Op zoek naar een professionele koffiemachine op het werk?

Een koffiemachine op het werk, uw garantie voor betere prestaties. Heerlijke koffie bevordert de productiviteit van uzelf, maar ook die van uw werknemers! Zeker als u weet dat maar liefst 82 procent van werkend Nederland een goede kop koffie zeer belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Een professionele koffiemachine is dus onmisbaar. Lees verder voor meer tips.

Wat moet een goede koffiemachine aankunnen?

Een lekkere bak koffie op het werk is misschien wel een van de belangrijkste manieren om de werkdag goed te beginnen. Misschien belangrijker is wel de kwaliteit van de koffie zelf. Een machine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is even zonde. Let dus op een aantal dingen en denk bijvoorbeeld aan het aantal gebruikers, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag door koffie gedronken? Dit zijn een aantal dingen waar op gelet moet worden om de goede keuze te maken.

Koffiebonen, wat zijn de verschillen eigenlijk?

Kwaliteit wordt echter niet enkel bepaald door het type koffieautomaat op het werk, ook de koffie zelf speelt een belangrijke rol. Arabica bonen en Robusta bonen zijn erg populair. Arabica- en Robusta bonen kunt u gemakkelijk met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo heeft u altijd het gewenste kopje koffie. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac verkoopt daarom biologische Arabica bonen voor uw professionele koffiemachine op het werk. De cafeïne in koffie bezorgt de gebruiker een hoger energieniveau, maakt hem of haar alerter en scherpt bovendien het concentratievermogen. Bovendien bevordert koffie op langere termijn de geheugenfunctie en verbetert het in sommige gevallen zelfs fysieke prestaties.

Er is haast geen werknemer te vinden die niet houdt van zijn dagelijkse kopje koffie. Het mag dan ook geen wonder heten dat bedrijven die hun personeel verwennen met een koffieautomaat op het werk hoog scoren op de tevredenheidsladder. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en daar mag natuurlijk niet op bezuinigd worden. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/