Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Woning en Tuin

Dakrenovatie; is dat nodig?

Weet jij hoe je dak eraan toe is? Zolang er geen lekkages optreden hebben de meest mensen geen zicht op de conditie van hun dak. Maar ook je dak wordt ouder. Al die tijd zit jij beschermd, terwijl het dak blootgesteld is aan weer, wind en temperatuurschommelingen die aardig kunnen oplopen. Hoe ouder je dak, hoe meer het slijt.

Op een bepaald moment wordt de leeftijd van je dak merkbaar, omdat je steeds vaker reparaties moet (laten) uitvoeren. Maar zelfs reparaties zijn op een bepaald moment niet genoeg. Dan is dakrenovatie nodig. Maar hoe weet je of het tijd is voor een dakrenovatie?

Dakinspectie

Voor de leek is het bijna onmogelijk een goede inschatting te maken of een dakrenovatie nodig is. Daarom beginnen we bij Roofing Service Nederland altijd met een dakinspectie door één van onze gediplomeerde dakdekkers. We controleren uw dak aan de hand van een uitgebreide checklist en vatten onze bevindingen samen in een volledig en overzichtelijk inspectierapport.

Daarin beschrijven we niet alleen hoe je dak eraan toe is, maar geven we ook advies. Vaak adviseren we nog een paar jaar planmatig dakonderhoud uit te voeren. Andere keren is de conclusie dat het dakrenovatie goedkoper uitvalt dan het blijven onderhouden en repareren van het bestaande dak.

Nadat we ons rapport hebben toegelicht en al uw vragen zijn beantwoord bespreken we het vervolgtraject met u. Daarbij houden wij niet van vage toezeggingen, maar gaan we voor duidelijke en resultaatgerichte afspraken.

Roofing Service Nederland

Kiest u voor Roofing Service Nederland voor het dakonderhoud en dakrenovatie, dan kiest u voor duidelijkheid en transparantie. Met ruim vijftig jaar ervaring én dankzij constante bijscholing weten we van de hoed en de (dak-)rand.  Als wij een afspraak maken, kunt u erop rekenen dat we die nakomen. Bij ons geen pm-posten (pro memorie) of meerwerk. Ons woord is heilig (al zetten we de transparante afspraken wel gewoon op papier).

Roofing Service Nederland werkt landelijk (inclusief de Waddeneilanden) en heeft een uitgebreid team specialistische vakmensen. Elk van onze dakdekkers heeft zijn of haar specialisme, maar samen kunnen we elke dakrenovatie aan.

Meer weten? Bezoek roofingservice.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte.