Vloerverwarming is uw oplossing tegen koude voeten

Of het nu zomer of winter is, sommige mensen lijken altijd wel koude voeten te hebben. Wat ze ook proberen, het lijkt wel of niets ertegen helpt. Dit kan erg oncomfortabel zijn voor mensen. Wat is de oplossing? Vloerverwarming is de oplossing! In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!

Energiezuinig uw woning verwarming: laat vloerverwarming aanleggen

Vindt u het belangrijk om wat extra’s te doen voor het milieu? Of wilt u misschien besparen op uw maandelijkse kosten? Dan zou u eens moeten kijken naar de mogelijkheden voor het aanpassen van uw verwarming. Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Daarom hoeft vloerverwarming helemaal niet duur te zijn en heeft u uiteindelijk zelfs een erg goedkope vloerverwarming in huis. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

Last van allergieën? Kies voor vloerverwarming!

Stof in huis kan erg vervelend zijn, vooral als u bepaalde allergieën heeft. Wist u dat de last van deze allergieën kan worden verergerd door traditionele verwarming in huis? Ze zorgen namelijk voor luchtcirculatie en dat zorgt er weer voor dat stof niet blijft liggen, maar rond gaat dwarrelen. Ook voor mensen die een aandoening aan de luchtwegen hebben, kan dit erg vervelend zijn. Het is in deze gevallen dan ook zeker aan te raden om de radiatoren te verwijderen en vloerverwarming aan te laten leggen. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en ook de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Heeft u dus last van allergieën, dan biedt vloerverwarming u extra comfort!