Een heerlijke High Tea. Gewoon bij u thuis!

Catering regelen in Tilburg

Die unieke plaats heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo zijn er in Tilburg talloze bezienswaardigheden en een spetterende nachtleven die u op uw dagje vrij kunt bezoeken. Wilt u meer te weten te komen over wat er te beleven is in Tilburg? Bekijk dan deze site. Met zoveel leuks te doen, verbaast het u vast niet dat veel mensen op zoek zijn naar een online maaltijdbereider, alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje houdt. Voor de lekkerste catering uit Tilburg neemt u contact op met Cateraar Happie Delivery. Hapjes en gerechten laten leveren voor bijvoorbeeld een bruiloft, jubileum of zakelijke event doet iedereen via Happie Delivery Catering. In onze webwinkel heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk geregeld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery allemaal in Tilburg? U kunt bij ons terecht voor geweldige middagmaaltijden, de allerbeste party snacks, de meest tongstrelende buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?


 

Welke type catering leveren wij allemaal in Tilburg?

 Het assortiment van Cateraar Happie Delivery is heel erg breed. Zo kunt u de volgende soorten maaltijden bij ons bestellen

 

Lunch bestellen in Tilburg

De lekkerste Middag maaltijden laat je bezorgen door Happie  catering in Tilburg. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, verse salades, warme snacks, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologische verpakking. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld. 

 

High Tea bestellen in Tilburg

Heeft u uw zinnen gezet op iets authentiekers dan een zo’n gangbare lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en uitgebreide ciabattas met roomkaas. Te bestellen voor grote groepen of kleinere feestjes. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er absoluut rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is allemaal geen probleem. 

 

Buffet bestellen in Tilburg

Buffetten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende avondmaaltijden van Tilburg ,kan je wel zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Italiaanse menu’s tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij op uw event leveren.

 

BBQ catering in Tilburg

Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dit kan u volledig door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. Niets is ons te gek! Wij staan voor u klaar! Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten kunnen worden bezorgd in geheel Holland.

 

Borrelhapjes bestellen in Tilburg

onovertroffen en ambachtelijke hapjes laten bezorgen doet heel Tilburg in de webshop van Happie. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapÈs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal.De hapjes worden geleverd in alle steden van Nederland

 

Tapas bestellen in Tilburg

Ook fan van deze fenomenale Mediteraanse? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapasbuffet dat perfect past bij uw feestje.

Een ontbijt bestellen voor een ander als kado

Mensen die alles al hebben weten nooit wat ze moeten vragen voor hun verjaardag. Ze zeggen dan iets als “ik heb alles al, ik hoef geen kado” Voor jou als vriend is dit best lastig. De oplossing is om zo’n vriend niet een tastbaar kado te geven, maar een belevenis.

Mensen zeggen nooit “ik ben ooit al eens op een leuke manier verrast, ik hoef dus niet nog een leuke verrassing” Iedereen kan een leuke verrassing waarderen.

 

Verras een vriend op zijn verjaardag door een ontbijt te bestellen

We beginnen als het goed is de dag normaal gesproken met een ontbijtje. De één maakt een bordje havermout, de ander smeert snel een broodje. Bijna niemand neemt voldoende de tijd om een echt lekker ontbijtje te maken met verse broodjes, kaas en vers fruit. Door een luxe ontbijt te bestellen zorg je voor een heel bijzondere ervaring voor de persoon waar je het ontbijt voor koopt. Hij of zij zal dit nooit vergeten. Dat is toch veel leuker dan iets kopen waar de ander eigenlijk toch niets aan heeft?

 

Een goed ontbijt is een goede start van de dag

Wat zit er volgens jou in een goed ontbijt? Als ik een ontbijt zou bestellen voor mezelf dan zou daar in ieder geval een lekker broodje en verse jus ‘d Orange bij zitten. Normaal heb ik geen verse jus bij het ontbijt maar als ik te vieren heb dan is dat wel heel erg lekker. Voor een feestelijke dag zou ik er ook een glas champagne bij willen hebben. Meestal zijn dat soort extra luxe wensen mogelijk als je een ontbijt gaat bestellen bij een echt goede ontbijtservice.

 

Aan wie ga jij deze belevenis geven?

Misschien wel aan je eigen man of vrouw. Dan heb je er zelf ook nog plezier van en zie je meteen de verraste blik op zijn of haar gezicht. Je kunt ook een ontbijtje laten bezorgen bij een vriend aan de andere kant van het land. Zolang ze daar bezorgen maakt de afstand vanaf jou geen enkel verschil. Laat een ander weten dat je aan ze denkt met dit super originele kado.