Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Media

De toegevoegde waarde van Almere Deze Week aan jouw bedrijf!

Woonachtig in één van de regio’s Almere? Dan ken je vast en zeker Almere Deze Week. Dit is hét huis-aan-huis blad van omgeving Almere. Iedere woensdag vinden 90,000 mensen deze brief in hun brievenbus. Ben je van plan om een bedrijf te starten in de omgeving Almere of ben je beginnend ondernemer? Overweeg dan om Almere Deze Week in te zeten als medium voor adverteren. Voor diegene die de krant niet lezen is de krant actief op verschillende social media kanalen waaronder Facebook (inmiddels meer van 5,000 volgers). Wil jij je, met je bedrijf, op de lokale markt richten of juist naamsbekendheid creëren in de omgeving Almere? Lees verder voor de voordelen van het adverteren in Almere Deze Week.

Het is meer dan lokaal nieuws

Als je als een startende ondernemer bent dan is adverteren in Almere Deze Week echt een must. Veel landelijke kranten hebben het moeilijk maar de wekelijkse huis-aan-huis bladen blijken juist in populariteit te stijgen. Juist omdat je naast het lokale nieuws, ook de officiële berichten, belangrijke informatie over spoedhulpdiensten en de meest recente activiteiten kunt lezen.

Daarnaast lees je de wekelijkse aanbiedingen in ondernemers in Almere en zou je lokaal personeel op een veel goedkopere en makkelijkere manier kunnen werven. 

Het scheelt je werk en tijd

Doordat de krant een groot bereik maar gerichte verspreiding heeft kunnen er grote voordelen zijn als jij op zoek bent naar het vergroten van je klantenbestand. Al zou je bedenken om zelf folders aan huis te gaan verspreiden dan zou je snel tot de conclusie komen dat dat niet handig is. Je moet het rondbrengen aan héél veel huizen en veel mensen willen geen ongeadresseerd reclame meer ontvangen. Maar toch willen ze vaak wel op de hoogte blijven van het lokale nieuws. Door de adverteren in dit populaire huis-aan-huis blad wordt je advertentie zeker gelezen.