Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Zakelijk

Een goede bhv cursus volgen

Kompas Veiligheidsgroep is de expert op het gebied van veiligheid en biedt verschillende diensten aan om Nederland veiliger te maken. Wij verzorgen BHV cursussen, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en verkoop van veiligheidsproducten.

Onze BHV cursussen zijn ontwikkeld met het oog op kwaliteit en actualiteit, zodat wij onze cursisten optimaal kunnen voorbereiden op noodsituaties en hen snel en adequaat kunnen leren handelen. Een basis BHV cursus duurt bij ons één dag en de herhalingscursus kan in een halve dag worden afgerond. Naast BHV bieden wij ook EHBO en VCA cursussen aan, waarbij onze EHBO cursus cursisten leert om eerste hulp te verlenen bij medische noodsituaties en onze VCA cursus cursisten leert om veilig te werken en risico’s te herkennen.

Meer weten over veiligheid binnen het bedrijf?

Onze ervaren veiligheidsdeskundigen bieden bedrijven veiligheidsadvies aan, waaronder het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Dit zorgt ervoor dat bedrijven hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

In onze webshop bieden wij een breed scala aan veiligheidsproducten aan, zoals EHBO-kits, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en meer. Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan veiligheid, zodat zij op een eenvoudige manier de benodigde veiligheidsproducten kunnen aanschaffen.

BHV-cursussen bieden ook een gevoel van veiligheid en vertrouwen bij medewerkers, omdat ze weten dat ze in geval van nood de juiste stappen kunnen ondernemen. 

Kompas Veiligheidsgroep staat voor veiligheid en biedt hoogwaardige diensten en producten aan om Nederland veiliger te maken. Onze focus ligt op kwaliteit en actualiteit, zodat wij onze klanten altijd de beste leeroplossingen kunnen bieden om hen voor te bereiden op noodsituaties.