Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Winkelen

Waarom elk persoon voor pomade waterbasis moet kiezen?

Pomades zijn een van de meest voorkomende stylingproducten die worden gebruikt door veel mannen. Pomade heeft een geschiedenis dat begon in het Victoriaanse tijdperk toen mannen op zoek gingen naar haarverzorgingsproducten die kunnen helpen om hun haar in model te houden. Tegenwoordig zijn verschillende pomades verkrijgbaar in verschillende samenstellingen en sterktes. Een van de meest populaire varianten is pomade waterbasis. Deze specifieke pomade, zoals de naam al aangeeft, is gebaseerd op water, wat betekent dat het gemakkelijk op te spuiten en uit te wassen is. Om je te helpen beslissen waarom je voor pomade waterbasis zou moeten gaan, zetten we de voordelen op een rijtje.

1. Stevige gel die de haren aan elkaar kleeft

Om je haar in model te houden, heeft het een hold nodig. Doorgaans is er alcohol gebruikt in pomade. Echter, omdat alcohol de haren uitdroogt, is een diervriendelijker waterbasis pomade een veel betere keuze. De stevige gel in de pomade kleeft de haren aan elkaar, waardoor je een mooie zij- of kneedbaarheid krijgt.

2. Blijft de hele dag zitten

Een waterbasis pomade biedt je een sterke hold — in tegenstelling tot andere stylingproducten — waardoor je haar de hele dag zit. Het is waar dat met andere producten de hold sneller zal vervagen; je hoeft je met pomade waterbasis geen zorgen te maken over het zoeken naar kammen of spiegels om je look bij te werken wanneer je op pad bent.

3. Uitgesproken stijlen

Met de waterbasis pomade is het mogelijk om verschillende, voornamelijk uitgesproken, stijlen te creëren. Omdat de pomade stevig in het haar kleeft, zal je de hele dag de door jou gekozen stijl behouden: of het nu gaat om een strak of los kapsel of een harde of zachte look.

4. Gemakkelijk aan te brengen

Een ander interessant kenmerk van waterbasis pomade is dat het gemakkelijk te gebruiken is. Het is waar dat ze allemaal een tamelijk dikke consistentie hebben, maar eenmaal op het haar aangebracht, kun je het makkelijk verdelen door het haar te kammen of met je vingers aan te brengen.

5. Uitwasbaar

Een groot voordeel van waterbasis pomade is dat het gemakkelijk uit te wassen is met water. Dit betekent dat je je haar kunt verzorgen en wisselen van stijl zonder dat je de pomade met agressieve reinigingsmiddelen hoeft uit te wassen.

Conclusie

Al met al zijn er veel voordelen voor het gebruik van pomade waterbasis. Het is een stevige gel die de haren aan elkaar kleeft, waardoor je een gladde look krijgt die de hele dag blijft zitten. Zodra je je pomade waterbasis hebt gevonden, kun je pomade waterbasis bestellen en meteen je look creëren.