Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Dienstverlening

Werken bij LooHorst

Van het planten van bomen tot het onderhouden van bloemen en ander groen, LooHorst beseft dat de kwaliteit van wonen en werken grotendeels afhangt van de zorg waarmee het groen is onderhouden. WerkenbijLooHorst is dan ook erg interessant voor wie zelf groene vingers heeft, of houdt van vernieuwende, groene projecten!

 

WerkenbijLooHorst: wat houdt het in?

LooHorst is bedreven in het aanbieden van persoonlijke diensten voor de aanleg van groen, zodat idee van opdrachtgevers zo goed mogelijk realiteit wordt gemaakt. Als bedrijf luistert LooHorst graag naar unieke ideeën en zorgt door middel van een praktische en gedurfde aanpak voor snelle en goede resultaten.

Luisteren met aandacht en gehoor geven aan alle wensen en verwachtingen, daar draait het bij LooHorst om. Wie anderen ook wil doen genieten van een leuke daktuin, bomen die alle zorg krijgen die ze verdienen of een nieuw stuk aangelegd groen, vindt werken bij LooHorst een droom. Van boomverzorger tot werkvoorbereider en projectleider, alle mensen die bijdragen tot de prachtige resultaten van LooHorst hebben hun rol – die altijd onmisbaar is.

 

Gedegen advies is goud waard

WerkenbijLooHorst houdt ook in dat boomkenners, groenwerkers en andere specialisten professioneel advies kunnen geven voor het onderhoud van bomen en planten of het aanleggen van tuinen en daktuinen. Enkel door te luisteren naar de wens van de opdrachtgever is het mogelijk om een prachtig resultaat neer te zetten. Maar werken bij LooHorst betekent ook dat je luistert naar medewerkers. Enkel door middel van goede communicatie is het mogelijk om samen een duurzaam en mooi resultaat neer te zetten.

Als sinds 2004 bewijst LooHorst dat tuin en ander groen de moeite waard zijn om op te bouwen én te onderhouden. Een jonge en dynamische aanpak garanderen werk waar iedereen van geniet, zowel uitvoerder als opdrachtgever. Zowel ervaren vakmensen als stagiaires dragen op hun eigen manier bij tot een groenere maatschappij – en dat is op zich al de moeite waard. Kortom, werkenbijLooHorst is een unieke ervaring, waar je heel wat uit kunt leren!