Welke oplossingen op het gebied van zakelijk internet en bellen passen bij jouw bedrijf?

Door te kiezen voor zakelijk internet en bellen van de specialist, kunt u een mobiele app gebruiken waarmee werknemers aangeven op welke locatie ze zich bevinden. Zo kun je als werkgever eenvoudig de bereikbaarheid van medewerkers zien en managen en is het eenvoudig en duidelijk op welk moment het geschikt is om contact te zoeken. Bij ProDyne is het mogelijk om één toestel aan te schaffen voor zowel privé als zakelijk gebruik. Dit wordt ook wel BYOD (Bring Your Own Device) genoemd. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met Outlook om inzicht te krijgen in de verschillende vergaderingen op een dag en wie hieraan deelneemt. Zo wordt internet bellen en zakelijk communiceren zeer eenvoudig en creëer je optimale bereikbaarheid.

Internet bellen en zakelijk communiceren in diverse branches

Ben je werkzaam in de bouw? Of in de verkoop? Voor iedere branche is het van groot belang dat de interne communicatie vlekkeloos loopt om fouten te voorkomen. Voor bedrijven met een buitendienst is het zeker interessant om een gebruiksvriendelijke applicatie op de mobiele telefoons in te stellen waardoor zij 24/7 bereikbaar zijn voor andere medewerkers. Via WiFi, Bluetooth en GPS kan de centrale herkennen of de werknemer bereikbaar is en geeft een signaal door aan de werkgever. Binnen de zorg is het belangrijk dat noodsituaties snel gesignaleerd worden. Wanneer een toestel valt, gaat er een alarm af in de meldkamer waar snel op gereageerd kan worden door zakelijk internet en bellen. Via de locatiebepaling is het mogelijk om te zien welke medewerker het meest dichtbij is bij de noodsituatie. Internet bellen en zakelijk communiceren maakt het mogelijk om snel in te kunnen grijpen. ProDyne denkt vanuit de bedrijfsprocessen van de klant en hierdoor sluiten de oplossingen van dit bedrijf aan bij uw situatie.

Zakelijk internet en bellen met Mitel MiCloud

Verzekerd zijn van een betrouwbaar platform? Kies voor Mitel MiCloud. Dit platform biedt biedt een complete flexibiliteit en schaalbaarheid wat een positieve werking binnen het bedrijf zal hebben. Mitel MiCloud is een communicatieoplossing voor ieder bedrijf. Van MKB tot de grootzakelijke markt en van ZZP’ers tot oproepbasis. Om voor ieder bedrijf een juiste oplossing te bieden heb je keuze uit vier profielen: basis, kantoor, mobiel en overal. Hier wordt gekeken naar de noodzakelijkheid van je bereikbaarheid. Is het van belang dat je privé ook bereikbaar bent? Dan is het verstandig om het ‘Overal’ pakket aan te schaffen. Wanneer je alleen zakelijk internet en bellen op het werk nodig hebt, kan je kiezen voor basis of kantoor. Internet bellen en zakelijk communiceren kan dus veel efficiënter met Mitel MiCloud.

infographic laten maken

Een infographic wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgebracht op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve illustratie waarin tekst en beeld gecombineerd worden. Info wordt hierdoor op een visuele wijze weergegeven. Een infographic wordt meestal opgemaakt door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende kosteloze programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer effectief en handig marketingmiddel. Met één afbeelding kun je veel uiteenzetten en ook veel info beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de mogelijkheid om de infographic te delen op Social Media. Hierdoor wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

De voordelen van een infographic

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgemaakt worden. Daarnaast zitten er vele voordelen aan het opmaken van een infographic.

Creativiteit

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je onderneming. Zo is het wellicht om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om wellicht het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen langgerekte, saaie teksten maar een kleurrijk, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Informatie blijft hangen

Een van de grootste voordelen is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Attentiewaarde

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt uiteenzetten. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gewone tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een standaard tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een normale tekst in 41% maar de gehele tekst leest.

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen passend in ons geheugen hangen, de afbeelding wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de info door diverse niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijkheid, het schematische karakter en de herkenbare beelden.

Compact en volledig

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel info toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de informatie helder en kort te verwoorden. Hierdoor is het misschien om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bijvoorbeeld grafieken te gebruiken wordt info op een schematische en compacte wijze weergegeven.

 

 

Goedkoopste infographics

Alles over outplacement

Collectief ontslag

10 werknemers van een organisatie die meer hierna 20 werknemers heeft en minder vervolgens honderd werknemers binnen een kalender jaar tewerkgesteld zijn.

30 werknemers van een onderneming waar dat kalenderjaar op zijn minst 300 werknemers zijn tewerkgesteld

Wanneer heb ik recht op outplacement?

Om recht te hebben op outplacement moet je op zijn minst 45 jaargang oud zijn en werken binnen een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de pensioen gerechtigde leeftijd bereikt hierna heb je geen recht meer op outplacement.In welke gevallen je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur minder daarna de helft bevat van een voltijdse personeelslid In welke gevallen je na je dienstbeëindiging wel een volkomen uitkeringsgerechtigde werkloze zou wordenmaar niet te bereiken moet zijn voor de markt.

Kersverse eenheidsstatuut

Het nieuwe eenheidsstatuut is een statuut dat is goedgekeurd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds één januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel werkenden als bedienden. Het verschil te midden van beide kanten wordt verkleind. De partijen groeien zo meer naar elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid te midden van arbeiders en bedienden. Deze partijen hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke variëren hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het kersverse eenheidsstatuut dat van kracht is sinds 1 januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische arbeiders en bedienden. Ook is het voor zowel werkgevers als personeelslid zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle info is te vinden in het eenheidsstatuut.

Hoezo outplacement

Er komen situaties voor waar een werkgever en personeel niet meer gezamenlijk overweg kunnen. Dit kan zijn om de relatie tussen de werkgever en werknemer niet perfect is of als er geen confidentie meer is. Het kan ook zijn dat het bedrijf failliet gaat en dat de medewerker of meerdere weeknemers zonder arbeid komen te zittenDaarnaast bezuinigingen horen bij ditdaarnaast wel collectief ontslag genoemd.

Wat is outplacement?

Door middel van outplacement wordt een personeel naar een kersverse beroep Helpt na dienstbeëindiging. Outplacement werd meer daarna 30 jaargang geleden geconstrueerd in Amerika En daarop kwam het over gewaaid richting Nederland, België en meer en meer Europese landenOndertussen is Outplacement niet meer weg te denken uit het bestaande stelselAls je ontslagen wordt daarna kan je een outplacement procesverloop ingaan en die gaat als volgtVerwerken van het dienstbeëindiging, Het ontdekken van willen en competenties en sollicitatie opvang.

Anciënniteit 

De anciënniteit betekenis is de periode dat u aaneengehecht bent aan een bepaalde organisatie. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol in onder meer het bepalen van uw loon, Vakantietijd, rechten, plichten,… Het komt dikwijls voor dat een hogere anciënniteit (een langere verbintenis aan de werkgever) aaneengehecht is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het bedrijf, de organisatie, de instelling,…

Heeft u onlangs uw ontslagbrief gekregen? Of speelt u met de gedachte om ontslag te nemen bij uw werkgever? Vroeg of laat krijgt ook u daarna te maken met het opzeggingstermijnDaarin spelen een groot aantal aspecten een rolzo ook uw anciënniteit. Wij geven u een helder beeld van uw anciënniteit en wat het precies voor u betekent.

Stel dat u overstapt richting een kersverse werkgever. U bent toe aan een nieuwe uitdaging, nadat u al vele jaren voor idem onderneming werkt. Een nieuw ondernemingkersverse energie, kersverse prikkels,… En uw opgebouwde anciënniteit dan? Bent u binnen staat dit mee te nemen richting een nieuwe werkgever? Of begint u weer helemaal opnieuw met het opbouwen van uw anciënniteit? U heeft er immers natuurlijk wel talloze jaren hard voor gewerkt.

Is het mogelijk Anciënniteit meenemen richting mijn nieuwe medewerker?

Het procesverloop

Je bent net ontslagen door uw personeelslid en dat kan zwaar vallen voor een medewerkerDaarom moet je ook als eerste het ontslag verwerk en totaalbeeld verkrijgenDaarnaast wordt er met u gezamenlijk gekeken wat uw rechten en verplichtingen zijn op dit ogenblik en wordt uw situatie op dit moment glashelder getekend.

Na het verwerken van het dienstbeëindiging is het van noodzaak om verder te gaan en te bekijken wat je behoeftes zijn en wat je zoekt binnen een kersverse baanWat kan ik? Wat wil ik? Wat durf ik? Dat zijn de centrale vragen die horen bij persoonlijke groeiVerscheidene hulpmiddelen kunnen hier ook van uitvoering zijnBijvoorbeeld een vorming of cursus die je wilt volgen in het specialisatie waar jij werkzaam wilt zijn over een tijdje.

 

http://www.ucareoutplacement.be/opzegtermijn/

http://www.ucareoutplacement.be/opzegtermijn/

iPhone hoesjes kopen

Ik ben op zoek naar iPhone hoesjes. Mijn broertje is binnenkort jarig en hij heeft sinds kort een iPhone. Echter heeft hij deze telefoon inmiddels al zo vaak laten vallen, dat ik dus iPhone hoesjes voor hem ga kopen. Met dus de voornaamste reden dat dit telefoonhoesje zijn iPhone goed gaat beschermen. Maar ze moeten er natuurlijk ook goed uit zien!

Waar iPhone hoesjes kopen

Maar waar moet ik de iPhone hoesjes dan gaan kopen? Ik ben zelf groot fan van online winkelen en dus ben ik in Google gaan zoeken naar iPhone hoesjes. Zo kwam ik op de website www.iphonehoesjes.nl. Ik zag dat deze een groot assortiment heeft, met vele verschillende hoesjes. Ook leveren zij gratis af en voor half zes in de middag besteld, is morgen in huis! Hier ben ik dus wat gaan rondneuzen. Wat betreft bescherming tegen beschadiging, is een flip over hoesje het handigst. Maar ja, ik denk dat mijn broertje helemaal gek wordt van het iedereen keer zo’n flapje open moeten klappen wanneer hij zijn mobiel gebruikt. Daarom ging ik kijken bij de softcase hoesjes. Ook omdat deze fijn in de hand liggen.

iPhone 6

Ook moest ik natuurlijk kijken of dat zij deze hoesjes wel hebben voor de iPhone 6. Deze telefoon heeft mijn broertje namelijk. En gelukkig bleek dit ook het geval! Ik zag vervolgens heel veel mooie covers. Ik weet in ieder geval wel dat hij groot voetbalfan is. Daarom zag ik een heel leuk hoesje met een print erop waar een poppetje het logo van Apple met een omhaal wilt wegschieten. Deze ga ik bestellen!

De verjaardag

Op de dag van de verjaardag van mijn broertje heb ik het hoesje aan hem gegeven. En hij is er heel erg blij mee! Daarom raad ik iPhonehoesjes.nl aan, voor alle iPhone hoesjes!

loopbaan vragen?

Wat is Loopbaanbegeleiding?                             

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt individuele opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , capaciteiten , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de perfecte ambt te vinden? Wat is mijn overgave? Hoe hanteer ik mijn talenten optimaal. Een opbrengst op deze vraag verkrijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en vrouwen.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw arbeid of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raad. Dat raad geleidt u bij het vinden van een weerwoord op uw vraag. Samengevat, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende omgeving, de overzichtelijke rangschikking en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Cheque besteld; hoe nu verder?

Stap artikelen. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Heb ik recht op jobcheques als ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijd van verbrekingsvergoeding.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet gebeuren. Indien u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het afzonderlijk inbreng automatisch terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Weer uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Als u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wenst u extra info? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor kosteloos startgesprek.

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Werk test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de perfecte betrekking voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de gepaste kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft over uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u krijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het standaard tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

 

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Zelfstandigen

Carrière

Personeel

U verlangt promotie maken of omtrent een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Jobcheques

– Online. Ga naar https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe en klik op ‘hoe bestel ik jobcheques?’. Ga aan de slag met het zorgvuldig invullen van alle gegevens.
– Telefonisch. Bel 0800 30 700 (kosteloos). Een medewerker van VDAB neemt met u alle benodigde gegevens door. Houd uw persoonsgegevens bij de hand. VDAB is elke werkdag telefonisch te bereiken van 08.00 tot 19.00 uur.

Met de loopbaancheques bekomt u bilijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobcoachingtraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens krijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw taak- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Meer weten over Ucare

http://www.youtube.com/watch?v=zFj4JDULjV8

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/