Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Auto's en Motoren

Rittenregistratie: de firma van de Witte Kar zorgt voor de testrit

Originele rittenregistratie. Maar voordat de testrit echt van start kan gaan werpen u en ik een korte en laatste blik in de vier boxen. In de vier grote boxen zit niet alleen heel veel eten maar zeer zeker ook drinken.  U en ik zien heel veel verschillende soorten drank. Beter één fles in de hand dan tien in de lucht. U en ik zien onder meer 7-up, bier koffie, thee, port, wijn, limonade. De conclusie is zonder meer: ook wat drinken betreft is er voldoende aan boord. Rittenregistratie.

De firma van de Witte Kar stelt zich helemaal voor

Rittenregistratie. De firma van de Witte Kar gaat zich aan ons presenteren. Eerst krijgen u en ik te horen en te zien wie er in de directie zit. En dan krijgen u en ik een lijst met alle soorten werk waarmee de firma van de Witte Kar zich volop bezighoudt. U en ik krijgen een lijst van de leden van de directie. Het gaat zeer zeker om de volgende drie broers. Ad van de Witte Kar, Ed van de Witte Kar, en tot slot de heer Jo van de Witte Kar. Rittenregistratie.

De firma van de Witte Kar werkt op vele terreinen

Rittenregistratie. Zoals beloofd zien u en ik een lijst van al het werk dat de firma van de Witte Kar verricht. Hier volgt de lijst in willekeurige volgorde. De verkoop en onderhoud van auto’s. De firma van de Witte Kar heeft een hele grote showroom voor de verkoop van auto’s. De firma van de Witte Kar heeft een hele grote garage voor onderhoud en reparatie van de auto’s. Ook voor APK kunnen u en ik terecht bij de firma van de Witte Kar. Ja, zeker weten. Rittenregistratie.