vertalers krijgen één opdracht per keer, zodat ze zich volledig kunnen focussen op jouw werk. Wat je nog meer van ons kan verwachten: • Snel, vlot en vakkundig; • Kwalitatieve vertalingen; • Goede service; • Korte lijnen; • Internationaal georiënteerd; • Alle aspecten en opdrachten vertalen. Zien wij jouw vertaling binnenkort tegemoet?

https://www.vertaalbureaugrenzeloos.nl/

Een verstopping Utrecht verhelpen

Eigenlijk overkomt het iedereen weleens, een grote verstopping Utrecht waardoor het niet alleen wat minder fris gaat ruiken in bijvoorbeeld de keuken of badkamer, en soms wel het hele huis. Maar daarnaast is het gemak van het afvoeren natuurlijk ook plots verdwenen. Het water, en soms nog erger, loopt niet meer weg waardoor u met een probleem zit. Maar gelukkig niet voor lang, want dit bedrijf is er om u van uw problemen af te helpen met een verstopping in Utrecht  of de nabije omgeving. Onze specialisten komen er naar kijken en lossen het binnen no-time voor u op. Geen klachten meer over de afvoer die verstopt is, met onze hulp. Zo kunt u weer snel verder met water in uw woning, of ander pand. Op het moment dat uw afvoer verstopt is kan er namelijk een hoop gedoe ontstaan. Douchen, of gewoon fatsoenlijk koken kan soms bijvoorbeeld echt niet meer, wat erg natuurlijk als erg vervelend kan worden ervaren.

De hulp is er!

Het oplossen van een verstopping Utrecht helemaal zelf doen kan soms nogal ingewikkeld zijn. Al die zogenaamde wondermiddelen die zo ontzettend veel mensen gebruiken kunnen vaak precies de tegenovergestelde werking hebben en u alleen maar dieper in de problemen brengen. De afvoer die verstopt is heeft vaak namelijk niet zo perse een probleem bij de wasbak, of het doucheputje, maar juist veel verder weg dan dat. De verstopping Utrecht is op die manier voor ons een fluitje van een cent om op te lossen.

Contact

Mocht u de hulp van onze experts ook echt gelijk nodig hebben tegen uw verstopping Utrecht? Dan kan dat! Neem contact op met de kanalen waar het bedrijf op te bereiken is en geniet van de persoonlijke en deskundige service van onze specialisten. Vul het contactformulier in, of bel het nummer, want ook midden in de nacht staan wij voor u klaar! Zo zit het bij een verstopping Utrecht.Kies voor NSSG slotenmaker

Een betrouwbaar slotenmaker vinden kan moeilijk zijn. Op hun eigen website beweren ze van alles maar wat is waar? Het is voor veel mensen moeilijk om de juiste slotenmaker Den Haag te vinden.

Brancheorganisatie

De eerste stap is kijken of de slotenmaker Den Haag aangesloten is bij een brancheorganisatie. Voor de slotenmakers in Nederland is dit de NSSG (Nederlandse Sloten – en Slotenspecialisten Gilde). De brancheorganisatie zorgt ervoor dat de leden zich aan bepaalde richtlijnen houden en geen malafide praktijken worden uitgevoerd. Consumenten kunnen ook een klacht indienen bij de NSSG over haar leden. Deze brancheorganisatie is dan ook een belangrijk waakhond over de slotenmaker bedrijven.

Ledengids

Op de website van de NSSG kun je iedere lid vinden van de brancheorganisatie. Als een slotenmaker Den Haag op zijn website aangeeft lid te zijn, moet die dus hier te vinden zijn. Als je de slotenmaker hier terugvindt is dit een goede indicatie van de betrouwbaarheid.

Tussenpersonen

Veel malafide slotenmaker bedrijven zijn niet eens slotenmakers. Het zijn tussenpersoon bedrijven die goed scoren in zoekmachines. Je hebt dus met een bedrijf te maken dat opdrachten verkoopt aan lokale slotenmakers. Deze tussenpersoon bedrijven zijn dan ook geen lid van de NSSG en kunnen het ook nooit worden.

Sleutelpaleis.nl

https://www.consumentenbond.nl/inboedelverzekering/slotenmakers

Veiligheid boven alles

In Nederland schuilen er een hoop gevaren. Niet alleen in het verkeer, maar ook wanneer je bezig bent met werk bijvoorbeeld. Er zijn een flink aantal werkzaamheden waarbij de werknemer ontzettend veel veiligheidsvoorwaarden in acht moet nemen voordat hij of zij mag werken met de machines die bij de werkzaamheden komen kijken. Vooral in de productie is het belangrijk dat men goed op de hoogte is van de risico’s die vastzitten aan het bedienen van machines. Zo zijn er in de productiesector een heleboel apparaten die lelijke verwondingen kunnen veroorzaken als zij niet juist worden bediend. De machines bestaan vaak uit grote onderdelen die met een hoge snelheid rondgaan. Als je niet ervaren bent met de machine, of zo’n machine zelfs voor het eerst ziet, is de kans op verwonding groot. Zo kun je bijvoorbeeld te losse kleren dragen, en kan de stof in de machine schieten. Hierbij kun je zelfs je vingers of een arm verliezen, en dit wil je dus ten alle tijden zien te vermijden. Veiligheid op de werkvloer is een belangrijk onderdeel van de baan, zeker wanneer je werkt met risicovolle apparaten of voertuigen. Deze voertuigen kun je beveiligen met extra opties, zoals een draadloze achteruitrijcamera. Met zo’n achteruitrijcamera set bied je een extra optie tot veiligheid voor voertuigen zoals een vorkheftruck. Een vorkheftruck is een voertuig wat redelijk erg uit kan zwenken. Daarbij is het voertuig elektrisch aangedreven, en is er dus sprake van explosieve kracht bij het accelereren. Hierdoor kan het voertuig uitschieten met uitstekende delen, zoals de vorken van de truck. Omdat dit zo vlug gaat, kan het voertuig flinke schade aanrichten. Niet alleen aan mensen, maar ook de omgeving van de werkplek kan beschadigd raken. Hierbij is een achteruitrijcamera een extra veiligheidsoptie die zeer welkom is.

https://www.vanzwitserland.nl/

Het maken van eigen meubels

Bij het inrichten van bepaalde kamers in je huis heb je ontzettend veel keuze uit meubels. Zo kun je terecht bij veel verschillende woonwinkels, elke met een eigen aanbod. Van deze winkels is de IKEA veruit de bekendste winkel. Het concept wat deze woonwinkel heeft opgezet is ontzettend lucratief gebleken. Het bedrijf is veruit de grootste woonwinkel ter wereld, en zet elk jaar bizarre bedragen om. IKEA is werkelijk een begrip geworden wat iedereen kent. Dit helpt erg bij het bouwen van een merk, IKEA is ondertussen een merk geworden wat niet meer weg te denken is. Bij het inrichten van een huis kloppen veel consumenten als eerste bij de IKEA aan. Maar om je woning in te richten kun je ook zelf creatief worden, door bijvoorbeeld je eigen meubels te maken. Zeker wanneer je goed met je handen bent, is het een idee om je eigen eiken eettafel te maken. Op deze manier kun je je eigen smaak toevoegen aan je huis. Naast dat je je eigen sfeer geheel kunt maken, is het ook nog eens  leuk om te doen. Vooral wanneer je dit samen doet met bijvoorbeeld je familie of je huisgenoten schept het een speciale band. Zeker wanneer je de volgende keer een etentje hebt aan je eigen gemaakte ronde eettafel.

Het zelf maken van meubels vereist uiteraard wel enige vaardigheden. Wanneer je nog nooit met hout hebt gewerkt, zul je niet zomaar een ontzettend mooie tafel in elkaar kunnen bouwen. Dit ligt er ook aan hoe moeilijk je het voor jezelf maakt: wanneer je verwacht een multifunctionele tafel te maken zul je hier ook een stuk langer mee bezig zijn. Zorg ervoor dat je voor je het project begint goed voor ogen hebt waar je mee wilt eindigen, dit zal erg helpen bij het maken van de tafel.

https://www.nouvez.nl/

Moose Färg weet hoe u uw hout het beste kan onderhouden!

Alle houtsoorten moeten worden behandeld. Voor het verduurzamen van hout is een goede houtbeits essentieel. Enkel voor tropisch hardhout hoeft dat niet, maar zelfs deze bijzonder sterke houtsoorten zal men om esthetische redenen soms toch willen behandelen. Moose Färg houtbeits heeft een traditie van eeuwen en is naast bijzonder duurzaam ook gemakkelijk in gebruik. Moose Färg beits is totaal mat en zuigt in het hout. Omdat het geen film vormt is het een vochtregulerende houtbeits. Natuurlijk oplosmiddelvrij. Als u beits kopen wilt, dan raden wij u dat te doen bij Moose Färg. Moose Färg is op internationaal niveau een van de beste aanbieders van producten om uw hout te onderhouden.

Moose Färg beits is waterverdunbaar, samengesteld op basis van een lijnolie en alkyd maar niet filmvormend. Dit levert uitstekende esthetische resultaten op. Ook zijn vlekken zo uit handen en kleren te wassen. Zelfs op harde houtsoorten zoals meranti, ceder, thermowood en aquawood bladdert Moose Färg niet. Hetzelfde geldt voor zachtere houtsoorten zoals grenen, douglas en larix, ook deze kunnen prima behandeld worden met Moose Färg houtbeits.

Moose Färg verkoopt meer dan alleen beits, maar bijvoorbeeld ook parketlak. Om de vloer te beschermen kan er gebruik worden gemaakt van parketlak. Deze lak voor houten vloeren is sneldrogend en vergeelt doorgaans niet. Dat is erg belangrijk, omdat de vloer anders een lange tijd niet gebruikt kan worden. Vaak ligt er parket in de woonkamer en als de verf niet snel droogt zal dat beteken dat u uw woonkamer een tijd niet kan gebruiken. Ook is de parketlak helder en natuurlijk van kleur, zodat de kleur van de houtenvloer behouden blijft. Vaak wordt een parketkleur gekozen, omdat het mooi oogt. Een parketlak moet die kleur dus behouden. Een parketlak is een slijtvaste lak voor houten vloeren. Dit zorgt voor een optimale bescherming van uw vloer. Een parketlak is een kwalitatief hoogwaardig product. Het beste voor uw hout dus!

https://www.moosefarg.nl/

Handigheidjes voor in en op de auto

De auto is de ter wereld het meest gebruikte vervoersmiddel om van A naar B te gaan. Hier in Nederland staat de auto na de fiets op de tweede plek, maar wanneer je beseft hoe veel fietsen er in Nederland zijn, begrijp je ook dat het aantal auto’s gigantisch is. De auto is dus voor veel mensen een bekend terrein, maar hoe kan je je auto nog upgraden? Daarvoor hebben wij een aantal gadgets op rij gezet die jouw favoriete vervoersmiddel nog beter maken!

  1. Achteruitkijkcamera

Wanneer je niet het nieuwste model auto hebt, is de kans groot dat er geen achteruitrijcamera ingebouwd zit. Terwijl dit wel ontzettend handig is! Met bijvoorbeeld een draadloze achteruitrijcamera set kun je makkelijk alles zien wat er achter je gebeurd. Dit maakt het rijden een stuk veiliger voor jou, maar ook voor je omgeving.

  1. Bluetooth carkit

In oude auto’s zal, wanneer deze er überhaupt in zit, alleen een AUX-ingang aanwezig zijn. Waar veel mensen tegenwoordig een iPhone hebben, kan deze niet verbonden worden met een AUX-kabel, tenzij je de splitter aanschaft. Deze splitter is ongeveer dezelfde prijs als een draadloze bluetooth receiver, welke je in óf de AUX-ingang óf de sigarettenaansteker kunt steken. Zo geniet je toch van een draadlozen Bluetooth verbinding, ondanks een verouderde auto!

  1. Exitool

De Exitool is een kleine gadget die zich op je gordel bevind. Het vierkante voorwerp is ingebouwd met een messcherp mesje, die bedoeld is om de gordel in noodgevallen door te snijden. Naast het mesje, zit er aan de andere kant van de gadget een speciaal steentje waarmee je een autoruit in kunt tikken. Als kers op de taart is er ook een LED-lampje ingebouwd, waarmee je de weg in het donker kunt vinden. Dit is een ongelooflijk handige gadget, waarvan je eigenlijk hoopt hem nooit nodig te hebben. Wanneer je iets overkomt, kan dit kleine apparaatje je leven redden.

https://www.duurzamebedrijfsvoeringrijk.nl

Voor een goede psycholoog moet u bij Piekerpoli zijn

Heeft u behoefte aan een psycholoog? Ieder mens heeft er wel een behoefte aan. Het is menselijk om af en toe je hart te luchten bij iemand waarvan je weet dat hij of zij respectvol met je informatie omgaat. Mensen zijn sociale wezens, en die hebben van nature behoefte aan interactiviteit met andere mensen. Praten met iemand helpt om alles weer op een rijtje te zetten. Om weer een duidelijk beeld te schetsen. Het helpt als je problemen worden benaderd door iemand van buitenaf. Het biedt meer perspectief. Een psycholoog is een gespecialiseerde in dit soort zaken. Zoekt u wel eens op: goede psycholoog Amsterdam? Dan moet u bij ons zijn! De Piekerpoli is een netwerk van zorgvuldig geselecteerde therapeuten en psychologen. Wij kennen al onze behandelaars persoonlijk. Wanneer je kiest voor therapie wil je in één keer goed zitten, er moet een ‘klik’ zijn met de behandelaar. Onze Piekerpoli therapeuten zijn ervaren, zeer betrokken bij hun cliënten, goed opgeleid en bovendien resultaatgericht en initiatiefrijk.

Als je opzoek bent naar een psycholoog of therapeut in Amsterdam Oost, dan kan je terecht bij Francine. In de huiselijke praktijk van Francine kun je terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt, kun je voor de deur (betaald) parkeren. De snelweg ligt op enkele minuten rijden.

Piekerpoli heeft meerdere locaties, niet alleen in Amsterdam. Dus als je opzoekt psycholoog Den Haag, dan kan je ook bij ons terecht. Op loopafstand van Centraal Station en toch heel groen gelegen in een fijn licht pand, kun je terecht bij Susanne de Jong. Zij is psycholoog en NLP-coach en daarmee zowel gedegen en praktisch opgeleid om jou te helpen wanneer je vastloopt. Als psycholoog helpt Susanne mensen in Den Haag die vastzitten in gevoelens of gedachten.

https://piekerpoli.nl/

Wat kost een rieten dak

Veel mensen vragen zich af: wat kost een rieten dak precies? Dit is niet in een kort antwoord te beantwoorden. Het is namelijk afhankelijk van het formaat en type dak dat nodig is voor uw woning. Het veranderen van een dak is een flink project waarbij in verschillende stappen gehandeld wordt.

Wat vooral van belangrijk is bij het ontwerpen van een rieten dak, is de hellinghoek van het dak. Dit maakt bij een pannendak niet zoveel uit, maar bij een rieten kap is het een van de belangrijkste criteria. Een rieten kap is zelfs bij een te vlakke hellingshoek onmogelijk. Dit heeft alles te maken met de vochtafhandeling van riet. Wanneer het dak te vlak is, loopt het water niet snel genoeg weg. Hierdoor gaat het dak snel rotten en dan heb je een groot probleem.

In het ontwerpproces is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de plek van de schoorsteen. Soms is wat je mooi vindt helemaal niet technisch mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer je een schoorsteen dicht bij de rand van het dak wilt hebben, of bijvoorbeeld dicht op een hoekpunt of dicht op een dakkapel, dan moet er een heel dun randje riet worden gelegd. Dit is geen goede afwerking. Deze plek is dan zwakker en kan later snel gaan lekken. Dit soort zaken moeten worden besproken met de architect.

Alle rieten daken hebben onderhoud nodig. Dit is hetzelfde net zoals houtwerk regelmatig een schilderbeurt nodig heeft. Regelmatige controles voorkomen grote schade. Voor een zo lang mogelijke levensduur kun je het beste het dak ieder jaar onderhouden. Dit begint al bij een controle op schade die aangericht is door vogels. Vogels kunnen namelijk zichzelf nesten in een rieten kap. Dit wil je uiteraard voorkomen. De rietdekkers van Rietwerk.nl komen u graag langs om uw dak te beoordelen.

Laat uw bedrijf opvallen met neon verlichting

Hoe valt u op als winkelier in een drukke, overvolle winkelstraat? Hoe verleidt u de consument om over uw drempel te stappen? De meeste winkels proberen dat met speciale acties, kortingen en gratis producten. Wilt u niet zo ver gaan als uw concurrenten, wat heel begrijpelijk is?

Naast goedkope prijzen vinden consumenten service en uitstraling net zo belangrijk. Verdient uw bedrijf letterlijk de spotlights in de winkelstraat? Laat uw bedrijf opvallen met neon verlichting.

Benelux Sign Systems geeft u de juiste uitstraling om meer klanten te trekken.

Neon verlichting

Als u denkt aan neon verlichting ziet u wellicht fel kleurende, schreeuwende lampen voor zich. Dat hoeft niet zo te zijn. Neon verlichting van Benelux Sign Systems staat voor tijdloos en authenticiteit. U onderscheidt zich van uw concurrenten.

De voordelen van Neon verlichting:

  • Unieke en tijdloze uitstraling
  • Betrouwbaar
  • Oneindige vormen, kleuren en maten
  • 360 graden lichtverspreiding

Neon letters bestellen

Kortom: volop aandacht willen creëren voor uw bedrijf? Uw klanten zien vergapen aan het mooie neon licht? Bestel dan snel jouw neon letters en laat uw bedrijf opvallen met neon verlichting.

LED verlichting in Eindhoven

Specifiek op zoek naar LED verlichting in Eindhoven? Dat vindt u ook bij de LED expert Benelux Sign Systems. LED verlichting is anders dan neon verlichting. LED staat voor Light Emitting Diode, lichtgevende diode ook wel genoemd. Een diode is een halfgeleider, die geeft licht zodra er stroom doorheen gaat.

LED verlichting heeft daarnaast een langere levensduur, wordt minder snel heet en is heel milieuvriendelijk. De lamp hoeft ook niet op te warmen en geeft vol licht. Dus laat u uw bedrijf opvallen met neon verlichting of met LED verlichting?

Waarom Benelux Sign Systems?

Benelux Sign Systems laat uw bedrijf opvallen met neon verlichting. Ook zijn wij gespecialiseerd in Formulestyling, Gevelreclame en Lichtreclame. Benelux Sign Systems heeft meerdere vestigingen in Nederland en België. Heeft u speciale eisen of wensen?

 

Wij zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd op uw gewenste manier. De gehele productie doet Benelux Sign Systems zelf, dus ook de bewerking van kunststof en aluminium onderdelen.

Onze sterke punten:

  • 35 jaar ervaring
  • Groot klantenbestand (zowel grote retailketens als kleine zelfstandigen)
  • Snelle service

Kom in contact

Bent u overtuigd en kunt u niet wachten om uw bedrijf in vol neon licht te bewonderen? Neem dan gauw contact met Benelux Sign Systems op. Dat kan via ons telefoonnummer (040) 283 69 30 of mail ons via info@beneluxsign.nl.

https://www.beneluxsign.nl/