Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels voor elke eetkamer

De eetkamer is de plek waar je samen komt om te eten. Terwijl je samen de maaltijd deelt, of je dit nu doet met je partner of gezin, met vrienden of anderen, ontstaat als vanzelf een sfeer waarin je dingen met elkaar deelt. Je neemt de dag door, bespreekt de dingen die jullie belangrijk vinden of geeft elkaar steun.

De eettafel speelt een belangrijke rol bij het creëeren van een fijne sfeer. Het maakt nogal uit of je een oude goedkope tafel vol beschadigingen hebt of een prachtige blikvanger. Daarom vinden wij van Tafels99 dat er boomstamtafels horen in elke eetkamertafel.

Wat zijn boomstamtafels?

Er zijn boomstamtafels in allerlei vormen en maten, maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: het tafelblad bestaat uit één enkel stuk. In dit stuk zijn de nerven en noesten van de boom zichtbaar. En omdat elke boom uniek is, is elk tafelblad uniek. Daardoor is het onmogelijk twee dezelfde boomstamtafels te vinden.

Boomstamtafels uit voorraad

Wil je een boomstamtafel uit voorraad? Kies dan voor een van de boomstamtafels in één van de standaardmaten. Je vindt ze met een tafelblad van 160-400 centimeter. Daarbij heb je de keuze uit boomstamtafels met metalen onderstel of met houten poten. Ook kun je bijpassende banken of stoelen bestellen.

Boomstamtafels op maat

Wil je een tafel die afwijkt van het gangbare? Neem dan contact op met een van onze adviseurs en laat ons je wensen weten. Hou je niet in, want we houden wel van een uitdaging. Omdat we een vast team vakkundige meubelmakers hebben én een eigen werkplaats hebben we niet te maken met allerlei onnodige beperkingen. Als jij iets kunt verzinnen wat nog niet bestaat, gaan wij met plezier voor je aan het werk. We zeggen niet zomaar dat we boomstamtafels kunnen leveren voor élke eetkamer. Als het niet bestaat, bouwen wij het!

Wil je eerst even rondkijken? Kom dan naar de showroom van www.tafels99.nl in Zevenaar en laat je inspireren.