Het belang van een schoon kantoor

Herken je deze situatie?

Stel je eens voor: je werkt op een kantoor, zorgt dat alles in orde en proper achter blijft. Je collega’s noemen je wel eens een perfectionist. Je streeft er ten alle tijden naar orde en netheid te verwezenlijken. De papieren geklasseerd, alles afgesloten en al de kantoorbenodigheden op de juiste plaats. Je zorgt ervoor dat alles geveegd en gedweild wordt, want je kijkt er naar uit om de volgende dag terug in een fris lokaal aan de slag te gaan. Maar morgen is je vrije dag. Je kantoor zal overgenomen worden door je collega. Je komt goed overeen met je collega. Het is een harde werker en draagt meer dan zijn steentje bij voor het bedrijf. En je weet: een kantoor waar hard in gewerkt wordt zal ook zijn sporen meedragen aan het einde van de dag. Je verwacht geen perfectie waarvan jij die gewoon bent, maar een kantoor die aangenaam achterblijft.   

Dan is het zo ver, je bent terug op kantoor. Je opent de deur : papier ligt op de grond, omringd door stof. Onderweg naar je bureau struikel je over de achtergebleven perforator. Je voet voelt verstuikt aan maar besluit je te vermannen en verder te gaan richting je bureau. De telefoon gaat, over, je neemt op. De baas vraagt je om zo snel mogelijk een dossier terug te sturen. Niets staat op zijn plaats dus je kan het niet terug vinden, je krijgt een uitbrander van je baas. Je besluit verder te werken aan een opdracht waar je mee bezig was, maar het lukt je niet om je te concentreren. De kantoorruimte voelt benauwend aan en je komt tot de conclussie dat deze niet verlucht is geweest. Voor je bij het raam geraakt, kan je niet stoppen met niezen, dit helpt ook niet verder met je concentratie. Ook het rondliggend stof en de onaangename achtergebleven geur van werkzweet verhindert je om je werk te doen naar behoren. 

Wat nu? Confronteer je jouw collega of negeer je het en kuis je het zelf weer op? Er moet iets gedaan worden , want zo kan het toch niet verder? Een oplossing zou zijn om je collega te confronteren en het belang aan te kaarten van een goede hygiene en een propere werkplaats, maar er is nog een andere oplossing: huur een schoonmaakbedrijf in. Zo ben je zeker van een schone en aangename werkomgeving zonder de collega’s hier mee te moeten confronteren. 

Conclusie van bovenstaand verhaal

Deze bovengenoemde situatie is eerder extreem, maar één feit is zeker: niemand werkt graag in een vuile omgeving. Werken in een schoon kantoor heeft allerlei voordelen. Je concentratie ligt hoger, waardoor je productiever word. Je vermijd confrontaties met collega’s waardoor ook het intern groepsverband er profijt bij heeft, Je vermijd akelige ziektes en opkomst van allergieen. 

Zorg daarom altijd voor een propere en aangenaam kantoor, of je ze nu zelf schoonmaakt of laat schoonmaken door een schoonmaakbedrijf. Want geven om je kantoor , is geven om je collega’s!

De voordelen en diensten van een schoonmaakbedrijf

In bovenstaande situatie zou de dagelijkse schoonmaak door een schoonmaakbedrijf uitkomst bieden. Dit geeft verschillende voordelen, de werknemers kunnen zich focussen op hetgeen ze goed in zijn en bovendien beschikken schoonmaakbedrijven over alle kennis en materialen, ook voor vloeronderhoud of glasbewassing. Het schoonmaken van wc’s en bureau’s is één ding, maar vloeronderhoud is een vak apart. Met name de apparatuur om de klus te klaren is niet voor iedereen beschikbaar. Een vervelende koffievlek is zo opgelost door een schoonmaakbedrijf.

Een andere vorm van schoonmaak die je eigenlijk niet zonder de expertise van een schoonmaakbedrijf aankunt is gevelreiniging, het onderhouden en schoonmaken van de buitenmuren. Om deze klus te klaren zijn allerlei lastige methoden en geavanceerde materialen nodig. Dus…..doet u het zelf of besteedt u het uit aan een schoonmaakbedrijf?

 

https://altaclean.nl/

Nieuwe vorm van outplacement

De outplacement-oplossingen van Outplacementbureau Werkcontact zijn nu ook volledig beschikbaar vaar organisaties in heel Nederland. Werkcontact biedt zowel virtuele als meer persoonlijke oplossingen en biedt deskundige loopbaandiensten om mensen te begeleiden naar een nieuwe baan. Werkcontact biedt gepersonaliseerde services en revolutionaire technologie die het proces van loopbaantransitie en levering van succesvolle resultaten kan versnellen en met snelheden die minstens 50 procent sneller zijn dan het nationale gemiddelde.

De aanpak van Werkcontact gaat niet alleen over het vinden van nieuwe banen; het gaat om het creëren van nieuwe carrièrekansen. Bedrijven moeten erop kunnen vertrouwen dat hun werknemers deskundig begeleid worden naar een nieuwe baan en werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat zij ook begeleid worden naar echt duurzaam werk. Duurzaam werk met nieuwe kansen dus. De aanpak van Werkcontact is uniek; door een uiterst effectieve combinatie van technologie en menselijke aanraking te bieden, kunnen de klanten van Werkcontact hun werknemers garanderen dat zij ook echt goed terecht komen wanneer zij boventallig worden verklaard.

Niemand vindt het immers leuk om ontslagen te worden of om het slechte nieuws aan een medewerker te moeten vertellen. Het aanbieden van outplacement kan een minder heftige reactie en overgang naar een nieuwe baan bewerkstelligen.
Bij outplacement wordt onder andere aandacht besteed aan het maken van een goed cv, het leren schrijven van een goede sollicitatiebrief, coaching, marktanalyse, afstemming van interviewvaardigheden, salarisonderhandelingen en andere diensten die zijn ontworpen om een ex-medewerker de beste mogelijkheid te geven zo snel mogelijk een andere baan te vinden.

Vanuit het perspectief van een medewerker verlicht outplacement bovendien de emotionele belasting die gepaard gaat met een baanverlies. Ontslag kan hard aankomen. Outplacementdiensten kunnen vaak helpen gevoelens van onzekerheid, schaamte, woede of angst voor het onbekende te overwinnen, waardoor het zoeken naar een baan veel gemakkelijker wordt. Een ander voordeel van het aanbieden van outplacement is dat er vaak geen beroep hoeft te worden gedaan op het sociale vangnet van een WW-uitkering.

https://www.outplacementverzekering.nl

Waarom een schoonmaakbedrijf?

Twijfel je of je wel een schoonmaakbedrijf in moet huren om jouw pand of woning schoon te maken? Of het die investering wel echt waard is? Het uitbesteden van uw schoonmaakwerk aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf heeft verschillende voordelen. Op deze pagina worden enkele voordelen van het inhuren van een schoonmaakbedrijf beschreven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Reden 1: Besparing van waardevolle tijd

Een van de voornaamste redenen van het inhuren van een schoonmaakbedrijf is om tijd te besparen. Vooral bij grote oppervlakten met vele sanitaire voorzieningen kan het namelijk veel tijd kosten om alles schoon te krijgen. Om geen tijd te verliezen aan het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden en alle beschikbare tijd nuttig te besteden, huren veel mensen dan ook een bedrijf in.  Heb jij niet de tijd om regelmatig schoon te maken en wil je die tijd aan andere zaken besteden? Dan is het inhuren van een schoonmaakbedrijf, bijvoorbeeld Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonpand, iets voor jou.

Reden 2: Professionele aanpak

Naast het winnen van tijd, is ook de professionele aanpak van de schoonmaak een groot voordeel. Zelf weet je vast ook hoe je moet stofzuigen en dweilen, maar als het om meer gecompliceerde schoonmaakklusjes aankomt is een gespecialiseerd bedrijf toch wel prettig. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van praktijken, kinderdagverblijven of scholen. Bij het schoonmaken van dit soort ruimtes zijn speciale handelswijzen benodigd. Een professioneel schoonmaakbedrijf weet precies welke schoonmaakmethoden, materialen en schoonmaakmiddelen passen bij je pand.

Reden 3: Een schoonmaakbedrijf inhuren hoeft niet duur te zijn

Veel mensen zijn, ten onrechte, bang dat het inhuren van een extern bedrijf hoge kosten met zich meebrengt. Echter, een schoonmaakbedrijf inhuren hoeft niet duur te zijn. Het kan zelfs kosten besparen.

Goed schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

De vraag naar schoonmaakbedrijven is in de Randstad, met name in Amsterdam, erg groot. Logisch, hier zijn veel nationale en internationale bedrijven gevestigd. Schoonmaakbedrijf Amsterdam, Schoonpand, heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een betrouwbare partij voor alle schoonmaakdiensten in regio Amsterdam. Van bedrijfspand, tot tapijtschoonmaak. Bij Schoonpand ben je verzekerd van een goede service en een schoon bedrijf. Schoonpand is gespecialiseerd in de volgende schoonmaakdiensten:

  • Kantoorschoonmaak
  • Opleveringsschoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Galerijen
  • Evenementen schoonmaken
  • Kinderdagverblijven en scholen schoonmaken
  • Huishoudelijke dienst en detachering van zeer ervaren schoonmaakpersoneel

Heb je interesse in de diensten van Schoonpand? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan via de website van Schoonpand. Heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Schoonpand via  020 – 2159578.

https://schoonpand.nl/

Leer meer over sleutels

Leer meer over sleutels

Hoeveel weet u van uw sleutels? Zou je kunnen zeggen of ze nep waren? Lees verder om meer te weten te komen over uw sleutels en wat de nummers van de toetsen daarop betekenen voor elk type sleutel.

Is uw sleutel een overtuigende kopie?
Het maken van een kopie van een sleutel is niets bijzonders. Als je op het punt staat de stad uit te gaan om familie te bezoeken en je iemand nodig hebt om naar je huisdieren te komen kijken, is de kans groot dat ze een kopie van een sleutel nodig hebben die voor hen is gemaakt. Op deze manier kunnen ze naar binnen gaan en zich weer opsluiten als ze weggaan. Met behulp van een micrometer kunt u van dichtbij bekijken hoe de inkepingen op een kopie zich verhouden tot de sneden op een originele sleutel. De marge van verschil is bijna niet waarneembaar op 0,003 centimeter. Als de sleutel een imitatie is, dan is de kans groot, en de bijbehorende sleutelnummers zijn alleen nuttig voor degene die de sleutel heeft gemaakt.

De modelnummers
Modelnummers zijn een andere vorm van sleutelnummers. U vindt deze op belangrijke blanco’s. De lege sleutel is wat u nodig hebt om een ​​dubbele sleutel te maken. Hoewel u misschien denkt dat sleutelblanks uitwisselbaar zijn, helpen de modelnummers en bij uitbreiding de kernnummers op deze sleutels om ze uniek te maken. De spiebanen en bladlengten van de blanco moeten hetzelfde zijn als het origineel om het duplicatieproces correct te laten werken.

Hoofdsleutels
Hoofdsleutels hebben een speciaal systeem voor het rangschikken van de toetsnummers. Aan de hoofdsleutel zelf is een bepaald sleutelnummer gekoppeld, “A”; en aangezien er submaster-sleutels bestaan, zouden deze bijvoorbeeld een sleutelnummer “AA” of “AB” krijgen. De toegangssleutels verschillen enigszins, omdat ze afhankelijk zijn van het feit of ze tot een hoofdsleutelsysteem of een submaster-systeem behoren. In deze gevallen zou de nummering iets zijn in de trant van “1AA” voor masters of “2AB” voor submasters.

Sleutelcodes
Sleutelcodes zijn sleutelnummers die zijn toegewezen aan sleutels die iets openen dat geen deur is. Deuren kunnen echter nog steeds codes hebben, alleen via geïntegreerde toegangscontrolesystemen met bedieningspanelen en niet noodzakelijkerwijs actuele fysieke sleutels. Deze toetsen kunnen worden gebruikt om archiefkasten, fietssloten en hangsloten te ontgrendelen die niet op een gewone deur te vinden zijn. Als u de sleutel zelf kwijtraakt, maar vasthoudt aan de geregistreerde sleutelcode, kunt u gemakkelijk een vervangende sleutelfunctie krijgen

Meer weten? Bel slotenmaker Amsterdam
Zelfs als je ten einde bent, blijf kalm. Het is tijd om een professionele slotenmaker te bellen. Nadat je overal op zoek bent geweest, zou je kunnen ontdekken dat je je sleutels ergens in de wijde wereld hebt laten vallen en je weet nooit wie ze kan hebben. Onder deze omstandigheden is het het beste om een slotenmaker te bellen die uw sloten kan vervangen en u enkele nieuwe sleutels kan snijden om die sloten te openen als ze eenmaal zijn geïnstalleerd. Als u stopt met zoeken naar uw verloren sleutels, komen ze op de meest onverwachte manieren bij u terug. Je hebt tenminste geen extra paar om aan je partner of iemand anders die dicht bij je is te vertrouwen.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam

Geen zorgen meer over onderhoud pand.

Elk gebouw heeft onderhoud nodig. Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren(VvE), dan kan het handig zijn om het onderhoud van het pand uit te besteden, want wie maakt het MJOP? Wie zorgt er voor het dagelijks technisch beheer? En wie zorgt er voor de reparatie van dingen als ze kapot zijn gegaan? Een goede oplossing hiervoor is om dit uit te besteden aan een onafhankelijke partij, zodat er aan ieder lid van de VvE evenveel wordt gedacht.

Dit uitbesteden kan bij verschillende bedrijven. Tegen een passende vergoeding laten zij in een Meerjarenonderhoudsplan zien welke dingen er de komende jaren aan het pand moeten gebeuren en maken hier een planning en begroting van. Op deze manier wordt precies duidelijk wat er wanneer moet gebeuren en hoeveel dit gaat kosten.

Verder is ook mogelijk om het onderhoud door deze bedrijven te laten doen. Zij zorgen dan voor een goede afhandeling van schademeldingen en reparatieverzoeken en regelen de aannemers en andere partijen die daarvoor nodig zijn. Hierdoor nemen zij een groot deel van de zorgen op zich.

Naast het opstellen en uitvoeren van een meerjarenbegroting en het afhandelen van storingen zijn deze bedrijven vaak ook bereid om, wanneer gewenst, aanpassingen te doen aan het pand en deze mooier en/of veiliger te maken. Ze zijn erop gericht om het VvE-leden zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Deze bedrijven brengen wel kosten in rekening. De kosten variëren heel erg tussen veel en weinig appartementen, maar komen al snel in de buurt van 200 euro per jaar. Tegenover deze kosten staat dat klanten, door gebruik te maken van deze diensten, zich geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud van het gebouw. Ook hoeven bewoners veel dingen niet meer zelf te regelen, waardoor ze zich weer met andere dingen bezig kunnen gaan houden.

http://www.laan35.nl/