Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

De toekomst

Persoonlijk heb ik net met pijn en moeite een goede telefoon uitgezocht. Het verlengen van een abonnement veroorzaakt bij mij altijd een hoop keuzestress. Je hebt namelijk een enorm aanbod, maar slechts beperkt de tijd, je kiest dus al snel voor het oude vertrouwde, mits het goed bevalt natuurlijk. Ik doe dat ook al jaren door telkens te kiezen voor de nieuwste variant van Galaxy S. Laats las ik groots nieuws: de galaxy s7 wordt in januari uitgebracht! Het is een complete innovatie zoals we elk jaar gewend zijn van Samsung en om de keuzestress wat te beperken bij mijzelf ging alvast op onderzoek uit naar de vernieuwde telefoon.

De Samsung Galaxy S7 wordt niet zo maar een telefoon, deze telefoon wordt het nieuwe parade paardje van Samsung en daar horen natuurlijk de nodige Gadgets bij. Zo is er al bekend dat deze topper beschikt over een 20 megapixel camera waarmee natuurlijk haarscherpe foto’s gemaakt kunnen worden. Verder beschikt het nieuwe toestel over een drukgevoelig scherm, dat heeft als voordeel dat het scherm nog meer functies kan ondersteunen. Verder is de behuizing sterker en gemaakt van magnesium, dus het is ook vederlicht. De powertelefoon beschikt verder over een Exynos 8890 of een Snapdragon 820 chipset wat op dit moment de best verkrijgbare mobiele processor is. 4GB werkgeheugen zorgt er voor dat ook zwaardere applicaties op de hulk van de telefoonwereld kunnen draaien.

Hoe mooi jouw telefoon ook is, je hebt helaas niet altijd de tijd om hem op te nemen. Dan is en antwoordservice waarschijnlijk een goede oplossing. Een dergelijke telefoonservice neemt voor jou de telefoon op als je het zelf even niet kan omdat je bijvoorbeeld in een vergadering zit of net bij een klant langsgaat. Zo weet je zeker dat je geen klanten misloopt omdat je het te druk hebt en je kan blijven doen waar je goed in bent, namelijk jouw bedrijf naar de top toe helpen!

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/