Aluminium deuren: nuttig voor bedrijfsmatig én particulier gebruik

Een robuuste en sterke deur

Aluminium deuren zijn met name in fabrieken, kantoorpanden en loodsen het meest gebruikte
soort deur. En dat is niet opmerkelijk, omdat aluminium deuren erg robuust en sterk zijn.
Aluminium deuren maken het inbrekers en vandalen erg lastig om hun slag te slaan. De laatste
jaren is een ontwikkeling zichtbaar waarbij ook steeds meer particuliere Nederlanders de beslissing
nemen om een aluminium voordeur of achterdeur aan te schaffen. En niet alleen vanwege het feit
dat deze deuren massief en sterk zijn. Deuren gemaakt van aluminium hebben namelijk nog
andere interessante voordelen. Hieronder leest u waarom een deuren gemaakt van aluminium ook
voor u interessant kunnen zijn.

Weinig onderhoud en lange levensduur

Het gegeven dat deuren van aluminium nauwelijks tot geen onderhoud behoeven, is een enorm
voordeel. Anders dan bij houten deuren worden deuren van aluminium niet vaal of lelijk door slecht
weer. Tussentijds schilderen is dan ook niet nodig. Verder profiteert u met aluminium deuren van
het eenvoudige schoonmaakwerk van deze deursoort. Even afnemen met een vochtige doek houdt
de deur al goed schoon. Erg voordelig is natuurlijk dat deuren van aluminium niet vervormen of
kromtrekken, en een hele lange tijd – decennialang – meegaan. De investeringskosten verdient u
dan ook weer terug.

Bijzonder hoge thermische isolatie

Aluminium deuren, al dan niet met isolatieglas erin, staan bekend om de effectieve warmte-
isolatie. Met deze deuren verkrijgt u een enorm hoge thermische isolatie, die op termijn natuurlijk
een interessante bezuiniging op de energienota oplevert.

Breed aanbod aan deursoorten

Ten slotte: als u deuren van aluminium wilt kopen, kunt u kiezen uit een groot aanbod aan
soorten, formaten en stijlen deuren. Er valt genoeg te kiezen! Bekijk nu online ons volledige
assortiment en koop uw favoriete deur(en) met enkele klikken op de knop!

Geniet van een heerlijke zon, strand en zee vakantie

Heeft u een heerlijke zon, strand en zee vakantie in gedachten? Maar heeft u nog geen idee waar u dan precies heen wilt? Kijk dan eens op Sollasi.nl. Sollasi is een bungalowpark in Noordwijkerhout, gelegen in Zuid Holland. Het bungalowpark van Sollasi ligt aan het Oosterduinse meer. Bij dit ruime meer kunt u heerlijk wandelen, fietsen, surfen, een boot huren, zwemmen en een lekker hapje eten. Ons bungalowpark heeft ruime vier en zes persoons huisjes. Het park heeft twee tennisbanen, een jeu de boulebaan, een kinderspeelplaats en een restaurant. Ook kunt u bij ons fietsen huren.

De omgeving, voor ieder wat wils!

In de omgeving van bungalowpark Sollasi is ontzettend veel te doen. Er zijn meerdere stranden waar u heen kunt om lekker uit te waaien, heerlijk te luieren in de zon of gezellig een terrasje te pakken. Een mooie wandeling door de duinen is zeker een aanrader, wie weet ziet u wel hertjes. In het voorjaar kunt u genieten van de bloemenpracht bij de vele bloembollenvelden in de omgeving en in de Keukenhof, gelegen in Lisse. Gezellige dorpjes als Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse zijn de moeite waard om te bezoeken. Wilt u genieten van grote en historische steden? Amsterdam, Haarlem en Leiden liggen op een half uurtje rijden van het bungalowpark. Voor de kinderen is attractiepark Duinrell in Wassenaar en speeltuin Linnaeushof in Bennebroek een fantastisch uitje.

Kleinschalige camping in Noordwijk, midden in de natuur

Gaat u graag kamperen op een kleinschalige camping en wilt u kunnen genieten van alle natuur om u heen? Sollasi heeft naast een bungalowpark een kleinschalige camping in Noordwijk. Op onze camping kunt u echt tot rust komen. De camping heeft 20 plaatsen en ligt tussen het bos en duinen. Natuurgebied ‘Hollands Duin’ ligt naast de camping, u staat dus binnen een paar stappen midden in de natuur. Heeft u een paard en wilt u uw trouwe vriend graag meenemen? Dat kan! Bij manege Langeveld kunt u uw paard stallen. Vanuit de manege loopt u zo met uw paard het duin in en het strand op, wat wilt u nog meer! Boek nu uw vakantie online op www. sollasi. nl.

https://www.sollasi.nl/

Persoonlijkheidsstoornissen

Mensen worden zich steeds bewuster van het feit dat persoonlijkheidsstoornissen een probleem zijn. Verrassend genoeg schatten psychologen dat tot 15% van de bevolking in de westerse samenleving aan een zekere persoonlijkheidsstoornis lijdt. In Amerika zou dat neerkomen op meer dan 40 miljoen volwassenen.

Een persoonlijkheid bestaat uit verschillende componenten, waaronder hoe de persoon omgaat met zijn leeftijdsgenoten en de wereld om zich heen, hun overtuigingen, hun emotionele copingstrategieën, hun gedachten en hun doordringende gemoedstoestand. Voor iemand met een stoornis was er waarschijnlijk een fase in hun ontwikkeling waarin de dingen zich niet ontwikkelden zoals het zou moeten. Er zijn verschillende soorten persoonlijkheidsstoornissen. De meeste mensen, die last hebben van een stoornis, kunnen goed functioneren maar worden door anderen wel als asociaal, excentriek of emotioneel onvoorspelbaar gezien.

Eén van de meest voorkomende stoornissen is de persoonlijkheidsstoornis borderline. Hoewel het woord ‘borderline’ suggereert dat hun gedrag slechts marginaal atypisch is, is dit niet echt het geval. De aandoening kreeg de naam ‘borderline’ op het moment dat de aandoening voor het eerst bij een persoon, die dacht tussen een neurose en een psychose in te zitten, werd geïdentificeerd. Een persoon met de persoonlijkheidsstoornis borderline heeft de neiging tot extreme stemmingswisselingen en is gevoelig voor momenten waarop ze verward zijn over hun eigenwaarde of identiteitsgevoel.

Een veel extremer soort aandoening is een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Voor mensen om hen heen lijken deze mensen een zeer overmatig opgeblazen ego te hebben, maar de stoornis gaat veel dieper dan dat. Ze hebben vaak fantasieën over onbeperkte macht of geld en blijven hun belang of hun talenten voortdurend roemen of overdrijven. Hoewel ze geloven dat iedereen om hen heen ontzag voor hun grootsheid heeft, hebben ze de neiging om andere mensen als tamelijk onbetekenend of dom te beschouwen. Narcisten zijn moeilijk in de omgang. Het is of ze nu disfunctioneel zijn of niet altijd een uitdaging om de kernovertuigingen van een persoon te veranderen en een narcist kan erg resistent zijn om hierbij hulp te ontvangen aangezien ze zichzelf als perfect zien.

De psychopathische persoonlijkheidsstoornis is er een die veel publiciteit ontvangt. De associatie van de meeste mensen bij een psychopaat en het beeld dat wordt gevormd door de media is zoiets als een ernstige overtreder zoals bijvoorbeeld een seriemoordenaar. Maar de meerderheid van de psychopaten is, terwijl ze een aantal zeer antisociale gedragingen hebben, eigenlijk voor niemand echt een bedreiging. Een psychopaat is vaak intelligent en charmant, maar ze missen empathie en het vermogen om lief te hebben.

Depsycholoog.nl – psychologen Nijmegen

https://www.depsycholoog.nl/nijmegen/

Een daklekkage is verleden tijd met een gloednieuw dak

Woont u in een oude woning? Of bent u eigenaar van een oud kantoorpand? Dan weet u als geen ander dat een daklekkage vervelend is. Een risico op een lekkage wordt groter of u heeft dit probleem al ervaren. In wat voor geval dan ook; u wilt een daklekkage verhelpen óf voorkomen. Door een betrouwbaar bedrijf als Dakonderhoud Nederland in te schakelen, geniet u in vele gevallen binnen twee werkdagen van een gloednieuw dak. Zodra u de hulp inschakelt, ontvangt u een eerlijk advies. Het kan namelijk voorkomen dat alleen de beschadigde dakpannen moeten worden vervangen. Deze dakpannen worden uit voorraad geleverd en liggen hierdoor binnen de kortste keren op uw dak.

Is uw bitumen dak toe aan vervanging na een daklekkage?

Bent u bekend met bitumen dakbekleding en heeft u dit op uw dak liggen? Ja? Het is met dit type dakbekleding vaak lastig te achterhalen wanneer er een lekkage ontstaat. Na vele regenbuien kan een daklekkage helaas snel ontstaan. Het eerste waar u aan denkt is om dit te repareren. Bent u eigenaar van een oud dak? Dan is een snelle reparatie vaak niet de slimste keuze. Dit omdat het probleem groter is dan enkel een lekkage. Het vervangen van de gehele dakbedekking is vaak prioriteit. Dakonderhoud Nederland maakt gebruik van duurzame oplossingen; een voordeel wat u op de lange termijn eenvoudig terugverdient. Laat u ontzorgen en ontvang advies op maat voor uw bitumen dak!

Ontvang advies op maat voor uw daklekkage

Geen een daklekkage is hetzelfde. Daarom is het prettig dat de bevindingen die gedaan worden, met u worden besproken. Het kan namelijk voorkomen dat er door Dakonderhoud Nederland meer schade wordt geconstateerd dan u zelf had gedacht. Nadat de bevindingen zijn gedaan, wordt er voor u een offerte op maat opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent, voordat de daklekkage wordt gerepareerd. Er wordt gewerkt met geavanceerde systemen waardoor een daklekkage tegen een voordelige prijs wordt verholpen. Deze systemen sporen eenvoudig een snel de lekken voor u op. Breekwerk en hakwerk is niet langer meer noodzaak!

De totaalinstallateur vertaald realiseert reparaties en montage op het gebied van elektrotechniek

Heeft u elektrotechniek dat wel een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Ga dan naar de totaalinstallateur voor een oplossing op maat. Zij hebben energiebesparing en comfort hoog in het vaandel staan en houden zich aan de huidige NEN-normen. MRO Elektrotechniek uit Raamsdonkveer is zo’n totaalinstallateur. Zij zijn gespecialiseerd in sterktestroom- en zwakstroominstallaties, datanetwerken en telecommunicatie, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, inbraakbeveiligingen, brandmeldinstallaties en verlichtingsoplossingen. U kunt rekenen op een goede service waarbij overlast voor bewoners of andere onderaannemers tot het minimum wordt beperkt. Ook werken ze met een strakke planning en overleggen ze goed met u als ondernemer of particulier. U kunt bij een totaalinstallateur ook terecht voor klimaatbeheersing, sanitair- en loodgieterswerk en duurzame energie. Daarom kiest u voor de diensten van de totaalinstallateur!

Ook voor sanitair en loodgieterswerk kunt u terecht bij de totaalinstallateur

Tegenwoordig wordt er steeds meer verwacht van een totaalinstallateur bij de werkzaamheden aan bijvoorbeeld water of sanitaire installatie. Kies daarom voor een gespecialiseerd bedrijf dat kennis heeft van deze eisen en ervaren is. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is MRO Elektrotechniek BV uit Raamsdonkveer. Zij passen de nieuwste technieken toe waardoor u verzekerd bent van een veilige en duurzame installatie. De totaalinstallateur is gespecialiseerd in cv-installaties, gas, riool en sanitair, ventilatie en water. Daarnaast verzorgen ze deze disciplines voor zowel zakelijke als particuliere partners. Bij de werkzaamheden staat comfort en gezondheid voorop en wordt er rekening gehouden met de geldende NEN-normen. U kunt er dus van op aan dat de werkzaamheden veilig verlopen.

De totaalinstallateur staat klaar voor zowel bedrijven als particulieren

Zoekt u een totaalinstallateur voor duurzame installaties? Dan bent u bij een specialist als MRO Elektrotechniek altijd aan het juiste adres. Zij bieden diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Hierdoor kunt u dus altijd terecht bij deze totaalinstallateur! Zij kunnen u van dienst zijn bij elektrotechniek, maar ook bij klimaatbeheersing en sanitair- en loodgieterswerk. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie, waardoor ze ledverlichting, oplaadpunten en zonnepanelen kunnen installeren. U kunt dus echt rekenen op een totaalpakket bij deze specialist uit het Brabantse Raamsdonkveer en u vindt alle disciplines onder één dak. Handig hierbij is dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft voor al uw werkzaamheden.

Creatieve oplossingen voor groot formaat printen

Bent u er klaar voor om al die nieuwe aanvragen binnen te slepen? Of al die bezoekers te ontvangen op uw evenement? Bij een specialist als GraphicWorld kunt u uw promotiemateriaal in groot formaat printen zodat u echt opvalt tussen de concurrentie. Daarmee stopt de dienstverlening van deze expert in groot formaat drukwerk echter niet. In een eigen ontwerpstudio wordt er actief meegedacht over het maken van een ontwerp voor uw bedrijf. U laat het groot afdrukken, dus dan moet het natuurlijk ook een design zijn dat u door een ringetje kunt halen. Zodra, en alleen als dit naar wens is, kan er begonnen worden met het drukken van uw promotiemateriaal.

Groot formaat printen doet u bij een bedrijf dat groot denkt!

Reken op de diensten van GraphicWorld bij het laten drukken van promotiemateriaal. Je krijgt deskundig advies over het printen van groot formaat drukwerk en nog veel meer! Omdat u hier een specialist treft die vrijwel alle drukwerk in groot formaat kan printen. Voor u als ondernemer betekent dat dat u posters, borden en raam- of vloerstickers in ieder gewenst ontwerp kunt laten afdrukken. Daarmee valt u zeker op tussen de concurrentie! U kunt ook contact opnemen en doorspreken waar u ongeveer naar op zoek bent. Dan kan er een ontwerp vervaardigd worden dat helemaal voor u op maat wordt gemaakt. Verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf door te kiezen voor de professionele dienstverlening van GraphicWorld!

Groot formaat drukwerk via een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen

Promotiemateriaal laten maken voor uw bedrijf? Dan heeft u een partner nodig die rekening houdt met al uw wensen. Groot formaat drukwerk voor posters of uithangborden bijvoorbeeld, is voor veel Retail ondernemers dé manier van reclame maken. Printen op groot formaat, en op verschillende ondergronden, is geen gemakkelijke klus. En dit wordt nog verder bemoeilijkt omdat u natuurlijk zelf het beste weet wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Zet dat maar eens in een ontwerp! Gelukkig kunt u dan terecht bij GraphicWorld, een specialist die echt met u meedenkt. Uw wordt zelf volledig betrokken bij het ontwerp en de productie gebeurt aan de hand van specialistische, high-tech apparatuur.

Ga voor het totaalpakket aan schoonmaakwerk in Helmond

Het is altijd vervelend wanneer u voor het schoonmaakwerk meerdere verschillende partijen in moet schaken. Daarom is het fijn dat er een partij als Fideel bestaat die al het schoonmaakwerk voor uw kantoor in Helmond of Eindhoven uit handen neemt. En doe er dan nog maar een derde bij die de luchtschachten vrij van stof en vuil moet houden. Erg vervelend zelfs! Nu hoeft dat gelukkig niet meer! Bij fideel kunt u een schoonmaakster huren voor het schoonmaakwerk in Eindhoven. Daarnaast kunt u ook uw ramen meteen laten zemen en wordt uw complete pand stof- en vuilvrij gemaakt. Dat noemen wij pas een all-in service!

Alles weer spik en span dankzij professioneel schoonmaakwerk in Helmond

Schakel een partij in die uw gehele pand onder handen neemt wanneer het aankomt op schoonmaakwerk in Eindhoven of Helmond. En die specialist gaat u vinden in Fideel. Bij dit bedrijf vindt u een ervaring die teruggaat tot 1973, en in die tijd hebben zij alles geleerd wat er te leren valt over het schoonmaken van bedrijfspanden. Een schoonmaakster van Fideel let bij het schoonmaken van uw pand in Eindhoven dan ook op zaken waar een bedrijf met minder ervaring wellicht niet op zou letten. Daarbij kiest u voor een partner die constant op zoek blijft naar nieuwe methoden en technieken om het schoonmaakwerk efficiënter en effectiever te maken. En daar doet u uw voordeel mee!

Betrouwbare dienstverlening van een schoonmaakster in Eindhoven

Kies een partij voor het schoonmaakwerk in uw kantoor in Eindhoven of Helmond die u kunt vertrouwen. Schakel Fideel in voor al uw schoonmaakwerk. Sterker nog, iemand die op momenten in het pand is dat er verder niemand aanwezig is. Dan wilt u wel een betrouwbare professional. Neem dan eens contact op met Fideel, uw partner voor schoonmaakwerk in Eindhoven en Helmond. Hier vindt u een uitstekende schoonmaakster die u niet alleen een betrouwbare dienstverlening biedt, maar ook schoonmaakwerk op maat. Laat het dan ook vooral weten wanneer u speciale verzoeken hebt wat betreft de schoonmaak van uw kantoorpand. Bij Fideel denken ze hierover graag met u mee.

 

Op zoek naar een mediator in Breda? Wij geven u diverse tips

Zit u midden in een scheiding en komt u er samen niet uit? Uiteraard wilt u alles zo goed en zo snel mogelijk geregeld hebben. In dit artikel hebben we een aantal handige tips die u kunnen helpen in de zoektocht naar een goede mediator in de regio Breda.

Wanneer heeft u recht op partnerpensioen?

Als u gaat scheiden heeft uw ex-partner wettelijk recht op een deel van uw pensioen. Hoe deze verdeling precies is vastgelegd, is wettelijk bepaald. Heeft u recht op partnerpensioen, maar weet u niet hoe u hier aanspraak op maakt? Of is uw partner ervan overtuigd dat u geen recht heeft op partnerpensioen? Mediation Breda kan u adviseren en ondersteunen bij al dit soort vragen. In uw pensioenregeling vindt u een hoop informatie over hoe uw (partner-)pensioen is geregeld. De wet bepaalt dat al het partnerpensioen dat is opgebouwd tot de scheiding naar de ex-partner gaat. Dit geldt bij een scheiding, maar ook bij het beëindigen van een geregistreerd partnerschap. Komt u er zelf niet uit? Een mediation bureau in de regio Breda kan u hier goed bij helpen.

Wat kan een mediation bureau voor u doen?

Een mediation bureau staat tussen conflicten in, waardoor er meer ruimte ontstaat voor oplossingen. Mediators zijn onafhankelijk en onpartijdig. Ze kiezen dus geen kant en hebben geen vooroordelen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk opgelost word. Vaak blijkt dat het met mediation best mogelijk is om tot een gezamenlijke oplossing te komen waarbij alle betrokkenen tevreden zijn. Voordeel hiervan is dat u niet naar een advocaat of rechter hoeft. Dit scheelt niet alleen in tijd en energie maar ook een hoop in de kosten. Stel u wilt bijvoorbeeld aanspraak maken op uw partnerpensioen, maar uw ex-partner vindt dat u hier geen recht op heeft. Mediation Breda adviseert en helpt u hierbij om tot een gezamenlijke oplossing te komen waar beide partijen vrede mee hebben.

Kan ik bij een scheiding beter een mediation bureau in Breda zoeken of een advocaat?

Een logische vraag bij een echtscheiding is: neem ik een advocaat of ga ik op zoek naar een mediation bureau in de regio Breda? Deze keuze heeft alles te maken met de verstandhouding tussen u en uw partner. Kunnen jullie samen nog goed communiceren? En is de intentie er vanuit beide partijen om er onderling uit te komen? Dan is het niet gek om te denken aan mediation. Zijn er verschillende wrijvingspunten of is er sprake van een vechtscheiding? Kunnen jullie echt niet meer samen om tafel? Dan loopt het meestal uit op een advocaat en een rechtszaak. We nemen als voorbeeld even partnerpensioen. Bent u getrouwd geweest en gaat u scheiden? Dan heeft u recht op een stukje partnerpensioen. Dit verrekenen de pensioen instanties zelf op het moment dat ze een wijziging doorkrijgen. Een mediation bureau kan hierin adviseren en daarnaast vastleggen wat hierover wordt afgesproken.

Heeft u hulp nodig bij uw echtscheiding? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van mediation in Breda of heeft u vragen over het partnerpensioen? Neem dan contact op met een van de mediators van Van den Brekel Notariaat uit Breda.

https://echtscheidingsmediatorbreda.nl/

Uw ideale bedrijfskleding in Veenendaal vindt u bij Deko Sign

Wilt u graag bedrijfskleding in Veenendaal bestellen? Bij Deko Sign vindt u alles wat u nodig heeft. Hier kunt u namelijk geheel naar eigen wens uw bedrijfskleding laten maken en vervolgens bestellen. Ga naar de website www.deko-sign.nl voor meer informatie over bedrijfskleding in Veenendaal.

 

Verschillende soorten bedrukte bedrijfskleding in Veenendaal

 

Naar wat voor soort bedrijfskleding in Veenendaal u ook op zoek bent, Deko Sign heeft van alles te bieden. Het kan natuurlijk gaan om simpele t-shirts, polo’s of truien, maar bij Deko Sign kunt u zelfs bijvoorbeeld petjes en sjaals kopen, om ook te laten bedrukken. Het maakt ook niet uit wat voor soort bedrijf u runt of wat voor soort beroep u uitoefent, Deko Sign levert voor ieder soort bedrijf passende bedrijfskleding.

 

Het bedrukken van bedrijfskleding in Veenendaal kan een groot verschil maken voor de uitstraling van uw bedrijfskleding. Uw bedrijf is namelijk veel herkenbaarder wanneer u het logo laat bedrukken op de bedrijfskleding. Dit zorgt voor een professionele indruk op uw klanten. Behalve de opdruk van de bedrijfskleding kan ook de kleding zelf hierin een belangrijke rol spelen. Wilt u voor een casual uitstraling gaan? Kies dan voor een basic t-shirt. Voor een nettere look kunt u het beste voor een polo kiezen.

 

Hoe u weet dat u Deko Sign het beste kunt kiezen voor uw bedrijfksleding in Veenendaal? Deko Sign is een bedrijf dat expertise heeft op het gebied van drukwerk. Het doel is om het product zo veel mogelijk naar wens te maken voor u. Wanneer u een idee in uw hoofd heeft over hoe uw bedrijfksleding eruit moet komen te zien, zal Deko Sign proberen dit zo goed mogelijk voor u te realiseren. Zij zien het als een uitdaging om dit steeds weer te doen voor hun klanten, en dit doen zij alleen met producten van topkwaliteit.

 

Maak een afspraak bij Deko Sign voor uw bedrijfskleding in Veenendaal

 

Besloten om uw bedrijfskleding in Veenendaal te bestellen bij Deko Sign? Dan kunt u een afspraak maken om langs te komen bij Deko Sign. De mogelijkheden worden dan besproken. Mocht u eerst nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer of e-mailadres.

 

Wat is Oefentherapie Mensendieck Amstelveen?

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen is een behandelmethode waarbij gedragsverandering centraal staat. Annemieke, oprichtster van Freedom in motion, richt haar behandelingen op (het voorkomen van) klachten. Klachten die kunnen ontstaan door een constante foute houding of door het maken van frequent verkeerde bewegingen. Maar het verkrijgen van inzicht in uw eigen bewegingen en houding is bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen ook van groot belang voor het welslagen van de therapie. Ga naar de website: www.freedominmotion.nl voor meer informatie.

Apart behandelplan bij Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Geen enkele persoon is gelijk, zo is ook geen enkel behandelplan bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen gelijk. Elke patiënt die Freedom in motion inschakelt, wordt gezien en behandeld als een uniek persoon. Elke patiënt krijgt een eigen behandelplan. Passend bij de persoonlijke situatie.

Echter het verbeteren van de houding van elke patiënt en een goed bewegingsapparaat is de rode draad bij elk uniek behandelplan. Daar is de oefentherapie Mensendieck immers op gericht. 

Waar wordt tijdens de Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen op gelet?

Bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen wordt specifiek gekeken naar de dagelijkse bewegingen van een patiënt. Door hier inzicht in te krijgen kan Annemieke haar oefentherapie volledig afstemmen op uw dagelijkse bezigheden, bewegingen en houdingen. Ze leert haar patiënten zo functioneel mogelijk bewegen in het dagelijkse leven. Zodat bestaande klachten zullen verdwijnen en waarmee deze klachten niet terug kunnen komen. Hard werken vanuit u als patiënt om uw klachten onder controle te houden, is daarbij wel een must. Zonder dat, werkt immers geen enkele therapie. Als patiënt is het belangrijk dat u zelf ziet en ervaart wat de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen voor u kan betekenen. Door het zelf te ervaren zult u een positief oordeel hebben en veel meer gemotiveerd zijn om niet alleen het behandelplan af te ronden, maar er ook mee door te gaan in uw dagelijkse leven. Uw gedrag is veranderd, waardoor het uiteindelijke resultaat duurzaam is. Doordat uw gedrag is veranderd, heeft u daadwerkelijk een houdings- en bewegingsverandering bij uzelf teweeg gebracht.

Is uw interesse gewekt in de Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen en omstreken?

Annemieke Boendermaker van Freedom in motion, is voor particulieren in te schakelen voor de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Aalsmeer en Uithoorn. Voor de zakelijke markt is zij inzetbaar door heel Nederland. Maak een afspraak met haar zodat ook u met uw eigen dagelijkse bewegingen en houding uw klachten kunt verminderen zo niet geheel kunt laten verdwijnen.