Waarom kiezen voor een gecertificeerde BHV-opleider

In Nederland zijn er talloze BHV-opleiders een aantal hiervan zijn gecertificeerd door instituten of organisatie zoals de KIWA of het NIBHV. Deze certificeringen kunnen als hulpmiddel dienen voor werkgevers om bepaalde BHV-opleiders te beoordelen op de kwaliteit van de opleiding. Over het algemeen staan opleiders met een keurmerk voor goede kwaliteit van de cursussen. In de wet staat hierover echter niks vermeld; het is niet verplicht om een BHV cursus gevolgd te hebben bij een erkende opleider, maar toch kiezen veel werkgevers hier, ondanks de extra kosten, wel voor. Hieronder leest u waarom een werkgever toch de keuze kan maken om een cursus te volgen bij een erkende opleider.

Wat biedt een gecertificeerde BHV-opleider

Zoals eerder gezegd zijn er voordelen verbonden aan het volgen van een BHV-cursus bij een gecertificeerde opleider. Zie hieronder wat een gecertificeerde opleider te bieden heeft.

  • De gecertificeerde instructeurs worden regelmatig gecontroleerd;
  • Het nieuwste lesmateriaal die regelmatig wordt voorzien van de nieuwste informatie en richtlijnen;
  • De stof in de BHV-cursus is up-to-date en sluit aan bij de laatste richtlijnen;
  • Je krijgt voldoende de gelegenheid om de lesstof te leren;
  • Je vergroot hierdoor de mogelijkheid om een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten die dekking geeft wanneer u optreedt als BHV’er. 

Dit zijn een aantal redenen om een opleiding te volgen bij een gecertificeerd opleider in bezit van een keurmerk. Kwaliteit, erkenning en de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten worden gegarandeerd. 

Het is misschien verwarrend, maar wel belangrijk om te weten dat een gecertificeerde opleider niet hetzelfde is als een gecertificeerde instructeur. Wanneer er namelijk wordt gezegd dat de instructeurs gecertificeerd zijn, wil dit niet zeggen dat je een gecertificeerde opleiding inkoopt. Het zegt alleen dat de instructeurs een cursus hebben gevolgd bij een instituut als bijvoorbeeld het NIBHV. Een gecertificeerde opleider biedt wel een gecertificeerde opleiding aan en heeft zich te houden aan een strak reglement, bepaald door de organisatie waardoor de opleider gecertificeerd is.

Werken bij LooHorst

Van het planten van bomen tot het onderhouden van bloemen en ander groen, LooHorst beseft dat de kwaliteit van wonen en werken grotendeels afhangt van de zorg waarmee het groen is onderhouden. WerkenbijLooHorst is dan ook erg interessant voor wie zelf groene vingers heeft, of houdt van vernieuwende, groene projecten!

 

WerkenbijLooHorst: wat houdt het in?

LooHorst is bedreven in het aanbieden van persoonlijke diensten voor de aanleg van groen, zodat idee van opdrachtgevers zo goed mogelijk realiteit wordt gemaakt. Als bedrijf luistert LooHorst graag naar unieke ideeën en zorgt door middel van een praktische en gedurfde aanpak voor snelle en goede resultaten.

Luisteren met aandacht en gehoor geven aan alle wensen en verwachtingen, daar draait het bij LooHorst om. Wie anderen ook wil doen genieten van een leuke daktuin, bomen die alle zorg krijgen die ze verdienen of een nieuw stuk aangelegd groen, vindt werken bij LooHorst een droom. Van boomverzorger tot werkvoorbereider en projectleider, alle mensen die bijdragen tot de prachtige resultaten van LooHorst hebben hun rol – die altijd onmisbaar is.

 

Gedegen advies is goud waard

WerkenbijLooHorst houdt ook in dat boomkenners, groenwerkers en andere specialisten professioneel advies kunnen geven voor het onderhoud van bomen en planten of het aanleggen van tuinen en daktuinen. Enkel door te luisteren naar de wens van de opdrachtgever is het mogelijk om een prachtig resultaat neer te zetten. Maar werken bij LooHorst betekent ook dat je luistert naar medewerkers. Enkel door middel van goede communicatie is het mogelijk om samen een duurzaam en mooi resultaat neer te zetten.

Als sinds 2004 bewijst LooHorst dat tuin en ander groen de moeite waard zijn om op te bouwen én te onderhouden. Een jonge en dynamische aanpak garanderen werk waar iedereen van geniet, zowel uitvoerder als opdrachtgever. Zowel ervaren vakmensen als stagiaires dragen op hun eigen manier bij tot een groenere maatschappij – en dat is op zich al de moeite waard. Kortom, werkenbijLooHorst is een unieke ervaring, waar je heel wat uit kunt leren!

Het dilemma: zelf knippen of laten knippen

Als het aankomt op jouw eigen haar, dan kan je zelf echt heel veel kanten op gaan. Je weet dat je haar altijd weer aan zal groeien, dus dat wetende is het waarschijnlijk een stukje makkelijker om keuzes te maken wat betreft je haar. Een experiment met jouw eigen haar kan misschien niet zo’n leuk vooruitzicht zijn als het mis gaat, maar wat nou als het je gewoon heel erg leuk zal staan? Je weet het maar nooit. Om daar achter te komen, kan je maar één ding doen: het gewoon proberen! Je kan zelf je haar knippen, maar je kan ook naar de kapper gaan voor een knipbeurt. Zelf je eigen haar knippen is voor veel mensen best een uitdaging, maar het is wel een goede uitdaging. Het is toch de tijd van corona nu, je ziet veel minder mensen dan normaal. Wanneer je er voor kiest om zelf je haar te gaan knippen, dan weet je natuurlijk dat daar risico’s aan verbonden zitten. Jij bent zelf waarschijnlijk geen expert in het knippen van haren, maar zelfs voor iemand die dat wel is, is het knippen van zijn of haar eigen haar een uitdaging. Bereid je er daarom dus goed op voor, kijk veel YouTube filmpjes en vraag daarnaast om advies. Bovendien is het belangrijk dat je het juiste gereedschap hebt. Je kan aan de slag gaan met een normale schaar, maar het resultaat zal beter zijn met een kappersschaar. Kortom, zelf je haar knippen is een groter risico, maar het is wel goedkoper als je de spullen al hebt. Als je geen zin hebt in risico, kan je je haar laten knippen bij de beste kapper Delft. Bij die kapsalon in Delft, dan kan je er wel zeker van zijn dat je met een tevreden gevoel de zaak uitloopt. Natuurlijk hangt er wel een prijskaartje aan. Heb jij het er voor over?

https://www.onekappers.nl/

Veilige hijsklemmen voor het heffen en hijsen

Bij EKH Erkende Keurbedrijven Hijs- & Hefmiddelen bent u ervan verzekerd dat u veilige hijsklemmen heeft én behoudt voor het heffen en hijsen. Deze klemmen zijn namelijk tangen die ervoor zorgen dat uw last goed en stevig blijft zitten. De klemmen grijpen om de last en zorgen ervoor dat de last ook bij een stoot of schok goed in stand blijft. Bij EKH kunt u zowel uw verticale als horizontale klemmen laten keuren voor een veilige werkwijze. 

Hijsklemmen laten keuren door EKH

Bij Erkende Keurbedrijven Hijs- & Hefmiddelen kunt u nu ook zowel uw horizontale als verticale hijsklemmen laten keuren en beproeven. De klemmen worden niet alleen onderzocht op eventuele slijtage en scheurvormingen maar ook op interingen en of de klemmen niet plotseling zijn vervormd. Ook wordt er gecontroleerd of de klemmen soepel te gebruiken zijn en worden de contact- en klemvakken gecontroleerd qua veiligheid. Als de klemmen niet aan de eisen voldoen, worden ze helaas afgekeurd. Dit gebeurt alleen als de klemmen beschadigd of versleten zijn en daardoor de veiligheid tijdens het hijsen- en heffen niet meer gegarandeerd kan worden. Ook als ze gewoon niet meer goed werken of als de klemmen vervormd zijn, worden ze helaas afgekeurd. In dat geval moet u nieuwe klemmen aanschaffen voor uw bedrijf. Wij testen de klemmen doordat ze minstens 10 seconden de proefbelasting moeten vast kunnen houden. De proefbelasting varieert tussen de 125 en 200 procent. Lukt dit niet? Dan kijken wij naar wat het probleem is. 

Onder welke categorie en marketing vallen de klemmen?

Zowel de horizontale als verticale klemmen vallen onder de categorie bijzondere hijs- en hefgereedschappen. Ze vallen dus in dezelfde categorie zoals de platenklemmen, C-haken en hefmagneten. Om te zien onder welk merk te vallen, wordt het merk zo snel mogelijk aangebracht door het te slaan in het materiaal en dus te markeren. Gebruik hierbij contrasterende verf want anders valt het merk niet genoeg op om herkenbaar te zijn voor de keurders van EKH. Wilt u uw klemmen laten keuren? Neem dan snel contact op met de keurmeesters van EKH. 

 

Kies voor een BHV cursus bij Arehbo

Wil je dat er ten alle tijden iemand in het bedrijfspand aanwezig is die naast Eerste Hulp Bij Ongevallen  de bedrijfsveiligheid kan waarborgen? Kies er dan voor uw medewerkers een BHV cursus te laten volgen.

 

Waarom kiezen voor een bhv cursus?

Als er een ongeval gebeurt in uw bedrijf is het belangrijk dat er de juiste mensen aanwezig zijn om hiermee om te gaan. Het zal niet altijd zo zijn dat er toevallig een arts aanwezig is, daarom moet er altijd minimaal 1 persoon aanwezig zijn die een bhv-certificering heeft. Zo wordt er gewaarborgd dat er altijd eerste hulp verleend kan worden. 

 

Belang van een bhv cursus

Het is dus van essentieel belang om een bhv cursus te verschaffen aan een aantal medewerkers die het meest aanwezig zijn. Volgens de Arbowet is het dan ook verplicht om op ieder moment iemand aanwezig te hebben die eerste hulp kan verlenen. Ook zeggen zij dat het verplicht is om ieder jaar de cursus bij te scholen. Zo blijft de kennis ten alle tijde paraat. Na het behalen van deze training, beschik je over een AREHBO-certificering die gelijk staat aan het NIBHV-certificaat.

 

De cursus wordt op locatie, de locatie van Arehbo in Ede gegeven. Wil je liever dat de cursus op de locatie van je bedrijf wordt gegeven of op een cursuslocatie in de buurt? Dat kan ook, Arehbo is hier zeer flexibel in en levert de cursus op meerdere locaties. Bekijk de mogelijkheden van Arehbo op hun websites en boek een BHV-cursus.

Aluminium deuren: nuttig voor bedrijfsmatig én particulier gebruik

Een robuuste en sterke deur

Aluminium deuren zijn met name in fabrieken, kantoorpanden en loodsen het meest gebruikte
soort deur. En dat is niet opmerkelijk, omdat aluminium deuren erg robuust en sterk zijn.
Aluminium deuren maken het inbrekers en vandalen erg lastig om hun slag te slaan. De laatste
jaren is een ontwikkeling zichtbaar waarbij ook steeds meer particuliere Nederlanders de beslissing
nemen om een aluminium voordeur of achterdeur aan te schaffen. En niet alleen vanwege het feit
dat deze deuren massief en sterk zijn. Deuren gemaakt van aluminium hebben namelijk nog
andere interessante voordelen. Hieronder leest u waarom een deuren gemaakt van aluminium ook
voor u interessant kunnen zijn.

Weinig onderhoud en lange levensduur

Het gegeven dat deuren van aluminium nauwelijks tot geen onderhoud behoeven, is een enorm
voordeel. Anders dan bij houten deuren worden deuren van aluminium niet vaal of lelijk door slecht
weer. Tussentijds schilderen is dan ook niet nodig. Verder profiteert u met aluminium deuren van
het eenvoudige schoonmaakwerk van deze deursoort. Even afnemen met een vochtige doek houdt
de deur al goed schoon. Erg voordelig is natuurlijk dat deuren van aluminium niet vervormen of
kromtrekken, en een hele lange tijd – decennialang – meegaan. De investeringskosten verdient u
dan ook weer terug.

Bijzonder hoge thermische isolatie

Aluminium deuren, al dan niet met isolatieglas erin, staan bekend om de effectieve warmte-
isolatie. Met deze deuren verkrijgt u een enorm hoge thermische isolatie, die op termijn natuurlijk
een interessante bezuiniging op de energienota oplevert.

Breed aanbod aan deursoorten

Ten slotte: als u deuren van aluminium wilt kopen, kunt u kiezen uit een groot aanbod aan
soorten, formaten en stijlen deuren. Er valt genoeg te kiezen! Bekijk nu online ons volledige
assortiment en koop uw favoriete deur(en) met enkele klikken op de knop!

Geniet van een heerlijke zon, strand en zee vakantie

Heeft u een heerlijke zon, strand en zee vakantie in gedachten? Maar heeft u nog geen idee waar u dan precies heen wilt? Kijk dan eens op Sollasi.nl. Sollasi is een bungalowpark in Noordwijkerhout, gelegen in Zuid Holland. Het bungalowpark van Sollasi ligt aan het Oosterduinse meer. Bij dit ruime meer kunt u heerlijk wandelen, fietsen, surfen, een boot huren, zwemmen en een lekker hapje eten. Ons bungalowpark heeft ruime vier en zes persoons huisjes. Het park heeft twee tennisbanen, een jeu de boulebaan, een kinderspeelplaats en een restaurant. Ook kunt u bij ons fietsen huren.

De omgeving, voor ieder wat wils!

In de omgeving van bungalowpark Sollasi is ontzettend veel te doen. Er zijn meerdere stranden waar u heen kunt om lekker uit te waaien, heerlijk te luieren in de zon of gezellig een terrasje te pakken. Een mooie wandeling door de duinen is zeker een aanrader, wie weet ziet u wel hertjes. In het voorjaar kunt u genieten van de bloemenpracht bij de vele bloembollenvelden in de omgeving en in de Keukenhof, gelegen in Lisse. Gezellige dorpjes als Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse zijn de moeite waard om te bezoeken. Wilt u genieten van grote en historische steden? Amsterdam, Haarlem en Leiden liggen op een half uurtje rijden van het bungalowpark. Voor de kinderen is attractiepark Duinrell in Wassenaar en speeltuin Linnaeushof in Bennebroek een fantastisch uitje.

Kleinschalige camping in Noordwijk, midden in de natuur

Gaat u graag kamperen op een kleinschalige camping en wilt u kunnen genieten van alle natuur om u heen? Sollasi heeft naast een bungalowpark een kleinschalige camping in Noordwijk. Op onze camping kunt u echt tot rust komen. De camping heeft 20 plaatsen en ligt tussen het bos en duinen. Natuurgebied ‘Hollands Duin’ ligt naast de camping, u staat dus binnen een paar stappen midden in de natuur. Heeft u een paard en wilt u uw trouwe vriend graag meenemen? Dat kan! Bij manege Langeveld kunt u uw paard stallen. Vanuit de manege loopt u zo met uw paard het duin in en het strand op, wat wilt u nog meer! Boek nu uw vakantie online op www. sollasi. nl.

https://www.sollasi.nl/

Persoonlijkheidsstoornissen

Mensen worden zich steeds bewuster van het feit dat persoonlijkheidsstoornissen een probleem zijn. Verrassend genoeg schatten psychologen dat tot 15% van de bevolking in de westerse samenleving aan een zekere persoonlijkheidsstoornis lijdt. In Amerika zou dat neerkomen op meer dan 40 miljoen volwassenen.

Een persoonlijkheid bestaat uit verschillende componenten, waaronder hoe de persoon omgaat met zijn leeftijdsgenoten en de wereld om zich heen, hun overtuigingen, hun emotionele copingstrategieën, hun gedachten en hun doordringende gemoedstoestand. Voor iemand met een stoornis was er waarschijnlijk een fase in hun ontwikkeling waarin de dingen zich niet ontwikkelden zoals het zou moeten. Er zijn verschillende soorten persoonlijkheidsstoornissen. De meeste mensen, die last hebben van een stoornis, kunnen goed functioneren maar worden door anderen wel als asociaal, excentriek of emotioneel onvoorspelbaar gezien.

Eén van de meest voorkomende stoornissen is de persoonlijkheidsstoornis borderline. Hoewel het woord ‘borderline’ suggereert dat hun gedrag slechts marginaal atypisch is, is dit niet echt het geval. De aandoening kreeg de naam ‘borderline’ op het moment dat de aandoening voor het eerst bij een persoon, die dacht tussen een neurose en een psychose in te zitten, werd geïdentificeerd. Een persoon met de persoonlijkheidsstoornis borderline heeft de neiging tot extreme stemmingswisselingen en is gevoelig voor momenten waarop ze verward zijn over hun eigenwaarde of identiteitsgevoel.

Een veel extremer soort aandoening is een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Voor mensen om hen heen lijken deze mensen een zeer overmatig opgeblazen ego te hebben, maar de stoornis gaat veel dieper dan dat. Ze hebben vaak fantasieën over onbeperkte macht of geld en blijven hun belang of hun talenten voortdurend roemen of overdrijven. Hoewel ze geloven dat iedereen om hen heen ontzag voor hun grootsheid heeft, hebben ze de neiging om andere mensen als tamelijk onbetekenend of dom te beschouwen. Narcisten zijn moeilijk in de omgang. Het is of ze nu disfunctioneel zijn of niet altijd een uitdaging om de kernovertuigingen van een persoon te veranderen en een narcist kan erg resistent zijn om hierbij hulp te ontvangen aangezien ze zichzelf als perfect zien.

De psychopathische persoonlijkheidsstoornis is er een die veel publiciteit ontvangt. De associatie van de meeste mensen bij een psychopaat en het beeld dat wordt gevormd door de media is zoiets als een ernstige overtreder zoals bijvoorbeeld een seriemoordenaar. Maar de meerderheid van de psychopaten is, terwijl ze een aantal zeer antisociale gedragingen hebben, eigenlijk voor niemand echt een bedreiging. Een psychopaat is vaak intelligent en charmant, maar ze missen empathie en het vermogen om lief te hebben.

Depsycholoog.nl – psychologen Nijmegen

https://www.depsycholoog.nl/nijmegen/

Uw ideale bedrijfskleding in Veenendaal vindt u bij Deko Sign

Wilt u graag bedrijfskleding in Veenendaal bestellen? Bij Deko Sign vindt u alles wat u nodig heeft. Hier kunt u namelijk geheel naar eigen wens uw bedrijfskleding laten maken en vervolgens bestellen. Ga naar de website www.deko-sign.nl voor meer informatie over bedrijfskleding in Veenendaal.

 

Verschillende soorten bedrukte bedrijfskleding in Veenendaal

 

Naar wat voor soort bedrijfskleding in Veenendaal u ook op zoek bent, Deko Sign heeft van alles te bieden. Het kan natuurlijk gaan om simpele t-shirts, polo’s of truien, maar bij Deko Sign kunt u zelfs bijvoorbeeld petjes en sjaals kopen, om ook te laten bedrukken. Het maakt ook niet uit wat voor soort bedrijf u runt of wat voor soort beroep u uitoefent, Deko Sign levert voor ieder soort bedrijf passende bedrijfskleding.

 

Het bedrukken van bedrijfskleding in Veenendaal kan een groot verschil maken voor de uitstraling van uw bedrijfskleding. Uw bedrijf is namelijk veel herkenbaarder wanneer u het logo laat bedrukken op de bedrijfskleding. Dit zorgt voor een professionele indruk op uw klanten. Behalve de opdruk van de bedrijfskleding kan ook de kleding zelf hierin een belangrijke rol spelen. Wilt u voor een casual uitstraling gaan? Kies dan voor een basic t-shirt. Voor een nettere look kunt u het beste voor een polo kiezen.

 

Hoe u weet dat u Deko Sign het beste kunt kiezen voor uw bedrijfksleding in Veenendaal? Deko Sign is een bedrijf dat expertise heeft op het gebied van drukwerk. Het doel is om het product zo veel mogelijk naar wens te maken voor u. Wanneer u een idee in uw hoofd heeft over hoe uw bedrijfksleding eruit moet komen te zien, zal Deko Sign proberen dit zo goed mogelijk voor u te realiseren. Zij zien het als een uitdaging om dit steeds weer te doen voor hun klanten, en dit doen zij alleen met producten van topkwaliteit.

 

Maak een afspraak bij Deko Sign voor uw bedrijfskleding in Veenendaal

 

Besloten om uw bedrijfskleding in Veenendaal te bestellen bij Deko Sign? Dan kunt u een afspraak maken om langs te komen bij Deko Sign. De mogelijkheden worden dan besproken. Mocht u eerst nog andere vragen hebben, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer of e-mailadres.

 

Wat is Oefentherapie Mensendieck Amstelveen?

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen is een behandelmethode waarbij gedragsverandering centraal staat. Annemieke, oprichtster van Freedom in motion, richt haar behandelingen op (het voorkomen van) klachten. Klachten die kunnen ontstaan door een constante foute houding of door het maken van frequent verkeerde bewegingen. Maar het verkrijgen van inzicht in uw eigen bewegingen en houding is bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen ook van groot belang voor het welslagen van de therapie. Ga naar de website: www.freedominmotion.nl voor meer informatie.

Apart behandelplan bij Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Geen enkele persoon is gelijk, zo is ook geen enkel behandelplan bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen gelijk. Elke patiënt die Freedom in motion inschakelt, wordt gezien en behandeld als een uniek persoon. Elke patiënt krijgt een eigen behandelplan. Passend bij de persoonlijke situatie.

Echter het verbeteren van de houding van elke patiënt en een goed bewegingsapparaat is de rode draad bij elk uniek behandelplan. Daar is de oefentherapie Mensendieck immers op gericht. 

Waar wordt tijdens de Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen op gelet?

Bij de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen wordt specifiek gekeken naar de dagelijkse bewegingen van een patiënt. Door hier inzicht in te krijgen kan Annemieke haar oefentherapie volledig afstemmen op uw dagelijkse bezigheden, bewegingen en houdingen. Ze leert haar patiënten zo functioneel mogelijk bewegen in het dagelijkse leven. Zodat bestaande klachten zullen verdwijnen en waarmee deze klachten niet terug kunnen komen. Hard werken vanuit u als patiënt om uw klachten onder controle te houden, is daarbij wel een must. Zonder dat, werkt immers geen enkele therapie. Als patiënt is het belangrijk dat u zelf ziet en ervaart wat de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen voor u kan betekenen. Door het zelf te ervaren zult u een positief oordeel hebben en veel meer gemotiveerd zijn om niet alleen het behandelplan af te ronden, maar er ook mee door te gaan in uw dagelijkse leven. Uw gedrag is veranderd, waardoor het uiteindelijke resultaat duurzaam is. Doordat uw gedrag is veranderd, heeft u daadwerkelijk een houdings- en bewegingsverandering bij uzelf teweeg gebracht.

Is uw interesse gewekt in de Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen en omstreken?

Annemieke Boendermaker van Freedom in motion, is voor particulieren in te schakelen voor de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen, Ouderkerk a/d Amstel, Aalsmeer en Uithoorn. Voor de zakelijke markt is zij inzetbaar door heel Nederland. Maak een afspraak met haar zodat ook u met uw eigen dagelijkse bewegingen en houding uw klachten kunt verminderen zo niet geheel kunt laten verdwijnen.