Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Geniet van een heerlijke zon, strand en zee vakantie

Heeft u een heerlijke zon, strand en zee vakantie in gedachten? Maar heeft u nog geen idee waar u dan precies heen wilt? Kijk dan eens op Sollasi.nl. Sollasi is een bungalowpark in Noordwijkerhout, gelegen in Zuid Holland. Het bungalowpark van Sollasi ligt aan het Oosterduinse meer. Bij dit ruime meer kunt u heerlijk wandelen, fietsen, surfen, een boot huren, zwemmen en een lekker hapje eten. Ons bungalowpark heeft ruime vier en zes persoons huisjes. Het park heeft twee tennisbanen, een jeu de boulebaan, een kinderspeelplaats en een restaurant. Ook kunt u bij ons fietsen huren.

De omgeving, voor ieder wat wils!

In de omgeving van bungalowpark Sollasi is ontzettend veel te doen. Er zijn meerdere stranden waar u heen kunt om lekker uit te waaien, heerlijk te luieren in de zon of gezellig een terrasje te pakken. Een mooie wandeling door de duinen is zeker een aanrader, wie weet ziet u wel hertjes. In het voorjaar kunt u genieten van de bloemenpracht bij de vele bloembollenvelden in de omgeving en in de Keukenhof, gelegen in Lisse. Gezellige dorpjes als Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse zijn de moeite waard om te bezoeken. Wilt u genieten van grote en historische steden? Amsterdam, Haarlem en Leiden liggen op een half uurtje rijden van het bungalowpark. Voor de kinderen is attractiepark Duinrell in Wassenaar en speeltuin Linnaeushof in Bennebroek een fantastisch uitje.

Kleinschalige camping in Noordwijk, midden in de natuur

Gaat u graag kamperen op een kleinschalige camping en wilt u kunnen genieten van alle natuur om u heen? Sollasi heeft naast een bungalowpark een kleinschalige camping in Noordwijk. Op onze camping kunt u echt tot rust komen. De camping heeft 20 plaatsen en ligt tussen het bos en duinen. Natuurgebied ‘Hollands Duin’ ligt naast de camping, u staat dus binnen een paar stappen midden in de natuur. Heeft u een paard en wilt u uw trouwe vriend graag meenemen? Dat kan! Bij manege Langeveld kunt u uw paard stallen. Vanuit de manege loopt u zo met uw paard het duin in en het strand op, wat wilt u nog meer! Boek nu uw vakantie online op www. sollasi. nl.

https://www.sollasi.nl/