Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Hobby en vrije tijd

Opzoek naar een escaperoom in Enschede en omstreken?

Dan bent u bij de leukste escaperoom in Enschede aan het juiste adres. De escaperoom in Enschede is erg geschikt wanneer u in de buurt van en Enschede bent en nog een leuke bezigheid zoekt. En nog wat tijd over hebt en deze nog graag wilt vullen, dan is de escaperoom echt iets wat u zou kunnen overwegen. Daarbij is het zo dat je na het doen van de escaperoom gelijk de stad in kunt gaan om te gaan winkelen. En het een uurtje fanatiek puzzelen is waardoor een activiteit nooit saai wordt. Daarbij is het een erg leuke activiteit wanneer u een niet zo groot budget heeft.  

Hoe werkt de escaperoom 

Bij de escaperoom in Enschede moet je vooral je hoofd gebruiken, en goed kunnen samenwerken met anderen. Het is namelijk zo dat je een uur de tijd hebt om uit een kamer te ontsnappen die in thema is ingericht. En het is de bedoeling dat je doormiddel van het oplossen van allerlei puzzels, en het volgen van aanwijzingen weet te ontsnappen uit de escaperoom. Hier staat een uur voor en het is de bedoeling dat je uiteraard de snelste tijd haalt, en uiteraard ontsnapt. De escaperoom in Enschede is dus erg leuk wanneer je graag je hoofd gebruikt, en je dus echt van puzzelen houd. 

Hulp en advies

Voor de veiligheid zorgen we altijd dat er een team een camera hangt in de escaperoom, zodat we de situatie in de gaten kunnen houden. Mocht er wat gebeuren kunnen we de spelers bevrijden uit de escaperoom. En kunnen we als je er echt niet uitkomt tips geven en advies, wanneer je vastloopt. Uiteraard moet je het eerst zelf proberen en is dat natuurlijk ook het leukste. En voelt de overwinning ook beter wanneer je geen advies hebt gehad.