Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Kies voor een BHV cursus bij Arehbo

Wil je dat er ten alle tijden iemand in het bedrijfspand aanwezig is die naast Eerste Hulp Bij Ongevallen  de bedrijfsveiligheid kan waarborgen? Kies er dan voor uw medewerkers een BHV cursus te laten volgen.

 

Waarom kiezen voor een bhv cursus?

Als er een ongeval gebeurt in uw bedrijf is het belangrijk dat er de juiste mensen aanwezig zijn om hiermee om te gaan. Het zal niet altijd zo zijn dat er toevallig een arts aanwezig is, daarom moet er altijd minimaal 1 persoon aanwezig zijn die een bhv-certificering heeft. Zo wordt er gewaarborgd dat er altijd eerste hulp verleend kan worden. 

 

Belang van een bhv cursus

Het is dus van essentieel belang om een bhv cursus te verschaffen aan een aantal medewerkers die het meest aanwezig zijn. Volgens de Arbowet is het dan ook verplicht om op ieder moment iemand aanwezig te hebben die eerste hulp kan verlenen. Ook zeggen zij dat het verplicht is om ieder jaar de cursus bij te scholen. Zo blijft de kennis ten alle tijde paraat. Na het behalen van deze training, beschik je over een AREHBO-certificering die gelijk staat aan het NIBHV-certificaat.

 

De cursus wordt op locatie, de locatie van Arehbo in Ede gegeven. Wil je liever dat de cursus op de locatie van je bedrijf wordt gegeven of op een cursuslocatie in de buurt? Dat kan ook, Arehbo is hier zeer flexibel in en levert de cursus op meerdere locaties. Bekijk de mogelijkheden van Arehbo op hun websites en boek een BHV-cursus.