Voordelig systeembeheer voor MKB uitbesteden

Bedrijfssystemen zijn voor MKB-organisaties onmisbaar. Ondanks dat veel documenten steeds vaker middels clouddiensten worden opgeslagen, hebben bedrijven eigen servers en netwerken nodig. Waarom? Enerzijds omdat je als bedrijf niet afhankelijk wilt zijn van derden. Maar ook omdat bedrijfsgevoelige informatie uit veiligheidsoverwegingen intern moeten worden opgeslagen.

Daarnaast moeten servers dienst doen voor werkplek implementaties. Kortom, MKB-bedrijven blijven afhankelijk van systemen. KSH-Solutions uit Haarlem helpt bedrijven met bij het beheer. Veilig MKB systeembeheer uitbesteden? Neem contact op met KSH-Solutions voor een vrijblijvend advies.

Voordelig systeembeheer uitbesteden

Voor een onderneming is een aantal aspecten belangrijk bij het kiezen van een partij die het systeembeheer overneemt. Veiligheid, betrouwbaarheid en prijs.

Veiligheid

Bedrijfsgegevens moeten veilig zijn. Afgeschermd voor kwaadwillenden. Daarom dat toegang tot bedrijfssystemen 100% veilig moeten worden afgeschermd. Middels encrypties worden de ‘toegangswegen’ tot bedrijfsnetwerken afgesloten, dan enkel voor bevoegden. KSH-Solutions werkt volgens de hoogste standaarden om gegevens achter slot en grendel te houden.

Betrouwbaarheid

Servers en werkplekken moeten ten alle tijden bereikbaar zijn. Kortom, up-time moet worden gegarandeerd. Want wanneer medewerkers geen toegang hebben tot de eigen bedrijfsnetwerken leidt dit tot stilstand van de werkzaamheden. Om deze garantie te bieden, werkt KSH-solutions met actuele back-ups. Ook al is de kans praktisch nihil, bij uitval zal de back-up server alle taken naadloos overnemen.

Prijs

Kwaliteit hoeft niet perse veel te kosten. Door het meeste werk op afstand uit te voeren, kan KSH-Solutions tijd besparen op de nodige werkzaamheden waardoor MKB beheer uitbesteden niet veel hoeft te kosten. Bovendien wordt hierdoor voorkomen dat er kostbare tijd verloren gaat bij uitval of andere problemen.

Over KSH-Solutions

KSH-Solutions biedt systeembeheer en werkplekbeer voor het MKB. Werkzaamheden en spoedservice geldt voor de volgende gemeenten: Haarlem, Haarlemmermeer, Amsterdam, Velsen (incl. IJmuiden), Beverwijk, Zaanstad, Bloemendaal, Zandvoort, Heemstede. Kijk voor meer informatie op de website van KSH-Solutions of vraag vrijblijvend een offerte aan. https://www.ksh-solutions.nl/ 

https://www.ksh-solutions.nl/systeembeheer/

Microsoft Excel is veelzijdig te gebruiken

Microsoft Excel is een veelzijdige tool met veel functies. Excel is een programma wat hoort bij Microsoft. Excel is gericht naar een rekenprogramma, u kunt berekeningen uitvoeren voor verschillende doelen. Het wordt zowel door bedrijven als door particulieren gebruikt. Excel kunt u gebruiken voor het bijhouden van uw administratie, bijhouden van de meterstanden en ook voor creatieve doelen zoals, gewichtsverlies of hardloopschema´s. Wilt u alles uit Excel halen volg dan een Cursus Excel.

Indeling van tabellen en kolommen

Uw tekst en getallen kunnen gecombineerd worden, daarnaast is het ook mogelijk om het in een tabel in te voegen. Zelf kunt u berekeningen maken met de getallen die u wilt. Dit is een handige functie, wat u kunt gebruiken bij uw administratie. Excel werkt aan de hand van cellen. De cellen staan in een groot werkblad. Elke cel heeft een naam, die bestaat uit een letter en een cijfer. De kolommen hebben allemaal een letter. Daarnaast maakt Excel ook gebruik van rijen, die hebben allemaal een ander cijfer. Een standaard werkblad heeft genoeg rijen en kolommen, u heeft dus genoeg ruimte om te werken aan bijvoorbeeld uw administratie.

Eenvoudig te integreren

Als u Excel wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van het kantoorpakket Office van Microsoft. De nieuwste versie is Office 2019. In het kantoorpakket zitten ook andere programma’s, zoals Word en Powerpoint om diapresentaties te kunnen maken.

https://www.tailorit.nl

Beste CPU 2019: De beste Intel en AMD processors vanaf €90,-

Bij het samenstellen van een nieuwe game-installatie, valt de beste CPU voor PC-games soms vrij ver van de prioriteitenlijst. Met de manier waarop GPU’s de neiging hebben om de schijnwerpers in de PC-ruimte te grijpen en in de schijnwerpers te zetten, zijn CPU’s vaak gedeprioritiseerd, en tot op zekere hoogte is dat zinvol. Terwijl een GPU veel van de zware tillen in gaming toepassingen zal doen, kan het verwaarlozen van uw processor ernstige gevolgen hebben, met name door middel van knelpunten die de prestaties van uw systeem in het algemeen verminderen. En zelfs als je een machine bouwt die uitsluitend voor gaming is bedoeld, spelen CPU’s een belangrijke rol – je processor heeft de neiging om taken uit te voeren zoals het berekenen van vijandelijke AI, of het modelleren van complexe systemen zoals het weer. Ze zijn de belangrijkste drijfveren van dingen als intense simulaties, dus vooral als je simulaties koestert of veel strategiespellen van hoog niveau speelt, is een krachtige CPU van cruciaal belang.

Het verkrijgen van de beste CPU voor PC-games is nog belangrijker als u uw computer gebruikt voor meer traditionele taken, met name processorintensieve zaken zoals audio- en videobewerking of CAD. Als u extra controle wilt over de hersenen van uw machine, wilt u kiezen voor een K- of X-chip die u kunt overklokken als de prestaties dat vereisen. Zelfs voor een gaming build, zou je er goed aan doen om te kiezen voor iets in de Ryzen 3 of Core i5 familie, maar als je een machine bouwt om een paar jaar mee te gaan, zou ik je een Core i7 of Ryzen 7 chip sterk aanraden. Aan de andere kant van het spectrum, als je een beetje extra te besteden hebt en ervoor wilt zorgen dat je machine toekomstbestendig is, investeer dan in een krachtige CPU zoals AMD’s machtige Threadripper voor een high-end Core i9 processor van Intel.

 

 

Natuurlijk wilt u een geweldige GPU met uw gloednieuwe CPU, dus neem een kijkje in onze gids voor de beste grafische kaart. Om een aantal verbazingwekkende randapparatuur te vinden om uw nieuwe build uit te halen, stuiteren naar ons beste gaming toetsenbord en de beste gaming muis razzia’s. En als je een hand nodig hebt om te navigeren door het dichte, technische jargon dat zijn weg vindt in de wereld van PC-games, kijk dan eens in de uitgebreide hardwarewoordenlijst.

Lees meer op tevredenconsument.nl

 

https://tevredenconsument.nl/elektronica/de-beste-intel-en-amd-processors-2019/

Op de juiste manier software testen

Om te kunnen achterhalen of software op de juiste manier werkt zul je het getest moeten hebben. Software testen is dan ook het vaststellen in hoeverre de software aan de functie eisen voldoet. Wel is het belangrijk om te weten wat er precies getest wordt. Om software te testen moet je weten wat er getest wordt, dit wordt ook wel het testobject genoemd, wat de eisen zijn, de testbasis, wanneer er getest gaat worden en op welke manier er getest gaat worden. Door software testen uit te voeren komt er een proces in beeld dat inzicht geeft in de software, en ook adviseert over de kwaliteit van de software en de risico’s die de software met zich meebrengt. Door software testen uit te voeren komt ook het werkelijke beeld in zicht, want misschien werkt de software nog niet zoals jij dat graag had willen zien. Tijdens deze testen kom je daar dus achter.

Software testen heeft verschillende doelen

Software wordt ontwikkeld voor meerdere doeleinden. Het lijkt eenvoudig maar software is vrij complex en software testen dus ook. Het lukt dan ook vrijwel nooit om software te ontwikkelen die foutloos is. Daarom is software testen van groot belang. Software testen kost tijd en geld, daarom is het belangrijk om vooraf te weten wat er getest gaat worden en hoe uitgebreid dit proces is. Het goedkoopste is natuurlijk geen software te gaan testen, maar dat kan natuurlijk niet. Je moet weten wat voor een product je aflevert aan de klant. Om software testen mogelijk te maken is het goed om met een budget te werken, zo weet je wat de mogelijkheden zijn en hoef je niet om meer budget te vragen bij je baas of opdrachtgever. Tegenwoordig wordt software bij bijna alles gebruikt, zowel thuis als op de werkvloer.

reinforcement learning

Machine learning, AI, kunstmatige intelligentie, deep learning…. complexe termen die we steeds vaker tegenkomen. Maar wat is het en wat kun je ermee? En dan heb je ook nog reinforcement learning? We leggen de termen en functionaliteiten even toe.

De basis met kunstmatige intelligentie

De laatste tijd hoor je het bijna overal op nieuws en het zou dé nieuwe techniek zijn waar we als mensen enorm veel baat bij zouden hebben. We hebben het over Kunstmatige intelligentie, ook wel AI genoemd. Bekende toepassingen zijn robotica, machine learning, deep learning en reinforcement learning. Veel complexe termen waar je wellicht niet 1,2,3 de betekenis goed van weet. Zonder om in details te treden is het goed om in ieder geval te weten is dat Kunstmatige intelligentie een techniek omhelst die toenadering zoekt naar de mens, en eigenlijk zelfs de kennis en kunde van een mens kan overstijgen. De ultieme doel van kunstmatige intelligentie is dat programma of software zelflerend wordt en zichzelf nieuwe dingen kan aanleren. Precies zoals het menselijk brein dus. Laten we wat dieper ingaan in de variaties van AI.

Machine learning en deep learning

Binnen de ontwikkeling van AI zijn er twee termen die vaak terugkomen:

Machine learning Machine learning staat voor geautomatiseerd of machinaal leren en is sterk gerelateerd aan statistische informatie. Denk hierbij aan een algoritmische complexiteit of de implementatie ervan in software programma’s om patronen te leren herkennen. Data mining is een goed voorbeeld, waarin op een geautomatiseerde manier patronen en relaties worden gezocht.

Deep Learning Deep learning is juist meer een vorm van diep gestructureerd leren ( of hiërarchisch leren ). Hierbij krijgt het algortime software voorbeelden van input en ouput. Op basis van deze voorbeelden en bijbehorende eigenschappen kan het algoritme ook nieuwe invoer genereren en de juiste uitvoeren produceren. Een goed voorbeeld van deep learning zijn neurale netwerken in toepassingen zoals beeldherkenning, stemherkenning en en taalverwerking.

Reinforcement learning: een vorm van machine learning

Als een variatie op machine is reinforcement learning een algoritme wat zich focust op het maximaliseren van de prestaties van de software en de bijbehorende machines. De software leert om het ideale gedrag in een specifieke situatie toe te passen. Het vertakt zich van Artificial Intelligence en is geclassificeerd als een Machine Learning-type. Gebruikmakend van Reinforcement Learning, worden softwareagenten en machines gemaakt om het ideale gedrag in een specifieke context vast te stellen met het doel de prestaties ervan te maximaliseren. Hierbij wordt het principe van omgeving en leermiddel toegepast. Dat wil zeggen dat bij iedere situatie een keuze wordt gemaakt dat wel of niet succesvol is, en aansluitend direct een correctie plaatsvindt zodat de volgende keer de keuze beter is dan de vorige.

https://www.appelit.com

Loodgieter in Almelo en omstreken

Als u een loodgieter in Almelo nodig heeft, dan helpen wij u graag uit de brand. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: soms wordt er weleens gedacht dat we op het moment zo’n 16 miljoen loodgieters in ons land en Almelo hebben, want altijd als er namelijk ergens iets lekt of iets met de leidingen is, dan proberen de mensen het vaak eerst zelf op te lossen in plaats van een betrouwbare loodgieter in Almelo te bellen die hier wel de juiste kennis voor in huis heeft. We snappen uiteraard goed dat mensen geld willen besparen en dat ze het eerst zelf willen proberen, maar hoeveel geld bespaar je hier uiteindelijk echt mee? Als we bijvoorbeeld kijken naar een vervelende lekkage in huis, kun je er voor kiezen om dit zelf op te lossen in plaats van een loodgieter in Almelo te bellen. Als de lekkage echter aanblijft, dan gaat het waarschijnlijk op ten duur blijven lekken en gaat het je zeker meer geld kosten. Wij willen je dan in dat geval toch aanraden om een loodgieter in Almelo te bellen, want het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de lekkage op ten duur juist meer schade aan gaat richten. Veel mensen hebben boven laminaat liggen en dat kan heel slecht tegen grote hoeveelheden water. Het is dan nog steeds een stuk voordeliger om een loodgieter in Almelo te bellen in plaats van het aanleggen van nieuw laminaat in huis. Heeft u nou hetzelfde probleem op het gebied van een lekkage en heeft u nou ook een loodgieter in Almelo nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op als loodgieter in Almelo en dan zorgen wij dat het probleem zo snel mogelijk worden opgelost bij u thuis. Wij zullen u als loodgieter in Almelo zo snel mogelijk van het probleem afhelpen.

 Wat is testautomatisering

We gaan hieronder kort uiteenzetten wat het begrip testautomatisering inhoudt. Testautomatisering is iets, wat je echt aan geleerden moet overlaten om het tot een goed einde te brengen. Bij het ontwikkelen en gebruiken van software, is één van de belangrijkste zaken om de software goed te kunnen testen, zodat het zeker is dat de in gebruik genomen software werkt zoals hij zou moeten werken. Echter wordt vaak vergeten dat het testen van software veel tijd en geld kost, waardoor dit aspect wel eens wordt overgeslagen. Niet handig, zo oordelen deskundigen. Een van de voorstellen die daarom vaak wordt gedaan is testautomatisering. Wat is testautomatisering eigenlijk? Bij testautomatisering is de bedoeling dat tests voor software snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd, zodat ze niet alleen tijd, maar uiteindelijk ook geld opleveren. Het moet de bedoeling zijn dat er met een simpele druk op een knop, een test uitrolt met de resultaten verwerkt in een nette rapportage.  Daarnaast moet de test ook nog eens foutloos zijn, wat bij menselijke testers natuurlijk niet geval is. Dit zijn dus wel een aantal voordelen van testautomatisering. Maar elk voordeel, heeft ook zo zijn nadeel. En ook bij testautomatisering zitten een aantal haken en ogen die je vooraf wellicht niet verwacht had. Bij het ontwikkelen en in gebruik nemen van nieuwe software, is testautomatisering een steeds groter begrip aan het worden. In een samenleving waarin we steeds meer gebruik maken van mobiele applicaties en andere vormen van digitale gebruiken, wordt het testen ook steeds belangrijker. Het testen van software en apparaten is echter vaak een tijdrovende klus, helemaal als het steeds sneller en effectiever moet gebeuren. Daarom is testautomatisering nu dé oplossing voor ondernemers en bedrijven die snel en efficiënt hun software willen testen. Hierbij wordt het handmatig testen ondersteund door het testen door computers, door middel van testautomatisering.

 Vps in Nederland natuurlijk

Het internet is een plek waar geen landsgrenzen gelden; toch is een vps in Nederland iets waar niet iedereen aan denkt. Een server is jouw eigen plekje op het internet. Het is een fysieke server waar je gebruik van kan maken tegen een bepaald tarief. Je hebt een directe root toegang tot de server om jouw website te kunnen beheren. Dit soort diensten worden op het internet ruimschoots aangeboden. Deze aanbiedingen komen echter vooral uit het buitenland. Een vps huren in eigen land is iets wat niet zo heel vanzelfsprekend is.

 

Waarom zou je bij de buren huren

Het buitenland lijkt de plek waar je het voordeligste dit soort diensten kan afnemen. Toch blijkt dat in de praktijk niet zomaar zo te zijn. De tarieven mogen dan net een euro of zelfs een paar cent per maand lager zijn, in deze gevallen blijkt dat je als klant ‘penny wise pound foolish’ bezig bent. Het huren van een serverruimte in bijvoorbeeld Amerika houdt in dat er een tijdsverschil is om rekening mee te houden. In Amerika zal men bij voorkeur in de nacht de servers gaan onderhouden of bijwerken. Niet zo handig als je bedenkt dat het dan midden op de dag is in Nederland. Wanneer jij je beklag wil doen bij de klantenservice trek je aan het kortste eind. Die is immers in de nacht ook gesloten. Serverruimte huren bij de buren is dan ook niet aan te raden.

Huren voor Hollandse tarieven

Nederlanders zijn een volk van koopjesjagers. Het is dan ook niet zo vreemd dat we onze serverruimte het liefste tegen een discount prijs afnemen. Wie niet teveel wil betalen doet er goed aan om een serverruimte te huren die afgestemd is op jouw website. Heb je een instapwebsite zonder plug-ins, dan is het advies om een beginnersserver te huren. Voor 3,50 ben je in dat geval al klaar. Bij een website met meer mogelijkheden en applicaties is het aan te raden om een server te huren die net wat sneller is dan jouw website vereist. Je wil immers niet met een te traag draaiende website zitten.

 

Duurzame wasmachine reparatie in Amsterdam.

Bezoek https://witgoedmonteur-amsterdam.nl als je op zoek bent naar wasmachine reparatie in Amsterdam. Het hebben van een kapotte of defecte wasmachine neemt onnodig ruimte in beslag, je kunt deze het beste laten repareren. Of beslissen om een nieuwe te kopen. Schakel je toch een reparatiedienst in? Fijn, want onze monteurs rekenen geen voorrijkosten als ze komen kijken naar uw wasmachine. Wasmachines zijn een belangrijk apparaat in onze huishouden, je maakt er immers je kleding mee schoon en zonder schone kleding is het niet fijn om deze te dragen.

Reparaties kunnen worden voorkomen door deze tips te volgen:

  • Overbelast je wasmachine niet als je de was gaat draaien.
  • Voeg niet onnodig veel wasmiddel toe, het kan je wasmachine ernstig beschadigen.
  • Pleeg onderhoud aan je wasmachine, zeker als je er vaak gebruik van maakt.

Controleer of je nog garantie hebt op de wasmachine, laat de fabrikant het repareren als je nog garantie hebt.

Als je wasmachine kapot is, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je kiest voor reparatie. Een nieuwe kopen is namelijk heel duur en in de meeste gevallen niet eens nodig. Een nieuwe wasmachine kan al snel in de honderden euro’s kosten, dat geld kun je beter ergens anders besteden.

Wasmachine reparatie met de beste service, 12 maanden garantie

De groep vriendelijke reparateurs stelt je in staat om snel weer in de greep van je wasmachine te raken. Als er vervangende onderdelen nodig zijn om de reparatieservice te voltooien, nemen we eerst voor de installatie contact met u op – om de eventuele kosten met u te bespreken, zodat u zelf akkoord kunt geven of u de wasmachine wilt laten repareren.

Wasmachine reparatieservice is een veel betere optie voor kleine schade of technische problemen. Deze reparteur is volledig uitgerust en grondig in staat om uw wasmachine op te knappen zodat ze in de ideale staat van gebruik zijn. We maken GEEN gebruik van replica onderdelen, alleen origineel – dit zorgt voor een duurzame reparatie, waarmee u lang weer gebruik kunt maken van uw wasmachine.

Is je wasmachine toch kapot na onze reparatie? dan heb je 12 maanden garantie op de reparatie.

NANO crypto: Informatie vinden

NANO is een van de grootste stijgers van 2017. Ook in 2018 lijst de coin naar grote hoogte te gaan. Het is een coin waarbij transacties direct worden uitgevoerd. Het is een valuta die zeker iets toevoegt. Vergeleken met honderden andere munten, is NANO een stuk beter qua technologie. De afkorting van de munt is NANO. Het is een erg populaire munt voor mensen die hem voor langere tijd willen vasthouden. Ook voor mensen die daghandel bedrijven met cryptovaluta is het een populaire munt. De koers schommelt namelijk regelmatig, maar lijkt de weg omhoog wel telkens weer in te slaan na een kleine en korte dip. Betrouwbare NANO informatie kun je vinden op de website van Bitcoinsaltcoins.nl. Zij voorzien je van de laatste informatie over alles wat maar te maken heeft met cryptovaluta, waaronder NANO.

Waar NANO kopen?

NANO kopen kan op verschillende manieren. Het beste kun je de informatie en uitgebreide stappenplannen bekijken als op de bovengenoemde website. Hier zie je het meest recente stappenplan Ook lees je alle informatie die je nodig hebt om NANO (NANO)  te kopen. De opties om te kopen kunnen namelijk van tijd tot tijd verschillen. Bij BitcoinsAltcoinsNL heb je altijd de meest recente informatie met betrekking tot kopen van deze revolutionaire munt.

Waar informatie zoeken?

De laatste informatie over NANO kun je natuurlijk niet alleen vinden bij BitcoinsAltcoins, maar ook op de officiële Twitterpagina van deze munt. Het team achter de valuta is erg actief en is ook erg veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe eigenschappen. Deze voegen ze zeer regelmatig toe aan de coin. Ook kun je een kijkje nemen op de officiële website. Hier zie je duidelijk wat er allemaal nog staat te gebeuren. Mensen speculeren wel eens in deze munt met de informatie die ze op de website kunnen vinden.

 

https://www.bitcoinsaltcoins.nl/