Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

onderdelen in je groepenkast vervangen is goedkoper

Heb je een verouderde groepenkast vervangen? Je kan het best een specialist bellen die je advies gaat geven over de groepenkast, want het is goedkoper om een paar onderdelen te vervangen en niet de hele groepenkast. De groepenkast vervangen gaat ook veel langzamer en zo gaat het ook meer kosten voor de elektricien die het voor je moet gaan vervangen. Het vervangen van de groepenkast kost bijna altijd meer geld, omdat je dan elk onderdeel eigenlijk vervangt. Moet jij de hele groepenkast vervangen? Het kost je dan wel meer geld maar je hebt wel een veiligere groepenkast. 

Wil je een inductieplaat of zonnepanelen? Je groepenkast vervangen of uitbreiden?

Wil jij een inductiekookplaat of zonnepanelen aangeschaft hebben? Dit soort apparaten die hebben een eigen groep nodig om veilig te kunnen gaan werken. Is het dan handig om de hele groepenkast te vervangen of je groepenkast uit te breiden? Het verschilt per groepenkast natuurlijk. Je kan iemand om advies vragen die er veel vanaf weet hoe alles werkt en of je groepenkast dus wel goed is of niet. Het vervangen van de groepenkast kost dus in het algemeen wel meer maar de groepenkast die kan wel langer mee en het is veiliger voor jou en je huis. 

Naar welke groepenkast kan ik mijn groepenkast vervangen

De drie bekendste groepenkasten heten, hager, abb en eaton. Dit zijn de beste groepenkasten die je kan halen die ook het veiligst zijn. Je kan het best je groepenkast vervangen naar een van deze merken. Dit zijn merken die gericht zijn op een veilige en goed werkende groepenkast. Het vervangen van de groepenkast kan misschien wel een paar uur duren, omdat je op veel dingen moet gaan letten terwijl je de groepenkast aan het vervangen bent. Let dus goed op als je dat doet.