Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Webdesign

Zorg voor een website die uniek is

Een website is in het huidige digitale tijdperk niet meer weg te denken en als ondernemer ontkom je er dan ook niet meer aan om er een te laten maken. Als je een website wilt hebben die door veel mogelijke nieuwe klanten bezocht wordt en die ook nog eens professioneel oogt en werkt is het zaak dat je deze door een expert laat maken. Op die manier kun je ook voor jouw onderneming een unieke website laten maken.

Altijd maatwerk

VrijdagOnline kan voor ieder bedrijf een website bouwen. Dit doen ze op professionele wijze en je kunt als klant aangeven wat je zelf belangrijk vindt om erop te laten zetten. Omdat zij weten wat er nuttig is op een website kunnen ze je advies geven zodat ze een goede website voor je bouwen die helemaal naar tevredenheid is. Iedere website wordt vanaf het begin opgebouwd en omdat ieder bedrijf anders is en iedereen verschillende wensen heeft wordt iedere site uniek. Iedere website die gebouwd wordt door VrijdagOnline is maatwerk.

Onderhoud en beveiliging

Heb je zelf niet veel verstand van het maken van een website of heb je er als ondernemer nauwelijks tijd voor om deze te bouwen en te onderhouden? Dan kan een professional als VrijdagOnline dit ook voor je doen. Naast de bouw en het onderhoud kunnen ze tal van andere diensten voor je verrichten. Hierbij kun je onder andere denken aan het maken van een logo en huisstijl voor je bedrijf (die dan gebruikt kunnen worden op de website) of het zorgen voor een goede beveiliging van de website door middel van een SSL encryptie. Een website krijgt dan een slotje boven in de balk dat door klanten gezien wordt en zij zullen eerder geneigd zijn een veilige website te bezoeken.