Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Electronica en Computers

5 Microsoft 365 Business Premium voordelen

Wat voor een softwarepakket heeft je bedrijf nu? Misschien heb je jezelf er nog niet echt in verdiept, of ben je wel toe aan een upgrade. Er zijn verschillende softwarepakketten op de markt beschikbaar. Dus hoe weet je welke het beste past bij jouw organisatie? In dit artikel nemen we je mee in de verschillen tussen de pakketten en welke 5 voordelen van Microsoft 365 Business Premium interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf.

Verschillen tussen de Microsoft 365 abonnementen 

Als bedrijf kun je niet meer zonder Microsoft 365. Maar welk abonnement kun je het beste kiezen? Om die keuze te maken moet je eerst weten wat de belangrijkste verschillen zijn. 

Microsoft 365 Business Standard

Wil je een hogere productiviteit binnen de organisatie? Dan kun je vooruit met het standaard pakket. Hierbij maak je geen gebruik van de uitgebreide beveiligings- en apparaatbeheerfuncties. Dit zijn overwegingen die je als organisatie moet maken.

Microsoft 365 Business Premium

Bij Microsoft 365 Business Premium maak je gebruik van alle beschikbare productiviteit apps en services. Daarnaast staat dit softwarepakket bekend om de geavanceerde beveiligingsmogelijkheden. Microsoft 365 Business Premium is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven. Houd rekening met een maximum van 300 gebruikers. 

Microsoft 365 Business Enterprise

Het verschil tussen Microsoft 365 Business Premium en Enterprise is de mogelijkheid om gebruik te maken van Business Intelligence en analyse hulpmiddelen. Het pakket is met name interessant als je gebruik wilt maken van deze tools en een bedrijf hebt met meer dan 300 gebruikers. 

5 voordelen van Microsoft 365 Business Premium

Kleine tot middelgrote bedrijven maken graag gebruik van Microsoft 365 Business Premium op basis van 5 voordelen:

 

  1. Bedrijven geven aan dat het werk en de onderlinge communicatie makkelijker en efficiënter gaat door gebruik te maken van de verschillende apps. 

  2. Het maakt niet uit of je collega’s op kantoor of thuis werken. Met Microsoft 365 Business Premium zijn jouw bedrijfsdocumenten en -gegevens optimaal beschermd. 

  3. Maak je geen zorgen meer over ransomware aanvallen met dank aan de meerlaagse beveiliging.

  4. Het is mogelijk om bedrijfs- of persoonsgevoelige informatie in berichten en mailings te versleutelen. 

  5. Alle apparaten (tablets, telefoons en laptops) zijn beveiligd met Microsoft 365 Business Premium.

Twijfel nog of Microsoft 365 Business Premium iets voor jouw organisatie is? Raadpleeg een expert naar de mogelijkheden en hoe de software je het beste kan ontzorgen.

https://www.cumulusit.nl/diensten/microsoft-365-prijzen/