Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Ondernemen

Ondernemingsplan professioneel opgesteld

De beginnende ondernemer en zijn bedrijfsplan

De beginnende ondernemer heeft genoeg aan zijn hoofd en kan dus zijn ondernemingsplan uitbesteden. Er is een namelijk een ondernemingsplan nodig inclusief de financiele paragraaf als hij voor financiering naar de bank gaat, Deze kennis heeft niet iedereen in huis. Vandaar dat hij de opdracht kan gunnen aan een gespecialiseerd kantoor, waar wij er 1 van zijn. Het is echter niet alleen belangrijk voor de financier maar ook belangrijk voor de starter zelf: hij kent zodoende zijn markt, zijn substituten en directe of indirecte concurrenten, de strengths en weaknesses van zijn bedrijf intern en de opportunities en bedreigingen extern.

Het ondernemingsplan niet zelf maken

De beginnende  ondernemer heeft het druk genoeg met alle voorbereidingen zoals langs de KVK, een zakelijke rekening openen, handelsbeurzen bezoeken etc. Er is dan weinig tijd  om onderzoek te verrichten of er is te weinig financiele kennis om de financiele paragraaf op te stellen. Dit is echter geen probleem te zijn, het business plan  kan namelijk uitbesteed worden.

Wij van www.bedrijfsplan-schrijven.nl verzorgen dit als exclusief  kantoor voor de beginnende ondernemer. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het schrijven van bedrijfsplannen op maat naar de wensen van makelaars, investeerders en banken.

We geven ook organisatorisch advies gedurende het traject. In het ondernemingsplan zelf worden de geprognosticeerde omzetten verkregen aan de hand van openbare statistieken zodat voor de geldverstrekker duidelijk is dat deze begrotingen realistisch zijn.

Begeleiding

Bij geen eigen vermogen als dekking bij financiering  is het nog steeds mogelijk om het bedrijfsplan in te dienen bij Qredits, gespecialiseerde kleinere kantoren of investors. We bieden volledige begeleiding richting financiering.

Support

Wij geven ook fiscaal en bedrijfsadvies opdat de starter de juiste kennis verkrijgt om te ondernemen. Zodoende kan de ondernemer de informatie ordenen en makkelijker verwerken en is hij of zij geen tijd kwijt met research. Profiteer van onze kennis en kunde en contacteer ons meteen.

Website: www.bedrijfsplan-schrijven.nl

 

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl