Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Professionele beroepskleding nodig? Kies voor Hurricane!

Door het aanschaffen van beroepskleding creëer je een veilige werkomgeving voor je medewerkers en groeit je naamsbekendheid. Bovendien is er een bedrijf dat beschikt over een aanbod op maat.

Het bedrijf voor je beroepskleding

Mogen we je voorstellen aan het bedrijf om je beroepskleding te bestellen: Hurricane. Deze organisatie bestaat al tientallen jaren en heeft zich gespecialiseerd in bedrijfskleding voor verschillende sectoren, denk hierbij aan de bouw, sport en horeca. Dit zijn drie verschillende vakgebieden. Met andere woorden: ze kunnen jou perfect helpen met je vraag. Sla dus de zoekterm Hurricane bedrijfskleding op in je notities om makkelijker te kopen via een zoekterm en om de bedrijfsnaam niet te vergeten. Gebruik dit stappenplan om binnenkort je aanwinsten te ontvangen.

Maak een wensenlijstje

Zonder een goede voorbereiding bestel je de kledingstukken die je eigenlijk niet nodig hebt. Plan daarom eerst een vergadering in met de betrokken collega’s om te sparren over welke items noodzakelijk zijn. Het is hiervoor slim om de werkprocessen erbij te pakken en daarbij te kijken: wat voor hulpmiddel er toen nodig was. Je moet daarbij denken aan een schort in de keuken, een jas voor een trainer tijdens een regenbui of een blouse in een zakelijke meeting. Zo kom je erachter wat er moet worden aangekocht om soortgelijke situaties te voorkomen.

Vraag een offerte aan

Dan is het tijd om een offerte aan te vragen. Je hoeft daarvoor niet een stapel aan informatie door te geven. Beschrijven wat voor type artikel u zoekt, in welke kleuren het moet zijn en aan welke bewerking u denkt zijn voldoende. De experts gaan vervolgens aan de slag en laten u de mogelijkheden zien. Plan daarna wederom een vergadering in met het onderwerp: besluit Hurricane bedrijfskleding om een beslissing te nemen. Anders moet je eerst uitleggen wat het doel is van de bijeenkomst. De gesprekken zijn daarnaast ook effectiever.

Betrek de beroepskleding in het bedrijf

Na het accepteren van een offerte is dit de belangrijkste stap. De bedrijfskleding moet wel gedragen worden voor veiliger situaties en om de naamsbekendheid te vergroten.

Laat iemand daarvoor een e-mail opstellen en versturen naar iedere medewerker. Leg daarbij uit waar ze de kledingstukken kunnen vinden, op welke momenten ze verwacht worden om het aan te trekken en wat de plek is om de gebruikte kleding naar de was te brengen.

Je voorkomt daarmee onduidelijkheid en slordigheid, maar bovenal: de aankoop is rendabel en dan is jouw doel bereikt. We raden aan om posters die dit proces illustreren op te hangen.

Wanneer neem je contact op met Hurricane om een offerte aan te vragen?