Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Entertainment

Een avontuur aangaan in de escape room in Oldenzaal

In voor een spannend avontuur? Kom dan eens langs en neem deel aan de spetterende escape room in Oldenzaal. Hier worden de meest uiteenlopende en spannendste spellen georganiseerd en bedacht om te zorgen dat jij echt de uitdaging kunt aan gaan. Steeds meer hoor je van het concept de escape room en ben je dan niet benieuwd hoe het gaat zijn als je daar zelf aan gaat deelnemen? Je kunt dat doen door te kiezen uit een van de ruimtes die hier zijn opgebouwd. Wil je een spannende ruimte beterden, kies dan voor de extreme kamer waar je een hoge moeilijkheidsgraad zal aantreffen. Je kunt ook rustig beginnen en een eenvoudige ruimte kiezen waar je de sleutel van moet zien te bemachtigen om de ruimte te verlaten. 

Ken je het al?

Als je nou niet bekend bent met het escape room in Oldenzaal concept, dan is het handig om daar eerst eens achter te komen. Hier zal je uitgelegd worden wat een escape room in Oldenzaal nou precies is en waarom je daar aan mee moet doen, in ieder geval een keer in je leven. Een escape room in Oldenzaal is een ruimte waar een spel is opgebouwd aan de hand van een verhaal. Je hebt bijvoorbeeld te maken met een vloek die ergens heerst. Die vloek moet worden opgeheven en daarvoor moet jij allemaal opdrachten uitvoeren. Aan de hand van de opdrachten krijg jij iedere keer een stukje van een aanwijzing. 

Einde

Aan het einde van alle aanwijzingen zal je de cruciale aanwijzing krijgen waarmee je vervolgens de ruimte kunt openen. Het is een heel spannend uur waarin je samen met een team gaat werken aan het bemachtigen van de sleutel tot succes. Je wilt het liefst zo snel mogelijk de ruimte verlaten, want wanneer je dit niet doet zal er een zogeheten straf op je staan te wachten. Wat deze straf is wordt uiteraard niet van tevoren met je gedeeld.