Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Cybersecurity Services voor MKB en Enterprise

Tegenwoordig zijn informatie en bedrijfsprocessen altijd en overal bereikbaar. Dit brengt voordelen en kwetsbaarheden met zich mee. Middels kwalitatieve dienstverlening en producten kan een externe partij het verschil maken bij de informatiebeveiliging en continuïteit van de organisatie. Het kennisniveau van personeel evenaart veelal niet de snelheid van de technologische ontwikkeling, waardoor outsourcing van cybersecurity voor MKB, Enterprise en overheid de oplossing is.

Bekijk ook: Managed SIEM outsourcen

Een cybercrimineel heeft voldoende aan één opening in het netwerk of applicaties. Specialistische kennis, tools en ervaring minimaliseren de dreiging. Door passende cybersecurity solutions en een bewezen awareness-programma voorkomt u incidenten en bent u kwaadwillende een stap voor.

Kies ook voor beheerde detectie, eindpuntbeveiliging, testen en bewustmaking. Een cyberbureau als Ultimum met ruim 25 jaar ervaring hanteert een passende werkwijze voor elke organisatie met professionele dienstverlening en een betrokken aanpak. Flexibiliteit, één aanspreekpunt en hoogwaardige dienstverlening zijn kenmerkend voor deze cybersecurity specialist, wat resulteert in een optimale beveiliging.

Informatiebeveiliging vor MKB en Enterprise klanten

MKB en Enterprise oplossing voor cybersecurity

In de eerste instantie brengt een specialist de kwetsbaarheden in kaart, middels diensten als ethische hackers en penetratietesten. Naderhand beveiligen zij de zwakke plekken gericht en wordt het netwerk en de algehele ICT-omgeving bewaakt middels monitoring en het herkennen van verdachte activiteiten.

Bekijk ook: Managed Endpoint Security Solutions

Om adequaat te reageren worden cyberrisico plannen opgesteld en verantwoordelijke teams aangesteld. Zo kan er snel en passend worden gereageerd in geval van een noodsituatie.

Informatiebeveiliging implementeren?

Ga ook aan de slag met kwalitatieve informatiebeveiliging. Kies voor een specialist als Ultimum, maak het verschil en wees future-proof. Denk aan managed services als:

  • Network & Cloud Security
  • Cyber Risk Management
  • Incident Response & Investigation
  • CDC (Cyber Defense Center)
  • Identity & Access Management
  • Managed Detection & Response

Voor elk type organisatie zijn er mogelijkheden en toepassingen. Graag denken wij mee over de geschikte producten en diensten. In een informatie- en adviesgesprek vertellen specialisten van Ultimum graag meer over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem daarom direct contact op.

https://ultimum.nl