loopbaan vragen?

Wat is Loopbaanbegeleiding?                             

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt individuele opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , capaciteiten , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de perfecte ambt te vinden? Wat is mijn overgave? Hoe hanteer ik mijn talenten optimaal. Een opbrengst op deze vraag verkrijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en vrouwen.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw arbeid of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raad geleidt u bij het vinden van een weerwoord op uw vraag. Samengevat, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende omgeving, de overzichtelijke rangschikking en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Cheque besteld; hoe nu verder?

Stap artikelen. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Heb ik recht op jobcheques als ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijd van verbrekingsvergoeding.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet gebeuren. Indien u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het afzonderlijk inbreng automatisch terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Weer uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Als u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wenst u extra info? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor kosteloos startgesprek.

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Werk test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de perfecte betrekking voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de gepaste kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft over uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u krijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het standaard tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Zelfstandigen

Carrière

Personeel

U verlangt promotie maken of omtrent een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Jobcheques

– Online. Ga naar https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe en klik op ‘hoe bestel ik jobcheques?’. Ga aan de slag met het zorgvuldig invullen van alle gegevens.
– Telefonisch. Bel 0800 30 700 (kosteloos). Een medewerker van VDAB neemt met u alle benodigde gegevens door. Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch te bereiken van 08.00 tot 19.00 uur.

Met de loopbaancheques bekomt u bilijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw taak- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Meer weten over Ucare

http://www.youtube.com/watch?v=zFj4JDULjV8

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/