149: 0 hoe is dit mogelijk? De meest productieve wedstrijd in de voetbalgeschiedenis.

voetbaltrainer gezocht

Deze wedstrijd werd in het Guinness Book of Records opgenomen als de meest productieve wedstrijd in de voetbalgeschiedenis.

Het gebeurde in het kampioenschap van Madagaskar, terwijl niet kan worden gezegd dat het ene team duidelijk zwakker was dan het andere, alles gebeurde om verschillende andere redenen, namelijk vanwege onrecht.

Een ronde voor het einde van het kampioenschap claimde het team “Stad Olympic L’Emirn” de titel. Echter, in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen kende de scheidsrechter een controversiële penalty toe aan het Olympische team, waarmee de teamspelers het natuurlijk niet eens waren, de tegenstanders realiseerden zich deze penalty natuurlijk, waardoor Olympic elke kans op het kampioenschap verloor.

Daarna besloten de Olympische spelers om een ​​echte show neer te zetten in een spel dat niets voor hen betekende, de laatste ronde. Toen ze met het “Adem” -team naar de wedstrijd kwamen, hadden de Olympische spelers het enige doel om zoveel mogelijk doelpunten voor zichzelf te scoren. Aanvankelijk kwamen de spelers van “Adem” in volledige verwarring, maar verhinderden niet dat de tegenstander ballen in hun eigen net sloeg, tegen het einde van de wedstrijd bereikte de score 149 doelpunten.

De hoofdcoach en vier olympische voetballers werden aan het einde van de wedstrijd gediskwalificeerd, ondanks het feit dat een van de voetballers de aanvoerder was van het nationale team van Madagaskar.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/voetbaltrainer-gezocht-voetbal-trainer.html

Met de pen de polder in

In de landen om ons heen is het vissen tijdens de Corona-crisis geheel aan banden gelegd. Soms zelfs strafbaar. Gelukkig is er in Nederland een intelligente lockdown, waardoor de hengelsport nog steeds mogelijk is. In deze stressvolle periode een uitgelegen kans om even te ontspannen, buiten de drukte van het gezinsleven die opeens op klein oppervlakte moet plaatsvinden. 

Even naar de hengelsport winkel is lange tijd niet mogelijk geweest. Gelukkig kan je op het online platform meer dan genoeg alternatieven vinden om aan de laatste materialen te geraken. Met een kapotte hengeltop van vorige keer (helaas tussen de spaken van de fiets terecht gekomen) snel een nieuwe penhengel besteld van 1.25lbs en 3,9meter. Ideaal om in de poldersloten op zoek te gaan naar kleine tot middelgrote karpers. Hierop heb je een ontzettend leuke sport en het is mogelijk om heel gericht het aas aan te bieden. Veel beter dan bij de standaard 3,6meter hengels en meer dan 2lbs. 

 

Een bekend poldersysteem met karper is in de regio Haaglanden wel het Westland. Het stikt hier van de karper, maar ook andere vissoorten als brasem en giebels doen het hier erg goed. Zeker in de ondiepe sloten is veel voedsel te vinden voor de vis in de vorm van slakken, insecten en waterplanten. Door de ondiepte is de vis ook goed te spotten. Zeker als de sloten soms nog geen 20cm diepte aan water bevatten, wil niet zeggen dat hier geen karpers zwemmen, juist in het tegendeel. Het lijkt wel alsnog de grote van de sloot onevenredig verdeeld is met het aantal vissen. Iets om rekening mee te houden als je in dit gebied gaat struinen. Juist de bermsloten kunnen leuke verrassingen bevatten. De stofwolken, zwevende staarten en boeggolven verraden de vissen hier al vrij snel. Het is echter niet altijd even makkelijk om de vis te vangen, want de karpers kennen onderhand de klappen van de zweep. Probeer het hier dan ook eens met afwijkend aas om de verschillen met bijvoorbeeld mais te testen. Je zal zien dat dit echt het verschil kan maken. 

https://www.sportvisgigant.nl/

Step wordt steeds vaker gebruikt bij bedrijven

Steppen zijn er niet alleen voor kinderen. Of het nu gaat om pendelen door de stad, bewegen of gewoon om de eigen knieën te bekijken, veel kiezen voor een volwassen step, ook wel bekend al autoped als nieuw vervoermiddel. Met grotere wielen dan we als kind gewend waren, fietsbanden en een fantastische wendbaarheid kunnen deze steppen je met minimale inspanning over wegen, trottoirs en door ruiger terrein vervoeren.

Naar het werk

Voor de forens betekent de rit dat je de bus kunt overslaan en comfortabel kunt reizen, met een briesje door je haren. De maat, en de mogelijkheid om het op te vouwen maakt het gemakkelijker om met het openbaar vervoer naar en van de werkplek te reizen.

Wie een step voor de vrije tijd koopt, kan een cardio-training met een lage impact verwachten, een knie vriendelijk alternatief voor hardlopen of fietsen. Op de step heeft u geen moeite om de hond bij te houden, tenzij u een hazewindhond heeft.

Boodschappen doen op de step, of het gebruiken met een handicap, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Met een handicap kan een step goed van pas komen. De meeste gebruikers van een step hebben een uitgesproken eerste been. Een been zal als eerste gebruikt worden om kracht te zetten. Bij de meeste rechtshandige mensen zal dat het rechterbeen zijn. Bent u linkshandig dan is het linkerbeen uw belangrijkste been.

Na een ongeval

Wanneer dat been beschadigd is door een ongeval moet een patiënt in veel gevallen weer opnieuw leren lopen. Het evenwicht verandert namelijk. Fietsen zal daarbij niet helpen. Juist omdat het evenwicht zich anders in moet gaan stellen wordt de fiets onbruikbaar, tenminste voor een korte of langere tijd.

De step zet u met een been op de grond. Het evenwicht hoeft niet of nauwelijks aan te pas te komen, omdat een been steeds weer op de aarde terecht komt. Het stuur van de moderne step werkt bovendien als het stuur van een fiets. Ook daarvoor is het evenwicht niet altijd nodig. Ook als gehandicapte mobiel blijven, zonder rolstoel.

De step is dan ook een uitgesproken goed apparaat om in beweging te komen en te blijven. Als sport of gewoon om uw eigen gewicht onder controle te houden. Om wandelingen in het bos of over de hei makkelijker te maken of om de boodschappen te halen, de step is een bijzonder vervoermiddel met veel mogelijkheden.

In het bedrijfsleven

De fiets is een behoorlijk ingewikkeld apparaat. Het is vaak te groot om in gangen en hallen veilig te manoeuvreren. Hier kan de bedrijfsstep uitkomst bieden. snel, goed en veilig door de gangen van het magazijn, zonder in de weg te komen van heftrucks en ande gemotoriseerd verkeer. Ook door de kantoorgangen kunt u makkelijk op de step. U bent niet breder dan te voet en zo snel of langzaam als u zelf wilt. Het vervoeren van documentatie vergt een mandje aan het stuur of een schoudertas.

De prijzen voor een goede step voor volwassenen gaan van net over de honderd euro tot net over de vijfhonderd euro. Maar met toeters en bellen naar eigen goeddunken kunt u de step zo duur maken als u zelf wilt. De winst voor het bedrijf is snelheid en efficiency.

https://stepsonline.nl/