Samenwerking is vereist bij dit bedrijfsuitje

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren dat pas écht geslaagd is, dan dient u rekening te houden met verschillende aspecten. Naast dat een bedrijfsuitje voornamelijk leuk hoort te zijn is ook teambuilding één van de belangrijkste aspecten. Dit is het idee erachter. Een bedrijfsuitje is natuurlijk leuk, om ook na het werk iets met de collega’s te doen. Je leert elkaar beter kennen en dat is uiteindelijk goed voor de samenwerking. Daarnaast is het slim om voor een activiteit te kiezen die de collega’s “dwingt” om samen te werken. Als ze niet goed samenwerken, kan de opdracht ook niet worden volbracht. Dit gebeurt natuurlijk tijdens een leuke en spannende activiteit, waarbij de deelnemers vooral fanatiek bezig zijn met het spel, terwijl ze onbewust bezig zijn met teambuilding.

Een bedrijfsuitje waarbij realiteit en fictie door elkaar heen lopen

Wat draagt bij aan een succesvol en origineel bedrijfsuitje? Bij een onderneming die is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes, Neverrest, vinden ze gezelligheid, teambuilding en spanning de belangrijkste factoren. Al deze aspecten vindt u terug in hun bedrijfsuitje “The Game”. Hierin komen nog veel meer aspecten terug. Namelijk een verrassende mix van verbazing, ambitieuze uitdaging en zelfs een snufje paranoia. Tijdens The Game lopen realiteit en fictie dwars door elkaar heen, en dat is wat het zo spannend maakt. De groep voelt dat ze in de gaten gehouden worden… Maar door wie? En waarom? Tijdens interactieve activiteiten zal het mysterie ontrafeld worden. Hoe beter de teams samenwerken, hoe beter de activiteiten verlopen. En dat is natuurlijk alleen maar goed voor de teambuilding.

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Bevindt uw bedrijf zich in een grote stad? Of misschien wel in een klein dorp waar weinig te beleven is? Voor de bedrijfsuitjes van Neverrest maakt het helemaal niets uit want deze zijn te organiseren door heel Nederland. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!