Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto's en Motoren

123-theorie vraagt voor jou het CBR theorie examen aan!

Wil je zo snel mogelijk het CBR theorie examen aanvragen om het motor theoriecertificaat of auto theoriecertificaat binnen de kortst mogelijke tijd te kunnen bemachtigen? Wees dan slim en laat de theorie examen aanvraag over aan ons, 123-theorie. Wij hebben namelijk al meerdere examenplekken via het CBR gereserveerd staan, hierdoor krijg je niet te maken met enorm lange wachttijden maar is er juist lekker snel een plekje voor jou beschikbaar. Wanneer je voor ons kiest ben je niet alleen snel aan de beurt voor het CBR examen, je hoeft ook maar 1 dagje theorie te leren om het examen te kunnen halen. Einde van de cursusdag heb jij het CBR theoriecertificaat binnen gesleept!

De dagcursus van 123-theorie biedt meerdere voordelen:

  • je leert de theorie op een fantastische manier aan, vergeten zal je het niet meer
  • we regelen alle zaken voor je van het begin tot het eind
  • de docenten zijn uitermate professioneel en goed opgeleid
  • er wordt altijd voor gezorgd dat de sfeer ontspannen en gezellig is
  • wij weten wat te doen met leerproblemen bij cursisten
  • er zijn altijd voldoende plaatsen beschikbaar
  • de wachttijd is zeer kort: nadat het theorie-examen is aangevraagd ben je meestal binnen 2 tot 4 weken aan de beurt
  • je kan op je 17e al beginnen met het aanleren van de theorie, het CBR certificaat heeft een geldigheid van anderhalf jaar

Past het CBR standaard examen of het CBR uitgebreid examen bij jou? Zoek van te voren uit welk examen jij wilt krijgen. Voor het standaard examen betaal je €37,- en voor het uitgebreid examen betaal je €49,-. Betalen voor het examen dien je bij het CBR te doen. Voor de 123-theorie dagcursus betaal je €99,- welke je bij inschrijving kunt voldoen.

Bij welke trainingslocatie zien we jou?

Past de dagcursus motortheorie Amsterdam of Zwolle, de dagcursus autotheorie Den Haag of Eindhoven bij jou? Of ben je naar een heel ander plekje in Nederland op zoek? Bij ons kan je alle kanten op! Met onze vele locaties kan jij altijd een trainingslocatie vlak bij huis vinden! Neem snel een kijkje op onze website om te zien waar in het land je ons allemaal kunt vinden en regel direct je inschrijving!

https://www.123-theorie.nl/