Een onderhoudscontrole laten doen door Kuiper en Zonen BV

Dankzij de goede service van stoomketelbedrijf Kuiper en Zonen BV, is mijn ketel weer helemaal oké. Ik merkte dat mijn ketel de laatste tijd het niet zo goed meer deed, terwijl ik hem nog redelijk nieuw had aangeschaft een paar jaar geleden. Bovendien als ik er steeds naar ging kijken, leek er niets aan de hand te zijn. Maar natuurlijk ben ik hier geen expert in, dus wilde ik graag een expert inhuren die hiervoor naar kon kijken en mij verder kon helpen. 

Ik had eerder bij Kuiper en Zonen BV de controle moeten doen

Ik had zelf nog nooit van het bedrijf Kuiper en Zonen BV gehoord, maar sinds ik hun dienst heb gebruikt, wil ik niet meer terug. Eerst moest ik via het internet zoeken naar een bedrijf die hier gespecialiseerd in was en kijken of ze op kort termijn nog konden komen om mijn probleem op te lossen. Er waren veel bedrijven in de omgeving die ik heb kunnen bereiken, alleen het enige probleem was dat ze niet zo snel bij mij terecht konden. Dan zou ik nog steeds twee weken moeten wachten voordat ik eindelijk hulp zou krijgen. Maar bij een bedrijf kon ik wel terecht. En dat bedrijf was Kuiper en Zonen BV.

Alles verliep soepel

Ik kreeg snel iemand aan de lijn en daar werd ik direct verder geholpen. Ik legde de situatie uit en ze konden al de volgende dag terecht bij mij om te kijken wat er precies aan de hand was. Dit vond ik zelf erg fijn, omdat het toch geen fijn gevoel is als je weet dat er iets niet goed is aan een ketel. De volgende dag kwamen een paar leuke medewerkers van Kuiper en Zonen BV om de ketel te checken en het meteen te laten repareren voor geen extra kosten. Echt een top service en ik ga zeker vaker bij hen kijken.

Bezoek de website

Wilt u ook meer weten over het bedrijf en wat zij u kunnen aanbieden aan producten en diensten? Bekijk dan eens de website van Kuiper en Zonen BV via www.kuiperzn.nl.

Met de verhuur van grondverzetmaterieel ben je snel klaar

Als je bezig bent met een project waar je materialen nodig hebt dat te maken heeft met grondverzet kan je het beste deze materialen huren dan dat je deze gaat aanschaffen, want de apparaten zijn enorm prijzig. Natuurlijk kan je kiezen om het aan te schaffen wanneer je weet dat je dit vaker gaat gebruiken, maar om dit voor een enkel project te gaan kopen is zonde van je geld als je ook gebruik kunt maken van het goede verhuur van grondverzetmaterieel. De verhuur van grondverzetmaterieel wordt uiteraard gedaan door een bedrijf die professionele materialen kan leveren en deze materialen goed onderhoud en eens in de zoveel tijd laat keuren door een keurmeester. 

Machinist voor de veiligheid

Naast dat het verhuur van grondverzetmaterieel ervoor zorgt dat je de juiste materialen hebt wordt er ook een machinist bij geleverd die precies doet wat hem wordt opgedragen. Als jij dus een klus moet verrichten met het grondverzetmaterieel, dan krijg je bij de verhuur van deze spullen een machinist die de taak voor je uitvoert. En dit allemaal voor eenzelfde prijs. De machinist heeft alle certificaten behaalt om dit apparatuur te mogen besturen en hiermee wordt dan ook de veiligheid van alle mensen die aanwezig zijn bij de klus gewaarborgd. 

Verhuren

Met het verhuur van grondverzetmaterieel kan je niet alleen kleine projecten aanpakken, maar ook zeker voor grote projecten is dit een aanrader. De klus wordt snel geklaard en je hebt er helemaal niet veel tijd in hoeven te investeren. Tegen een scherpe prijs heb je alle machines die je nodig hebt en het verhuur van grondverzetmaterieel geeft garantie en is ook verzekerd tegen eventuele ongelukken of beschadigingen die plaatsvinden met het materiaal. Met het verhuur van grondverzetmaterieel kan je een terrein vrij maken maar ook dingen opbouwen of afbouwen. Een heel divers apparaat zit er dan ook tussen.Epdm lijm online ook eenvoudig te bestellen

Het dak moet glad en droog zijn, en er mogen geen losse of scherpe voorwerpen liggen. Ook mag er geen olie, vet of andere materialen op het dak liggen, dat kan de EPDM beschadigen.
Het vervangen van dakbedekking gebeurde in het verleden vooral met bitumen, een aardolie product wat met een brander moest worden “vastgesmolten” aan het dak. Als dit gebeurt door iemand die daar geen ervaring mee heeft, loop je het risico dat je brand veroorzaakt.
Huizen met platte daken moeten opletten dat deze daken niet gaan lekken. Als dat gebeurt, of dreigt te gebeuren, moet je kijken naar de dakbedekking.

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor EPDM als dakbedekking. EPDM is een synthetisch rubber, scheurt niet snel en kan goed tegen de zon en Uv-straling.
EPDM is oorspronkelijk ontwikkeld om in het Midden Oosten toegepast te worden en kan temperaturen van -50 tot +80 graden verdragen.
Ook is EPDM goedkoper dan bitumen en kan heel goed gerecycled worden.
Omdat EPDM niet snel scheurt en licht is, is het voor elke leek te plaatsen, zolang je wat aandacht besteedt aan de plaatsing.

Koop allereerst een goede kwaliteit EPDM-folie. In dit geval geldt absoluut, goedkoop is duurkoop. Je kunt beter 10 euro per vierkante meter meer betalen, dan er tijdens de montage achter komen dat je een te dunne kwaliteit hebt gekozen.

Omdat EPDM in rollen komt, kun je vaak het dak in één keer bedekken.
Let op welke soort EPDM-folie je koopt. Op Amerikaanse EPDM-folie zit een talklaag, wat bij Europese EPDM niet het geval is. Als je de Amerikaanse versie hebt moet je dubbel verlijmen. Dit houdt in dat je een lijmlaag op het dak smeert, en een laag op de EPDM-folie. Laat de lijmlagen even drogen, en plaats ze dan op elkaar. Dit geeft een hele sterke verbinding, maar kost meer werk. Zo is deze EPDM-folie lastiger te verplaatsen als het op het dak ligt. De Europese versie werkt met een enkele lijmlaag, en is een stuk makkelijker te hanteren. Al me al is EPDM folie een goede vervanging van bitumen, zeker als je het zelf wilt plaatsen.

https://www.spuitlijmconcurrent.nl/epdm-lijm/epdm-lijm-kopen