Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Aanbiedingen

Een eigen franchise beginnen

Ooit erover nagedacht om een eigen franchise beginnen, dan is dit misschien wel de kans. Via Kubus is het mogelijk om deze droom uit te laten komen. Voordeel is dat je als het ware een onderneming gaat beginnen, waarvan het draaiboek al geheel gemaakt is. Hierdoor voorkom je de problemen die de meeste startende ondernemers wel hebben. Het is namelijk altijd de vraag of een bedrijf door middel van een bepaald concept wel blijft bestaan. Kubus is een coöperatie die een grote keten heeft aan onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van Nederland. Samen zorgen zij ervoor dat jouw bedrijf goed gaat en blijft lopen. 

Ga ook een franchise beginnen

Wordt ook Kubus-lid, maar blijf wel de eigenaar van jouw eigen Kubus-kantoor. Nadat ik mij had ingeschreven ben ik een eigen kantoor begonnen. Het was een grote stap voor mij, vooral omdat ik hier geen enkel ervaring mee had. Wel met de administratie, maar niet om een eigen bedrijf te runnen. 

Voordat ik deze stap heb gemaakt ben ik naar een presentatiedag geweest. Hier heb ik een gratis en vrijblijvende Masterclass Eigen Administratiekantoor gevolgd. Het was een zeer leerzame bijeenkomst en dat heeft mij over de streep getrokken om een eigen zaak te beginnen. De vele voordelen hebben ervoor gezorgd dat ik nu een eigen franchisenemer ben geworden. Een fijn gevoel dat ik hier niet alleen voor sta. Op deze manier heb ik veel meer aandacht voor mijn klanten en dat werkt wel zo prettig. Dankzij de mogelijkheden bij Kubus heb ik een goedlopende onderneming.