Waar kan ik een webapplicatie laten maken?

Je bent waarschijnlijk bij deze blog uitgekomen met de vraag: hoe en waar kan ik een webapplicatie laten maken? Gelukkig zijn er honderden, misschien wel duizenden bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn en jou hierbij kunnen helpen. Maar wat zo’n app nou eigenlijk is, wat je er allemaal mee kan en wat de voordelen ervan zijn wordt allemaal duidelijk in deze blog!

Wat is een webapplicatie?

De meesten van ons zijn wel bekend met de apps die we bijvoorbeeld op onze telefoon of desktop hebben. Je downloadt ze en ze staan op je apparaat. Bij een webapp zit dat anders, misschien nog wel makkelijker. Je hoeft de app simpelweg alleen in de zoekbalk in te typen en je hoeft hem verder niet te installeren op je telefoon of computer. Al jouw informatie zoals gesprekken of rapporten in zo’n webapp hoeven ook niet op je apparaat opgeslagen te worden, dit blijft namelijk allemaal veilig online beschikbaar.

Wat kan je met een webapplicatie?

Er zijn veel verschillende soorten webapps en afhangend van wat voor soort je wil verschilt het wat ze allemaal kunnen. Zo heb je bijvoorbeeld:

–          Social media apps

–          Mail apps

Dit zijn voorbeelden van vrij grootschalige apps die voor een groter publiek beschikbaar zijn. Er zijn natuurlijk ook webapps voor op kleinere schaal, voor bijvoorbeeld interne zaken binnen één bedrijf, zoals:

–          Planningssysteem

–          Logistiek systeem

–          Systemen om te factureren

Wat zijn de voordelen van een webapplicatie?

Er zitten vele voordelen aan een webapplicatie laten maken, een aantal hiervan zijn:

–          Zoals eerder beschreven hoeft de app niet op het apparaat zelf gedownload te worden

–          Alle informatie wordt online opgeslagen

–          Ze zijn op alle apparaten te gebruiken, zoals je mobiele telefoon, computer of tablet

Wil je echt graag een webapplicatie laten maken, heb je er dringend één nodig en heb je hier hulp bij nodig? Zoek dan contact op met een expert, ga met ze in gesprek en hopelijk heb jij binnenkort jouw eigen webapplicatie!

https://coolminds.nl/software/webapplicaties

Voordelig systeembeheer voor MKB uitbesteden

Bedrijfssystemen zijn voor MKB-organisaties onmisbaar. Ondanks dat veel documenten steeds vaker middels clouddiensten worden opgeslagen, hebben bedrijven eigen servers en netwerken nodig. Waarom? Enerzijds omdat je als bedrijf niet afhankelijk wilt zijn van derden. Maar ook omdat bedrijfsgevoelige informatie uit veiligheidsoverwegingen intern moeten worden opgeslagen.

Daarnaast moeten servers dienst doen voor werkplek implementaties. Kortom, MKB-bedrijven blijven afhankelijk van systemen. KSH-Solutions uit Haarlem helpt bedrijven met bij het beheer. Veilig MKB systeembeheer uitbesteden? Neem contact op met KSH-Solutions voor een vrijblijvend advies.

Voordelig systeembeheer uitbesteden

Voor een onderneming is een aantal aspecten belangrijk bij het kiezen van een partij die het systeembeheer overneemt. Veiligheid, betrouwbaarheid en prijs.

Veiligheid

Bedrijfsgegevens moeten veilig zijn. Afgeschermd voor kwaadwillenden. Daarom dat toegang tot bedrijfssystemen 100% veilig moeten worden afgeschermd. Middels encrypties worden de ‘toegangswegen’ tot bedrijfsnetwerken afgesloten, dan enkel voor bevoegden. KSH-Solutions werkt volgens de hoogste standaarden om gegevens achter slot en grendel te houden.

Betrouwbaarheid

Servers en werkplekken moeten ten alle tijden bereikbaar zijn. Kortom, up-time moet worden gegarandeerd. Want wanneer medewerkers geen toegang hebben tot de eigen bedrijfsnetwerken leidt dit tot stilstand van de werkzaamheden. Om deze garantie te bieden, werkt KSH-solutions met actuele back-ups. Ook al is de kans praktisch nihil, bij uitval zal de back-up server alle taken naadloos overnemen.

Prijs

Kwaliteit hoeft niet perse veel te kosten. Door het meeste werk op afstand uit te voeren, kan KSH-Solutions tijd besparen op de nodige werkzaamheden waardoor MKB beheer uitbesteden niet veel hoeft te kosten. Bovendien wordt hierdoor voorkomen dat er kostbare tijd verloren gaat bij uitval of andere problemen.

Over KSH-Solutions

KSH-Solutions biedt systeembeheer en werkplekbeer voor het MKB. Werkzaamheden en spoedservice geldt voor de volgende gemeenten: Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam, Velsen (incl. IJmuiden), Beverwijk, Zaanstad, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede. Kijk voor meer informatie op de website van KSH-Solutions of vraag vrijblijvend een offerte aan. https://www.ksh-solutions.nl/ 

https://www.ksh-solutions.nl/systeembeheer/

Microsoft Excel is veelzijdig te gebruiken

Microsoft Excel is een veelzijdige tool met veel functies. Excel is een programma wat hoort bij Microsoft. Excel is gericht naar een rekenprogramma, u kunt berekeningen uitvoeren voor verschillende doelen. Het wordt zowel door bedrijven als door particulieren gebruikt. Excel kunt u gebruiken voor het bijhouden van uw administratie, bijhouden van de meterstanden en ook voor creatieve doelen zoals, gewichtsverlies of hardloopschema´s. Wilt u alles uit Excel halen volg dan een Cursus Excel.

Indeling van tabellen en kolommen

Uw tekst en getallen kunnen gecombineerd worden, daarnaast is het ook mogelijk om het in een tabel in te voegen. Zelf kunt u berekeningen maken met de getallen die u wilt. Dit is een handige functie, wat u kunt gebruiken bij uw administratie. Excel werkt aan de hand van cellen. De cellen staan in een groot werkblad. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De kolommen hebben allemaal een letter. Daarnaast maakt Excel ook gebruik van rijen, die hebben allemaal een ander cijfer. Een standaard werkblad heeft genoeg rijen en kolommen, u heeft dus genoeg ruimte om te werken aan bijvoorbeeld uw administratie.

Eenvoudig te integreren

Als u Excel wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van het kantoorpakket Office van Microsoft. De nieuwste versie is Office 2019. In het kantoorpakket zitten ook andere programma’s, zoals Word en Powerpoint om diapresentaties te kunnen maken.

https://www.tailorit.nl

Beste CPU 2019: De beste Intel en AMD processors vanaf €90,-

Bij het samenstellen van een nieuwe game-installatie, valt de beste CPU voor PC-games soms vrij ver van de prioriteitenlijst. Met de manier waarop GPU’s de neiging hebben om de schijnwerpers in de PC-ruimte te grijpen en in de schijnwerpers te zetten, zijn CPU’s vaak gedeprioritiseerd, en tot op zekere hoogte is dat zinvol. Terwijl een GPU veel van de zware tillen in gaming toepassingen zal doen, kan het verwaarlozen van uw processor ernstige gevolgen hebben, met name door middel van knelpunten die de prestaties van uw systeem in het algemeen verminderen. En zelfs als je een machine bouwt die uitsluitend voor gaming is bedoeld, spelen CPU’s een belangrijke rol – je processor heeft de neiging om taken uit te voeren zoals het berekenen van vijandelijke AI, of het modelleren van complexe systemen zoals het weer. Ze zijn de belangrijkste drijfveren van dingen als intense simulaties, dus vooral als je simulaties koestert of veel strategiespellen van hoog niveau speelt, is een krachtige CPU van cruciaal belang.

Het verkrijgen van de beste CPU voor PC-games is nog belangrijker als u uw computer gebruikt voor meer traditionele taken, met name processorintensieve zaken zoals audio- en videobewerking of CAD. Als u extra controle wilt over de hersenen van uw machine, wilt u kiezen voor een K- of X-chip die u kunt overklokken als de prestaties dat vereisen. Zelfs voor een gaming build, zou je er goed aan doen om te kiezen voor iets in de Ryzen 3 of Core i5 familie, maar als je een machine bouwt om een paar jaar mee te gaan, zou ik je een Core i7 of Ryzen 7 chip sterk aanraden. Aan de andere kant van het spectrum, als je een beetje extra te besteden hebt en ervoor wilt zorgen dat je machine toekomstbestendig is, investeer dan in een krachtige CPU zoals AMD’s machtige Threadripper voor een high-end Core i9 processor van Intel.

 

 

Natuurlijk wilt u een geweldige GPU met uw gloednieuwe CPU, dus neem een kijkje in onze gids voor de beste grafische kaart. Om een aantal verbazingwekkende randapparatuur te vinden om uw nieuwe build uit te halen, stuiteren naar ons beste gaming toetsenbord en de beste gaming muis razzia’s. En als je een hand nodig hebt om te navigeren door het dichte, technische jargon dat zijn weg vindt in de wereld van PC-games, kijk dan eens in de uitgebreide hardwarewoordenlijst.

Lees meer op tevredenconsument.nl

 

https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-intel-en-amd-processors-2019/

Op de juiste manier software testen

Om te kunnen achterhalen of software op de juiste manier werkt zul je het getest moeten hebben. Software testen is dan ook het vaststellen in hoeverre de software aan de functie eisen voldoet. Wel is het belangrijk om te weten wat er precies getest wordt. Om software te testen moet je weten wat er getest wordt, dit wordt ook wel het testobject genoemd, wat de eisen zijn, de testbasis, wanneer er getest gaat worden en op welke manier er getest gaat worden. Door software testen uit te voeren komt er een proces in beeld dat inzicht geeft in de software, en ook adviseert over de kwaliteit van de software en de risico’s die de software met zich meebrengt. Door software testen uit te voeren komt ook het werkelijke beeld in zicht, want misschien werkt de software nog niet zoals jij dat graag had willen zien. Tijdens deze testen kom je daar dus achter.

Software testen heeft verschillende doelen

Software wordt ontwikkeld voor meerdere doeleinden. Het lijkt eenvoudig maar software is vrij complex en software testen dus ook. Het lukt dan ook vrijwel nooit om software te ontwikkelen die foutloos is. Daarom is software testen van groot belang. Software testen kost tijd en geld, daarom is het belangrijk om vooraf te weten wat er getest gaat worden en hoe uitgebreid dit proces is. Het goedkoopste is natuurlijk geen software te gaan testen, maar dat kan natuurlijk niet. Je moet weten wat voor een product je aflevert aan de klant. Om software testen mogelijk te maken is het goed om met een budget te werken, zo weet je wat de mogelijkheden zijn en hoef je niet om meer budget te vragen bij je baas of opdrachtgever. Tegenwoordig wordt software bij bijna alles gebruikt, zowel thuis als op de werkvloer.

Zakelijke telefonie voor hulpdiensten voor betere bereikbaarheid

Zakelijke telefonie voor hulpdiensten

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kleinste foutje kan al gauw escaleren. U wilt daarom wel indien nodig zo snel mogelijk met hulpdiensten zoals de brandweer of spoedpost kunnen communiceren, zodat een ergere situatie kan worden voorkomen. Ondanks de vele technologische alternatieven die tegenwoordig tot de beschikking zijn, blijkt bellen nog steeds het meest effectief te zijn om snel en direct in contact te komen. Dit betekent alleen niet dat een simpel telefoontje de enige manier is om de hulpdiensten in te kunnen schakelen, helemaal als u belt vanuit uw instelling. U kunt daarom het beste kiezen voor een systeem waardoor de telefonische bereikbaarheid van de brandweer verbeterd kan worden, en u dus per direct in contact kunt staan met de dichtstbijzijnde kazerne zodra dit nodig blijkt te zijn.

Bij Vcare Connect is hieraan gedacht en daarom komt Vcare Connect met een speciaal systeem voor zakelijk bellen om sneller en beter met de brandweer in contact te kunnen komen. U moet bij uw instelling vaak rekening kunnen houden met de veiligheid van uzelf, uw collega’s, de patiënten en hun naasten en mogelijke gasten en externe arbeiders. Daarom is de snellere communicatie van Vcare Connect hetgeen dat uw instelling het beste kan gebruiken.

Direct in contact met zakelijke telefonie

Bij een noodgeval telt elke seconde. Of dit nu een brand in een van de ruimtes is of omdat iemand een zwaar letsel heeft opgelopen. Het is dan, zeker op een locatie waar veel mensen in en uit kunnen lopen, belangrijk dat de veiligheid voorop gesteld kan worden. Vcare Connect heeft hieraan gedacht en heeft daarom voor zorginstellingen die snel en concreet in actie moeten kunnen treden in het geval van een calamiteit een speciaal systeem ontwikkeld om de telefonische bereikbaar van de brandweer enorm te verbeteren.

Bellen met 112, aangeven welke hulpdienst je nodig hebt en in welke gemeente en nog op moeten zoeken wat ook alweer het adres was van uw instelling zijn hierdoor voorgoed verleden tijd. Is er een noodgeval, dan gebruikt u daarvoor de speciale telefoon of het speciale nummer en de brandweerdienst ziet meteen waar deze naartoe gestuurd moet worden. U hoeft dan alleen nog maar aan te geven wat de calamiteit is en de dienst is onderweg. Op deze manier kunt u sneller en beter ingrijpen indien nodig en kunnen uw gasten en aanwezigen erop vertrouwen dat hun veiligheid in goede handen is.

Lees op onze website meer over de nieuwste ontwikkelingen in e health bij Vcare.

Een overzichtelijk systeem om telefonische bereikbaarheid te verbeteren

Om de telefonische bereikbaarheid te verbeteren is het systeem van Vcare Connect al voldoende. Het systeem is heel eenvoudig te gebruiken en kan alleen door personeelsleden gebruikt worden, zodat er geen misbruik van het systeem gemaakt hoeft te worden. Bovendien zorgt een centraal punt ervoor dat de brandweer niet overbelast raakt, omdat meerdere mensen bellen voor hetzelfde ongeval.

Zo blijven hulpdiensten altijd goed bereikbaar voor iedereen die de diensten nodig heeft. Beter voor uzelf, beter voor de hulpdiensten en beter voor de rest van de omgeving die ook gebruik moet maken van de diensten van de Vcare. Dit alles dankzij het professionele systeem dat Vcare Connect aanbiedt aan zorginstellingen en –professionals.

https://www.vcareconnect.nl/

Loodgieter in Almelo en omstreken

Als u een loodgieter in Almelo nodig heeft, dan helpen wij u graag uit de brand. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: soms wordt er weleens gedacht dat we op het moment zo’n 16 miljoen loodgieters in ons land en Almelo hebben, want altijd als er namelijk ergens iets lekt of iets met de leidingen is, dan proberen de mensen het vaak eerst zelf op te lossen in plaats van een betrouwbare loodgieter in Almelo te bellen die hier wel de juiste kennis voor in huis heeft. We snappen uiteraard goed dat mensen geld willen besparen en dat ze het eerst zelf willen proberen, maar hoeveel geld bespaar je hier uiteindelijk echt mee? Als we bijvoorbeeld kijken naar een vervelende lekkage in huis, kun je er voor kiezen om dit zelf op te lossen in plaats van een loodgieter in Almelo te bellen. Als de lekkage echter aanblijft, dan gaat het waarschijnlijk op ten duur blijven lekken en gaat het je zeker meer geld kosten. Wij willen je dan in dat geval toch aanraden om een loodgieter in Almelo te bellen, want het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de lekkage op ten duur juist meer schade aan gaat richten. Veel mensen hebben boven laminaat liggen en dat kan heel slecht tegen grote hoeveelheden water. Het is dan nog steeds een stuk voordeliger om een loodgieter in Almelo te bellen in plaats van het aanleggen van nieuw laminaat in huis. Heeft u nou hetzelfde probleem op het gebied van een lekkage en heeft u nou ook een loodgieter in Almelo nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op als loodgieter in Almelo en dan zorgen wij dat het probleem zo snel mogelijk worden opgelost bij u thuis. Wij zullen u als loodgieter in Almelo zo snel mogelijk van het probleem afhelpen.

 Wat is testautomatisering

We gaan hieronder kort uiteenzetten wat het begrip testautomatisering inhoudt. Testautomatisering is iets, wat je echt aan geleerden moet overlaten om het tot een goed einde te brengen. Bij het ontwikkelen en gebruiken van software, is één van de belangrijkste zaken om de software goed te kunnen testen, zodat het zeker is dat de in gebruik genomen software werkt zoals hij zou moeten werken. Echter wordt vaak vergeten dat het testen van software veel tijd en geld kost, waardoor dit aspect wel eens wordt overgeslagen. Niet handig, zo oordelen deskundigen. Een van de voorstellen die daarom vaak wordt gedaan is testautomatisering. Wat is testautomatisering eigenlijk? Bij testautomatisering is de bedoeling dat tests voor software snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd, zodat ze niet alleen tijd, maar uiteindelijk ook geld opleveren. Het moet de bedoeling zijn dat er met een simpele druk op een knop, een test uitrolt met de resultaten verwerkt in een nette rapportage.  Daarnaast moet de test ook nog eens foutloos zijn, wat bij menselijke testers natuurlijk niet geval is. Dit zijn dus wel een aantal voordelen van testautomatisering. Maar elk voordeel, heeft ook zo zijn nadeel. En ook bij testautomatisering zitten een aantal haken en ogen die je vooraf wellicht niet verwacht had. Bij het ontwikkelen en in gebruik nemen van nieuwe software, is testautomatisering een steeds groter begrip aan het worden. In een samenleving waarin we steeds meer gebruik maken van mobiele applicaties en andere vormen van digitale gebruiken, wordt het testen ook steeds belangrijker. Het testen van software en apparaten is echter vaak een tijdrovende klus, helemaal als het steeds sneller en effectiever moet gebeuren. Daarom is testautomatisering nu dé oplossing voor ondernemers en bedrijven die snel en efficiënt hun software willen testen. Hierbij wordt het handmatig testen ondersteund door het testen door computers, door middel van testautomatisering.

 Vps in Nederland natuurlijk

Het internet is een plek waar geen landsgrenzen gelden; toch is een vps in Nederland iets waar niet iedereen aan denkt. Een server is jouw eigen plekje op het internet. Het is een fysieke server waar je gebruik van kan maken tegen een bepaald tarief. Je hebt een directe root toegang tot de server om jouw website te kunnen beheren. Dit soort diensten worden op het internet ruimschoots aangeboden. Deze aanbiedingen komen echter vooral uit het buitenland. Een vps huren in eigen land is iets wat niet zo heel vanzelfsprekend is.

 

Waarom zou je bij de buren huren

Het buitenland lijkt de plek waar je het voordeligste dit soort diensten kan afnemen. Toch blijkt dat in de praktijk niet zomaar zo te zijn. De tarieven mogen dan net een euro of zelfs een paar cent per maand lager zijn, in deze gevallen blijkt dat je als klant ‘penny wise pound foolish’ bezig bent. Het huren van een serverruimte in bijvoorbeeld Amerika houdt in dat er een tijdsverschil is om rekening mee te houden. In Amerika zal men bij voorkeur in de nacht de servers gaan onderhouden of bijwerken. Niet zo handig als je bedenkt dat het dan midden op de dag is in Nederland. Wanneer jij je beklag wil doen bij de klantenservice trek je aan het kortste eind. Die is immers in de nacht ook gesloten. Serverruimte huren bij de buren is dan ook niet aan te raden.

Huren voor Hollandse tarieven

Nederlanders zijn een volk van koopjesjagers. Het is dan ook niet zo vreemd dat we onze serverruimte het liefste tegen een discount prijs afnemen. Wie niet teveel wil betalen doet er goed aan om een serverruimte te huren die afgestemd is op jouw website. Heb je een instapwebsite zonder plug-ins, dan is het advies om een beginnersserver te huren. Voor 3,50 ben je in dat geval al klaar. Bij een website met meer mogelijkheden en applicaties is het aan te raden om een server te huren die net wat sneller is dan jouw website vereist. Je wil immers niet met een te traag draaiende website zitten.

 

Duurzame wasmachine reparatie in Amsterdam.

Bezoek https://witgoedmonteur-amsterdam.nl als je op zoek bent naar wasmachine reparatie in Amsterdam. Het hebben van een kapotte of defecte wasmachine neemt onnodig ruimte in beslag, je kunt deze het beste laten repareren. Of beslissen om een nieuwe te kopen. Schakel je toch een reparatiedienst in? Fijn, want onze monteurs rekenen geen voorrijkosten als ze komen kijken naar uw wasmachine. Wasmachines zijn een belangrijk apparaat in onze huishouden, je maakt er immers je kleding mee schoon en zonder schone kleding is het niet fijn om deze te dragen.

Reparaties kunnen worden voorkomen door deze tips te volgen:

  • Overbelast je wasmachine niet als je de was gaat draaien.
  • Voeg niet onnodig veel wasmiddel toe, het kan je wasmachine ernstig beschadigen.
  • Pleeg onderhoud aan je wasmachine, zeker als je er vaak gebruik van maakt.

Controleer of je nog garantie hebt op de wasmachine, laat de fabrikant het repareren als je nog garantie hebt.

Als je wasmachine kapot is, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je kiest voor reparatie. Een nieuwe kopen is namelijk heel duur en in de meeste gevallen niet eens nodig. Een nieuwe wasmachine kan al snel in de honderden euro’s kosten, dat geld kun je beter ergens anders besteden.

Wasmachine reparatie met de beste service, 12 maanden garantie

De groep vriendelijke reparateurs stelt je in staat om snel weer in de greep van je wasmachine te raken. Als er vervangende onderdelen nodig zijn om de reparatieservice te voltooien, nemen we eerst voor de installatie contact met u op – om de eventuele kosten met u te bespreken, zodat u zelf akkoord kunt geven of u de wasmachine wilt laten repareren.

Wasmachine reparatieservice is een veel betere optie voor kleine schade of technische problemen. Deze reparteur is volledig uitgerust en grondig in staat om uw wasmachine op te knappen zodat ze in de ideale staat van gebruik zijn. We maken GEEN gebruik van replica onderdelen, alleen origineel – dit zorgt voor een duurzame reparatie, waarmee u lang weer gebruik kunt maken van uw wasmachine.

Is je wasmachine toch kapot na onze reparatie? dan heb je 12 maanden garantie op de reparatie.