Fietsenmaker in Veenendaal gezocht?

Bent u op zoek naar een fietsenmaker in Veenendaal? Dan staan wij bij JZ Fietstechniek graag voor u klaar. Naast het laten repareren van uw fiets kunt u bij ons ook terecht voor het aanschaffen van een nieuwe fiets, het leasen van een fiets en verder zijn wij gespecialiseerd in sportfietsen en e-bikes. 

Onderhoud en reparatie door een fietsenmaker in Veenendaal

U kunt bij JZ Fietstechniek onderhoud en reparatie laten doen als u op zoek bent naar een fietsenmaker in de omgeving van Veenendaal. Bij JZ Fietstechniek hebben wij al meer dan tien jaar ervaring in het repareren en onderhouden van fietsen en wij vinden het belangrijk om hier op een kwalitatieve en eerlijke manier mee te werk te gaan. Ook als u maar een kleine reparatie hoeft uit te voeren, kunt u bij ons terecht. Ook vinden wij het belangrijk om snel aan het werk te gaan zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw trouwe tweewieler. Als u een onderhoudsbeurt laat doen bij JZ Fietstechniek en wij komen tijdens de onderhoudsbeurt mankementen tegen, dan wordt dat altijd eerst besproken met de klant zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Fiets leasen

Ook kunt u bij JZ Fietstechniek ervoor kiezen om een fiets te leasen. Zo kunt u een mooie nieuwe fiets leasen zodat u altijd gebruik kunt maken van deze ontspannende manier van vervoeren. U kunt zelf namelijk kiezen welk model en/of merk u graag wilt. Wat het tarief is voor het leasen van de fiets hangt volledig af van welk model en/of merk u kiest. De voordelen van onze leasefietsen is dat u voor een vast bedrag per maand gebruik kunt maken voor een fiets. U hoeft niet in één keer een grote investering te doen. Ook zit de onderhoud, verzekering en pechhulp bij de prijs in dus hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Ook kunt u zelf geheel bepalen voor hoe lang u de fiets wilt leasen en wat voor fiets u wilt leasen: u kunt dus ook kiezen voor bijvoorbeeld een e-bike, bakfiets of mountainbike. 

De toepassing van lading zekeren

Al een aantal jaar ben ik geïnteresseerd in lading zekeren. Dit begon nadat ik aanwezig was bij een ongeval waarvan de chauffeur de schuld kreeg. De lading was van het voertuig gevallen en verkeersanalisten legde de schuld bij de chauffeur. Ik was het hier niet mee eens en vond deze beschuldiging voor de chauffeur volkomen onterecht. Door deze onvrede ben ik mij meer gaan verdiepen en interesseren in dit vak gebied ne heb ik hier over de jaren veel kennis in opgedaan.

Mijn ervaringen met lading zekeren

Sinds 2004 houd ik mij bezig met trainingen geven over het zekeren van ladingen. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen over lading zekeren. De grootste uitdaging hierin is om deze kennis op peil te houden en mee te gaan met nieuwe oplossingen in het vakgebied.

Ik geef al bijna 16 jaar training en dan kom je dus ook veel verschillende situaties tegen. Wat mij op viel is dat de chauffeur van een vrachtauto een gebrek aan kennis heeft op het gebied van lading zekeren. Hij of zij heeft een voorkeur aan traditie en past geen nieuwe opgedane kennis toe.

Wat er dan kan gebeuren laat onderstaande foto goed zien. De pakketten op de aanhangwagen zijn gezekerd, maar dit is niet op de juiste manier gedaan. Doordat dit niet correct was gedaan verloor de chauffeur zijn lading en dit natuurlijk niet de bedoeling.

Foto: Weertdegekste.nl

We kunnen hieruit dus concluderen dat de betreffende chauffeur wel zijn best heeft gedaan, maar door gebrek aan kennis geen goede manier van lading zekeren heeft toegepast. De methode wat meneer had gebruikt “het zogenaamde neerbinden, had niet het gewenste resultaat”. De chauffeur had hier geen rekening gehouden met krachtsluiting en kennis van natuurkunde. Kan je dit de chauffeur kwalijk nemen? Zeer zeker niet, als de chauffeur beter was opgeleid en hierover was geïnformeerd was dit nooit gebeurt. De fout ligt niet bij de chauffeur maar bij de werkgever die te weinig training heeft aangeboden voor de chauffeur.

 

Lading zekeren, waar kan ik dit leren?

Zoals aangegeven is het zeer belangrijk om iemand met kennis het lading zekeren te laten uitvoeren. Mijn advies is daarom: ”zorg ervoor dat deze chauffeurs op een juiste manier worden opgeleid” dit voorkomt zoveel problemen. Investeren in je personeel is binnen elk vakgebied belangrijk. De mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen en dit toe te passen helpt niet alleen de chauffeur maar ook het bedrijf. Betere efficiëntie in werkzaamheden kan hiermee bereikt worden en dit kan tijd en geld besparen. Op zoek naar een plek waar trainingen in lading zekeren worden gegeven? Zoek dan niet verder. Training lading zekeren volg je bij Euro transport college Maastricht

 

 

 

 

https://eurotransportcollege.com/lading-zekeren-essentieel/

Wil je een koffer versturen naar Nederland?

Bent u op zoek hoe je een koffer kunt versturen naar Nederland? Dat kan met een van onze koeriers of onze koeriersdienst voor koffer te vesturen naar Nederland. Onze koeriers staan voor u klaar om snel en vakkundig je diensten of producten te vervoeren. De koeriersdiensten is gericht op het vervoeren en leveren van producten en diensten. De koeriers leveren niet alleen Nederland koffers of andere producten af, maar zijn ook inzetbaar voor het vervoeren en leveren van producten naar andere landen. Het houdt dus niet op bij de Nederlandse grens, onze koeriers vervoeren en leveren producten en diensten door heel Europa en het wordt altijd op de juiste bestemming afgeleverd. Een koffer versturen naar Nederland is voor onze koeriers een fluitje van een cent.

Veilig vervoer en levering

De koeriers vervoeren en leveren alle producten altijd veilig af. Met onze koeriers kunt u erop rekenen dat u pakketje of product bezorgd wordt op het moment dat u het wilt. Zo krijg je altijd een bevestiging van aflevering als je zending is bezorgd op het afleveradres. Ook kan de koerier uit Enschede u telefonisch op de hoogte houden van de aflevering en bezorging als u een koffer wilt vesturen naar Nederland. De koeriers vervoeren en leveren de producten en diensten binnen snelle tijd af. De koerier service biedt een 24-uurs service en onze koeriers zijn zeven dagen per week beschikbaar. Een koffer versturen naar Nederland is nog nooit zo simpel geweest

Maak gebruik van onze service

Wilt u gebruik maken van onze koeriersdiensten voor het een koffer versturen naar Nederland? U kunt via de website een verzoek voor het vervoeren en leveren van diensten of producten indienen. U kunt ook telefonisch een opdracht doorgeven voor een koffer vesturen naar Nederland. U bent ervan verzekerd dat u producten of diensten veilig en snel worden vervoerd en bezorgd.

Waarom een scooter in Harderwijk een must-have is

In Harderwijk op een scooter rondrijden is een slimme zet, er zijn veel redenen waarom juist hier een scooter de voorkeur heeft boven een fiets. In deze blog zal ik jullie meenemen in deze voordelen en kennis laten maken met wat Polderscooter te bieden heeft. Dit is een bedrijf wat al jaren rijwielen verkoopt, allerlei modellen scooters zijn verkrijgbaar, variërend van een 2-takt tot een reguliere scooter voor in Harderwijk bijvoorbeeld. Polderscooter is gevestigd in verschillende plaatsen rond Flevoland, de polder, zoals de naam al een beetje verklapt. Ook is er een website met al het aanbod van hen, je kunt hier al voor je bezoek aan de winkel een beeld krijgen van wat het aanbod allemaal precies inhoudt.

De voordelen van een scooter in Harderwijk

Er zijn veel voordelen te noemen voor een scooter in Harderwijk, de eerste is dat je ineens heel erg mobiel bent, je bent in zeer korte tijd van de ene naar de andere kant van de stad. Het is natuurlijk fijn om op deze manier veel reistijd op een dag te besparen, deze tijd kun je immers weer voor andere dingen gebruiken. Bij Polderscooter werd mij verteld dat je met verschillende scooters ook niet eens een helm nodig hebt, omdat deze niet verplicht is. Er is dan wel een maximumsnelheid van vijfenveertig kilometer per uur, maar zonder helm rijden is toch ook wel lekker, vooral in de zomer. Op de polder is natuurlijk veel wind, daarom kan het soms enorm zwaar zijn om te fietsen als de wind recht in je gezicht komt, met een scooter in Harderwijk heb je hier gelukkig geen last meer van, het kost jou geen kracht.

Meer over Polderscooter?

Zoals ik in de eerste alinea al genoemd heb is er op de website veel informatie te vinden over alle scooter die aangeboden worden op de website van Polderscooter. Zo kun je alvast een beeld opdoen van bijvoorbeeld een scooter in Harderwijk en kom je niet voor verrassingen te staan als je langs gaat in een van de vestigingen van Polderscooter.

Touringcar gezocht!

Ik ben op zoek naar een touringcar en heb er ook nog een beetje haast bij. Zo ging ik het internet op om een touringcar te huren. Ik had het al een tijdje uitgesteld maar de tijd ging zo snel en ik was zo druk met van alles dat ik me toen pas besefte dat ik over een week al een touringcar nodig had. We gingen namelijk weg met het bedrijf en ik was dus aangesteld om het vervoer te regelen voor dit personeelsfeest. We gingen namelijk met al het personeel en met aanhang naar de vrienden van Amstel life. Dit is natuurlijk een super leuk idee maar omdat we met zo veel zijn kunnen we niet met een simpel busje gaan. Ook heeft niemand een rijbewijs om een touringcar te besturen dus we moesten bij de touringcar ook een chauffeur boeken. Ik had maar kort de tijd dus er zat nog wat haast achter ook.

Noot de beste

Ik had al wat contact gelegd met verschillende verhuur bedrijven maar deze konden niet zo snel leveren of alle bussen waren al bezet, dit is ook niet zo gek want ik was natuurlijk ook wel een beetje laat met het regelen van deze touringcar.

Toen kwam ik de website van Noot Personenvervoer tegen. Ik belde meteen en door de grote hoeveelheid touringcars van Noot hadden zij er nog een voor mij vrij. Dit was erg fijn want als ik dit niet geregeld had konden we met zijn allen lekker gaan lopen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Ik maakte een afspraak om naar de touringcar te kijken en deze zag er goed en mooi uit. Ook werd ik bij Noot erg vriendelijk geholpen dus besloot ik hier te gaan huren. Het was goed geregeld want de touringcar met chauffeur was keurig op tijd en het was een prima ritje. Het personeelsfeest was erg geslaagd en iedereen heeft een super avond gehad. Grote dank aan Noot die zo snel een touringcar konden regelen voor ons.