Buiten spelen is gezonder voor kinderen

Oudere mensen en kleine kinderen zijn risicogroepen voor een tekort aan vitamines. Op lange termijn zorgt een tekort aan bepaalde vitamines voor hele vervelende bijwerkingen. Deze bijwerkingen kunnen soms chronisch zijn. Het is er dus alles aan gelegen om geen vitaminetekort te krijgen. De meeste vitamines krijg je binnen als je gezond eet. De rest van de vitamines krijg je binnen door de rest van je levensstijl. Denk bijvoorbeeld vitamine d. Vitamine d krijg je enerzijds binnen door het eten van vette vis of margarine. Maar alleen vette vis en margarine is niet genoeg. Om genoeg vitamine d binnen te krijgen moet je elke dag tussen elf uur ’s morgens en drie uur ’s middags een half uur in de zon komen. Een tekort aan deze vitamine zorgt op lange termijn voor een slechte werking of volledige uitval van bepaalde organen. Daarnaast zorgt een vitamine d tekort bij kinderen voor een slechtere ontwikkeling. Een vitamine sufficiënt is dus enorm belangrijk. 

Oudere mensen kunnen zelf wel letten op hun vitamine inname, maar kinderen hebben geen idee wat een vitaminetekort hun brengt. Er ligt voor de ouders van kinderen daarom de belangrijke taak om te zorgen dat hun kinderen voldoende vitamines binnen krijgen. Ouders moeten er daarom voor zorgen dat hun kinderen voldoende buiten kunnen komen. Ouders moeten kinderen daarom reden geven om naar buiten te gaan. Een goede manier om kinderen naar buiten te krijgen is door ze leuke speeltoestellen te geven. Een schommel hout kunnen kinderen heel erg leuk vinden. Hout is veel mooier dan plastic of ijzer en past daarom heel goed in de tuin. Speeltoestellen hout passen veel beter in een tuin dan speeltoestellen van ijzer of plastic. IJzeren speeltoestellen zijn hard en plastic speeltoestellen zien er slap uit. Hout valt niet zo op en past veel beter in een tuin.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Ridderfeestje of piratenfeestje vieren in een handomdraai

Uw kind is weer een jaartje ouder. Dat viert u graag samen met vriendjes en vriendinnetjes van uw kind. Het organiseren van een kinderfeestje is een heel geregel naast een druk gezinsleven en een baan. Een leuke activiteit bedenken, de benodigde accessoires kopen. Het is niet iets dat u zomaar even doet. Dan is het goed om te weten dat Ziezow u de oplossing biedt. Een ridderfeestje of piratenfeestje voorbereiden: dat hebben wij al voor u geregeld. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje thuis in een themakist. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen is het eten kopen en alvast de slingers ophangen!

Ridderfeestje of piratenfeestje: draag bij aan het goede doel

Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Besluit u om een ridderfeestje of piratenfeestje te vieren met behulp van Ziezow dan draagt u gelijk bij aan het goede doel. Per verhuurde themakist wordt 1 euro gedoneerd aan de stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in om kinderen uit de armste gezinnen, waar geen geld is voor een kinderfeestje, toch een onvergetelijke dag te bezorgen. U een feest, zij ook een feest! Jarige Job biedt de kinderen een verjaardagbox waarin alles zit wat nodig is op een verjaardag: een mooi cadeau, versieringen en traktaties voor op school en thuis.

Ridderfeestje of piratenfeestje: laat de fantasie de vrije loop

U weet het als geen ander. Aan een levendige fantasie hebben kinderen geen gebrek. U vindt in de themakist van Ziezow genoeg om de kleintjes een hele middag zoet te houden. Van bijpassende kleding tot materiaal voor een spannende speurtocht en decoratiemateriaal voor op tafel. Ziezow heeft aan alles gedacht. Met de accessoires in de kist tovert u uw huis in een mum van tijd om tot een echt piratenhol of ridderwaardige locatie. Zo verwelkomt u de vriendjes en vriendinnetjes van uw kind in stijl en kan het ridderfeestje of piratenfeestje beginnen. Mocht u van te voren wat extra inspiratie op willen doen dan vindt u in het bijgeleverde draaiboek altijd wel een leuke activiteit.

http://www.ziezow.nl/