Remeha Tzerra ACE is de CW5 ketel voor uw nieuwe huis

De Remeha Tzerra ACE cw5 beschikt over een eSMART Inside besturingssysteem. Met eSmart Inside wordt de cv-ketel automatisch bijgevuld wanneer de waterdruk in de cv-installatie te laag is. Deze functie kan automatisch maar ook met een extra toestemmingfunctie met de eTIWST app. Een Remeha Tzerra ACE cw5 kopen in combinatie met een eTwist thermostaat en gebruik van de eTWIST app biedt u de mogelijkheid om de temperatuur in huis te regelen, ongeacht waar u zich bevindt. Zo komt u altijd in een warm huis aan als u dat wilt. Ook is de cv-ketel uit te breiden met Remeha Connect, waardoor u gebruik kunt maken van de digitale service en een installateur op afstand uw cv-ketel kan monitoren.

De Remeha Tzerra ACE cw5 kopen is een zeer goede keuze als u naar een compacte, slimme en zuinige cv-ketel op zoek bent. Door de compactheid van deze cv-ketel kunt u aanzienlijk besparen op plaatsingsruimte. De cv-ketel behoort tot de CW5 klasse. De Remeha Tzerra ACE cw5 is de kleinste cv-ketel uit de CW5 klasse. Dit doet niets af aan de hoeveelheid beschikbaar warm water. Deze cv-ketels kunnen gemakkelijk bijvoorbeeld een stortdouche aansturen. Daarnaast is de cv-ketel erg zuinig. Doordat in deze cv-ketel geen boiler ingebouwd zit, hoeft de boiler niet dag en nacht op temperatuur gehouden te worden. De cv-ketel verbruikt alleen gas op het moment van gebruik. Ook beschikt de cv-ketel over een A-label cv-pomp en modulerende brander waardoor hij zeer zuinig is en de temperatuur stabiel kan houden in huis.

https://www.installatievakwinkel.nl/remeha/tzerra-ace

Verschillende schroeven voor verschillende situaties

Voor veel bouwwerken en constructies zijn schroeven een onmisbaar deel. Zonder schroeven zouden verrassend veel gebouwen simpelweg niet gebouwd kunnen worden. Schroeven lijken een universeel gereedschap en een homogeen product, maar er zijn verrassend veel verschillende soorten schroeven, waarvan sommige slechts in zeer specifieke situaties toegepast kunnen worden. Om meer duidelijkheid te scheppen in al die verschillende schroeven is er hier een lijstje samengesteld van enkele soorten schroeven. 

 

Snelbouwschroeven zijn schroeven die vooral binnenshuis worden gebruikt. Ze worden eigenlijk uitsluitend gebruikt voor het bevestigen van gipsplaten. Afhankelijk van de draagconstructie waar de gipsplaten op worden bevestigd worden er ook verschillende soorten snelbouwschroeven gebruikt. Voor gipskartonplaten op metalen frames worden er snelbouwschroeven met fijn schroefdraad gebruikt. Voor gipskartonplaten op hout worden er snelbouwschroeven met transportschroefdraad gebruikt en voor versterkte gipsvezelplaten worden er gipsplaatschroeven, zoals Grabber gipsplaatschroeven gebruikt.

 

Verder zijn er nog metaalschroeven. Deze schroeven verbinden in principe alle materialen met elkaar in combinatie met een moer. Er zijn vier soorten metaalschroeven die gebruikt worden in verschillende soorten verbindingen. Een slotbout met vierkante aanzet gebruik je als je houtverbindingen wilt maken. De vierkante aanzet zorgt ervoor dat de schroef tijdens het aandraaien van de moer niet gaat draaien en de kop beschermt tegen verwondingen en losdraaien. Zeskantschroeven zijn schroeven die je vooral gebruikt in metaalverbindingen. Zeskantschroeven zijn bijzonder sterk. Een cilinderkopschroef wordt gebruikt voor alle verbindingen, behalve voor de zwaardere verbindingen. De kop zorgt ervoor dat het materiaal waar de schroef in zit niet scheurt. Ten slotte heb je platkopschroeven. Platkopschroeven gebruik je in verbindingen waarbij de schroef niet zichtbaar mag zijn. Het nadeel aan deze schroeven is dat deze makkelijk scheuren veroorzaakt in licht materiaal.

 

Ten slotte heb je nog de mascotte van de schroeven, de universeelschroeven. Deze schroeven zijn er in twee verschillende soorten. De universeelschroeven met schacht en universeelschroeven zonder schacht. De universeelschroeven met schacht zijn te gebruiken in houtconstructies en de universeelschroeven zonder schacht zijn te gebruiken in vrijwel elk materiaal, mits de verbinding niet te zwaar is.

 

https://www.bnvtools.nl/

Hoe duurzaam is een warmtepomp?

Met een warmtepomp verwarmt je jouw woning op een duurzame manier. Je verwarmt je huis niet meer met aardgas, maar elektrisch. In dit artikel leggen we je uit hoe een dit apparaat precies werkt en waarom hoe duurzaam deze is.

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp haalt de warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater. De temperatuur hiervan hoeft niet persé al warm te zijn. Maar de pomp kan het dus wel altijd omzetten in warmte en dit binnenshuis afgeven. Je kunt de werking dan ook eigenlijk vergelijken met die van een koelkast, maar dan andersom. Hoe duurzaam een warmtepomp precies is hangt af van welke soort je gebruikt.

Drie soorten warmtepompen

Er zijn verschillende soorten warmtepompen.

  • Volledig elektrisch: Deze warmtepomp verwarmt je huis en zorgt ook voor warm water in je keuken en de badkamer. Je hoeft alleen nog maar elektrisch te koken om zonder aardgas te kunnen wonen. Wil je deze pomp kunnen gebruiken dan moet je huis wel heel goed geïsoleerd zijn. Voor woningen gebouwd in of na het jaar 2000 kun je hier vanuit gaan. Voor oudere woningen dien je dus eerst te checken hoe goed deze precies geïsoleerd is.
  • Hybride: Dit is een tussenvorm. Je hebt hierbij nog steeds een Cv-ketel voor warm water in de keuken en badkamer. Ook springt de Cv-ketel bij om het huis (extra) snel te verwarmen wanneer het in de winter erg koud is. Als elke ruimte enigszins geïsoleerd is, kun je in principe al een hybride pomp installeren.
  • Ventilatiewarmtepomp: Ook dit is een kleine hybridepomp. Hij is geschikt voor huizen die gebouwd zijn na 1976. Deze woningen beschikken namelijk meestal over mechanische ventilatie, waar oudere huizen dit niet doen.

De duurzaamheid

Het moge duidelijk zijn dat de volledig elektrische warmtepomp de meest duurzame variant is. Behalve wanneer je nog een gasfornuis gebruikt, maak je immers helemaal geen gebruik meer van gas. De warmtepomp werkt volledig op stroom. Ook al is stroom in Nederland nog niet 100 procent duurzaam, je CO2 uitstoot vermindert aanzienlijk. Wanneer de pomp energie haalt uit de buitenlucht bespaar je namelijk al 35 procent.  Bij energie uit de bodem is dit maar liefst 50 procent.

Bij een hybride pomp maak je nog wel gebruik van gas (voor warm water). Toch verminder je jouw CO2 verbruik ook hier al met 25 procent. En in de toekomst wordt je CO2 verbruik alleen maar minder. Stroom in Nederland wordt immers steeds groener. Wanneer de stroom geheel duurzaam is, is de CO2 uitstoot van warmtepompen dan ook te verwaarlozen. Uiteindelijk is een warmtepomp op die manier 100 procent duurzamer vergeleken een cv-ketel.

Conclusie

Een warmtepomp is absoluut duurzaam en wordt in de toekomst alleen maar duurzamer. Het is dan ook een investering die zeker de moeite waard is. Een goed voorbeeld is de duurzame Artel warmtepomp. Je bespaart hiermee uiteindelijk veel geld en je draagt bovendien bij aan een duurzamere wereld.

https://www.artelwarmtepomp.nl/

Voordelig een keuken op maat laten maken?

De voordelen van een keuken op maat laten maken. De keuken op maat laten maken heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat door de keuken op maat laten maken, de keuken helemaal bij jou en je huis past. De afmetingen van de keuken wordt volledig afgestemd op de ruimte die beschikbaar is voor de keuken. De keuken past dan ook perfect in het huis. Daarnaast kun jij zelf de indeling bepalen. Je kan bijvoorbeeld bepalen waar de koelkast komt en waar het fornuis wordt geplaatst. Ook kun je kiezen waar je de opbergruimte wil hebben. Natuurlijk speelt het uiterlijk van de keuken tevens een grote rol. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een zeer moderne keuken met een minimalistische uitstraling of juist voor een landelijke keuken met veel hout. Alle materialen zijn vrij te kiezen en je mag alle details bepalen. Dit gaat over het uiterlijk van de kastdeuren en het aanrecht tot de handvaten van de kasten. Doordat je zoveel verschillende onderdelen zelf mag uitzoeken kun je de ideale keuken samenstellen. Wil je meer weten over de voordelen van een keuken op maat laten maken? Lees dan op onze website alles over de keuken op maat laten maken. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Wat zijn de redenen om te kiezen voor een keuken op maat laten maken?

Je kan om meerdere redenen kiezen voor een keuken op maat laten maken. Wil je bijvoorbeeld een keuken die precies aansluit bij je huis? Dan kan de keuken op maat qua afmeting en vormgeving volledig worden afgestemd op jouw huis. Dit is erg handig als je een kleine keuken hebt en je de ruimte optimaal wil benutten. Je kan dan een indeling maken die het meest ideaal is. Ook kleine ruimtes kunnen bijvoorbeeld opgevuld worden door een smalle kast te laten maken. Je kan ook voor een keuken op maat kiezen als je een heel duidelijk beeld hebt van de meest ideale keuken. In dat geval kan het lastig zijn om bij de standaard oplossingen een mooie keuken te vinden. Om jezelf een flinke zoektocht te besparen kun je voor een op maat gemaakte keuken kiezen. Je kan dan alles helemaal zelf bepalen, van de vormgeving tot de plaatsing van de kasten. Op onze website kun je nog meer redenen lezen om voor het keuken op maat laten maken te kiezen. Heb je vragen over een keuken op maat laten maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

https://houtwerk.com/keukens-op-maat/

Extreme pech: sleutels liggen nog binnen

Het overkomt velen van ons wel eens. Op een iets minder mooie dag kom je ’s avonds thuis van je werk. Je hebt een lange rit achter de boeg. Zeker nu er op de de snelweg flink wordt gewerkt in de buurt van Rotterdam. Je bent blij dat je eindelijk thuis bent in Rotterdam. Het is nog donker in huis, want je man of vrouw is toevallig vandaag op zakenreis of familiebezoek. Je grijpt in je broekzak om je huissleutel tevoorschijn te halen. En je grijpt nog eens, want je broekzak blijkt leger dan gewenst. Niets. Een wanhopige blik door het raam laat je de op de keukentafel achtergebleven sleutelbos zien. Buitengesloten in Rotterdam, Wat nu?

 De eerste oplossingen
 
Misschien heb je een reservesleutel bij een in de buurt wonend familielid achtergelaten, misschien bij de buren. Misschien ook niet of zijn ook die mensen niet thuis. Nu kun je natuurlijk met geweld een raam of deur forceren, maar dat levert je een flinke schadepost op. Daar zit je waarschijnlijk toch ook niet op te wachten. Het wordt tijd voor een oplossing waar je verder mee komt.

 
De beste oplossing
 
De allerbeste oplossing is natuurlijk om een expert in te schakelen: een slotenmaker. De Slotenmaker Rotterdam heeft materialen waarmee hij zich toegang tot je woning kan verschaffen. Uiteraard zal je wel moeten bewijzen wie je bent en dat je echt de bewoner van het huis bent. De slotenmaker zal je niet helpen bij foute activiteiten. Dank zij de slotenmaker kun je weer naar binnen! 

Niet alleen helpt de slotenmaker je om weer terug naar binnen te krijgen, ook om je te wapenen tegen inbrekers.

Lees meer artikelen over het slotenmakers vak hier op Van Delft Slotenmaker©

Lamelparket kopen

Ik wil graag lamelparket kopen en ik weet alleen nog niet waar. Ik heb het een en ander gehoord van mensen en daardoor heb ik nu een bedrijf in mijn hoofd die mij waarschijnlijk zeer goed kan helpen met zowel de verkoop van het lamelparket als het aanleggen in mijn (toekomstige) huis. Ik woon sinds kort in Zoetermeer en daarom wil ik graag een bedrijf hebben in de buurt, of waar zij in ieder geval de fabriek hebben zitten en ik daar terecht kan voor mijn lamelparket. Wil jij weten welk bedrijf ik heb gekozen en waarom deze prijzen zo laag waren? Lees dat dan verder hier in dit blogje.

Zoeken op lamelparket

Om een bedrijf te vinden ben ik gaan zoeken op lamelparket in de hoop dat ik zo snel mogelijk iets kan vinden wat mij kan voorzien van deze vloer. Ik had toch al zeer snel een bedrijf gevonden omdat ik al snel het bedrijf tegen kwam die in mijn hoofd zat. Namelijk Bax Houthandel. Bax Houthandel heeft op meerdere plaatsen in Nederland zowel een fabriek als een showroom, waaronder ook Zoetermeer. Ik ben dus heel blij dat er toevallig een bij mij in de buurt zit en ik ben meteen langsgegaan om te kijken of het iets was. Eenmaal daar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen door het personeel en zij hebben mij helemaal kunnen helpen met het uitzoeken van de juiste lamelparket.

Bax Houthandel

De lamelparket die ik heb gekocht bij Bax Houthandel is zeker van zeer goede kwaliteit. Ze hebben het ook voor mij aangelegd voor een degelijke prijs en het ligt er allemaal fantastisch bij. Ik wil Bax Houthandel hartelijk bedanken en ik wil het bedrijf ook zeker iedereen aanraden.

Heb jij ook lamelparket nodig of een ander soort vloer of hout? Dan raad ik jou zeker Bax Houthandel aan! Kijk voor meer informatie op www.baxhouthandel.com

Ik wil mijn tuin egaliseren, maar wat zijn de prijzen?

Een tuin egaliseren is een ingrijpende klus. Er komt meer bij kijken dan u waarschijnlijk denkt. Naast het feit dat een tuin egaliseren een ingrijpende klus is kunnen de prijzen behoorlijk uiteenlopen. Het is dus belangrijk om vooraf goed na te denken welk bedrijf voor u de tuin gaat egaliseren en welke werkzaamheden u misschien zelf kunt uitvoeren om de prijzen uiteindelijk laag te houden. Bij het egaliseren van een tuin is het namelijk mogelijk om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren. Voor andere werkzaamheden is het weer aan te raden om deze aan een hoveniersbedrijf, tuinman of stratenmaker uit te besteden. Zij hebben namelijk de kennis om een tuin op de juiste manier te egaliseren. Ook zijn zij in het bezit van de benodigde apparatuur om een tuin te egaliseren. Veel mensen die hun tuin willen egaliseren zoeken daarom online naar zaken als tuin egaliseren prijzen.

Hoe u de prijzen laag kunt houden wanneer u uw tuin gaat egaliseren

Bij een tuin egaliseren is het goed mogelijk om de prijzen laag te houden. Dat kan op verschillende manieren en dat is meteen waarom wij deze pagina geschreven hebben. De meest gebruikte manieren om de prijzen laag te houden zijn:

  • Het uitvoeren van de voorbereidende werkzaamheden
  • Het vergelijken van gespecificeerde offertes

U gaat uw tuin egaliseren? Voer zelf de voorbereidende werkzaamheden uit

Bij het egaliseren van een tuin kunt u de prijzen flink drukken door de voorbereidende werkzaamheden zelf uit te voeren. Voordat een tuin geëgaliseerd kan worden moeten er namelijk flink wat werkzaamheden verricht worden. Wanneer u uw tuin wilt egaliseren is het belangrijk dat de tuin helemaal kaal is. Met helemaal kaal bedoelen wij dat de beplanting, de tuintegels, een eventuele vijver, bomen, struiken, een tuinhuis, een gazon etc. verwijderd moet worden. Bij het egaliseren van een tuin zit daar nog het meeste werk in. Misschien dat u bij het leeghalen van uw tuin toch hulp nodig heeft van een specialist. Bijvoorbeeld wanneer een boom gekapt moet worden maar bijvoorbeeld ook wanneer een boomstronk verwijderd moet worden. De overige werkzaamheden zou u zelf uit kunnen voeren. Nadat de tuin leeggehaald is kan de tuin geëgaliseerd worden, maar welk bedrijf gaat voor u de tuin egaliseren en hoe vindt u een bedrijf die lage prijzen hanteert voor het egaliseren van uw tuin?

Een tuin egaliseren? Vergelijk de prijzen en bespaar veel kosten

U kunt veel kosten besparen door de prijzen van verschillende bedrijven zoals hoveniersbedrijven en stratenmakers bedrijven te vergelijken. Omschrijf wat uw wensen zijn, wat de afmetingen van de tuin zijn, of u het voorwerk zelf gaat uitvoeren en of u het tuinafval zelf gaat afvoeren. De bedrijven zullen voor u een gespecificeerde offerte opmaken en u een vrijblijvend aanbod doen. De prijsverschilen kunnen enorm zijn. Denk aan prijsverschillen van tussen de 25% en de 40%.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/

Bescherm je post en identiteit met de hulp van een slotenmaker

Je zult verbaasd staan dat een slotenmaker je zou kunnen helpen bij het voorkomen van identiteitsdiefstal. De werkzaamheden van een slotenmaker bestaan immers uit het werken met sloten en sleutels. En daarom weet hij precies hoe hij je kan helpen. Identiteitsdiefstal komt over de hele wereld steeds vaker voor en mensen maken gebruik van persoonlijke gegevens van een slachtoffer om nieuw krediet aan te vragen of bankrekeningen te openen maken of maken gewoon gebruik van de huidige rekeningen om hiermee de dingen die ze nodig hebben te kopen. Een manier die veel criminelen lijken te gebruiken is om deze informatie door middel van de diefstal van iemands post te krijgen. Om deze reden plaatsen veel mensen sloten op hun brievenbus om er zeker van te zijn dat hun post uit de verkeerde handen blijft.

Wie kan je beter helpen met de installatie van een nieuw slot dan een slotenmaker? Veel slotenmakers zijn getraind om sloten op postbussen te installeren en zullen in staat zijn om snel en efficiënt, zonder dat er enige schade wordt aangebracht, een nieuw slot op jouw brievenbus te installeren. De slotenmaker is in staat om je te vertellen wat het beste slot is voor jouw brievenbus en of het nodig is om echt te investeren in een nieuwe brievenbus om jouw kansen op veiligheid te vergroten. Veiligheid is het allerbelangrijkste voor een slotenmaker. Hij kan ervoor zorgen dat je niet het slachtoffer wordt van diefstal van post.

Veel mensen denken bij slotenmakers aan noodgevallen, maar ook voor kleine dingen zoals het vervangen van een slot kun je een slotenmaker bellen. In de praktijk is dit precies waarvoor slotenmakers zijn opgeleid. Ze zijn uitgerust en voorbereid voor een klus om jouw veiligheid te kunnen garanderen. Dus voordat jouw post wordt gestolen door de verkeerde mensen, neem even de tijd om te bestuderen welk slot je kunt laten installeren. Als je ervoor kiest om zo’n slot te laten plaatsen kun je hulp vragen aan je favoriete gerenommeerde slotenmaker.

Voor nog meer geweldige informatie over slotenmakers, kun je de site van Locksecure bekijken. Je vindt de site hier: Locksecure.nl.

 

http://www.locksecure.nl/

Muurstickers sport

Muurstickers die sport centraal zetten zijn zeer populair. Dit is natuurlijk ook niet vreemd, want we hebben allemaal wel een sport die ons aantrekt. Veel mensen beoefenen een sport, anderen kijken liever naar een bepaalde sport of meerdere sporten. Op een bepaalde manier zijn we allemaal wel liefhebbers van sport. De muurstickers met sport thema zijn dan ook voor iedereen geschikt!

Muurstickers met sport voor jong en oud

Stickerparadijs heeft muurstickers voor volwassenen en kinderen, en dit is ook duidelijk te zien in ons assortiment muurstickers met sport thema. Er zijn muurstickers die de sport op een serieuze manier in beeld brengen, maar er zijn ook muurstickers die de sport op een leuke of grappige manier laten zien. De grote variatie aan modellen zorgt ervoor dat we voor zowel volwassenen als kinderen geweldige muurstickers met sport onderwerpen hebben. Uiteraard kunnen de kleur en het formaat van elke muursticker naar wens worden aangepast.

Muurstickers met sport in alle vormen

Sporten zijn er in de meest uiteenlopende vormen. Zo hebben we de heel bekende en favoriete sporten, zoals Formule 1, voetbal, tennis, hockey en ballet, maar er zijn ook sporten die wat minder snel in het standaard rijtje voorkomen, zoals bijvoorbeeld bodybuilding, ijshockey, BMX, rugby en karten. Elke sport is er één, en dit is duidelijk te zien in het assortiment muurstickers met sport van Stickerparadijs. Binnen ons assortiment muurstickers met sport zijn de meest uiteenlopende bekende en minder bekende sporten vertegenwoordigd. Wij houden ons aanbod graag zo breed mogelijk, zodat wij echt iedere klant naar wens van dienst kunnen zijn.

Een sportieve kinderkamer met muurstickers met sport

Er zijn kinderen die werkelijk van iedere sport kunnen genieten. Deze sportieve kinderen verdienen natuurlijk een complete sportkamer! Met de muurstickers met sport thema gaat dit je zeker lukken. Van alle muurstickers met sport afbeeldingen is het formaat en de kleur aan te passen, zodat je ze niet alleen op de ruimte aan kunt passen, maar ook op elkaar kunt afstemmen als je dit wilt. In een handomdraai maak jij een geweldige sportieve kamer voor je kind. Alle muurstickers in het sport thema zijn overigens ook als sjablonen te bestellen, zodat je lekker zelf aan de slag kunt met verf en wat kwasten. Maak er één groot sportief feestje van!

Altijd de hoogste kwaliteit

Stickerparadijs staat zeker niet alleen voor een ruim assortiment muurstickers met sport thema. Wij hebben ook talloze muurstickers in andere thema’s. Daarnaast leveren wij onder meer ook krijtbordstickers en deurstickers. Als ervaren webwinkel staan wij voor een fijne service, een hoge kwaliteit en nette prijzen. Al onze muurstickers worden in één stuk geleverd om de kwaliteit optimaal te houden. Kortom, wij bieden je altijd waar jij naar zoekt. Bekijk nu ons online assortiment en ontdek jouw favorieten!

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers

Weg met die sneeuw

 

Sneeuw, je moet er nog even niet aan denken. We hebben net de eerste hittegolf sinds jaren achter de rug en je wilt eigenlijk nog niet aan sneeuw denken, maar misschien is dat toch wel een goed plan.

 

Heb je bijvoorbeeld al een strooimachine voor je tuin en je oprit? Nu ben je er nog niet mee bezig maar als het straks weer gaat vriezen is het fijn om in ieder geval te zorgen dat je eigen plekje goed begaanbaar is en dat je niet op je gezicht gaat. Een goede strooimachine kan dat voorkomen, zeker wanneer je netjes voor het opvriezen gaat strooien.

 

Voor sneeuw kan men beter een veegmachine gebruiken. Strooien heeft geen zin bij sneeuw maar als sneeuw opvriest, kan het alsnog verraderlijk glad worden en liggen gevaren en ongelukken op de loer en dat wil je natuurlijk niet. Het is daarom beter om bij sneeuw tussendoor de sneeuw op te ruimen, zodat het niet de kans krijgt om vervelend aan te vriezen.

 

Waarom je je daar nu al mee bezig zou houden? Als het later in het jaar echt gaat sneeuwen, gaat iedereen op zoek naar oplossingen in de vorm van veegmachines en strooimachines en los strooizout. Is het dan niet verstandiger om alvast voorzorgsmaatregelen te nemen en te zorgen dat je de nodige spullen al in huis hebt? Vaak ontstaat er in zo’n periode een run op dergelijke producten en het zou natuurlijk heel vervelend zijn als je dan misgrijpt en niet je tuin en je oprit netjes kunt leegmaken. En je weet; in Nederland is het weer altijd berucht onvoorspelbaar. Bovendien gaan dergelijke apparaten natuurlijk niet meer een seizoen mee maar kun je er vele jaren plezier van hebben. Het is dus zeker de investering waard om je nu al te verdiepen in strooimachines en veegmachines voor de sneeuw.

http://www.fuxtec.nl