Applicatie ontwikkelaar voor de MKB

Uw eigen App laten ontwikkelen

Mobile apps zijn de toekomst. Iedere smartphone heeft ze en we gebruiken ze steeds meer en meer. Op het gebied van communicatie met uw klanten kunnen ook mobile apps ingezet worden als slimme oplossingen die het makkelijker maken om informatie uit te wisselen tussen u en uw klant. Maar hoe begint zoiets? Voor welk platform (iOS (iPhone en iPad), Android (mobiel en tablets), HTML5 (web) apps), hoe moet de app eruit zien, welke functies moeten er allemaal in en is wat zijn de kosten van het laten maken van een app? En belangrijker: hoe bereik ik mijn doelgroep? AppElit is gespecialiseerd app ontwikkelaar met specialisaties in het maken van maakwerk software voor bedrijven. We noemen een aantal voorbeelden.

Op maat gemaakte B2B apps voor het bedrijfsleven

Bedrijven zijn altijd op zoek naar het beter laten aansluiten van behoeften aan hun apparaten. Wij ontwerpen en bouwen gespecialiseerde apps en software die het beste voor u werken. AppElit voldoet aan de unieke behoeften van bedrijven door het aanbieden van bedrijfsapps. Hierbij letten we altijd op de volgende zaken;

  • Een eigen look en feel, afgestemd aan de huisstijl
  • Specifieke functionaliteiten voor bedrijfsprocessen of workflows
  • Speciale configuratie voor IT-omgevingen
  • Beveiligingsfuncties voor gevoelige of privé ondernemingsgegevens
  • Aangepaste functies voor partners, dealers of franchise

CMS apps met met volledig eigen beheer

APPelit ontwikkelt de nieuwste CMS apps ( lees: mobile apps met Content Management Systeem), zodat uw gebruikers voorzien zijn van een uitgebreide app , maar u het beheer volledig in eigen handen heeft. Het presenteren van informatie aan uw gebruikers is zeer eenvoudig en actueel en de besparing op onderhoud is enorm.

Een voordelige kassa app als POS software

Klanten bedienen aan de kassa op een gebruiksvriendelijke manier? Maak dan kennis met de WaiterOne kassasysteem op uw favoriete apparaten zoals een iPad mini, iPod of iPhone. De WaiterOne kassa systeem wordt continu geüpdatet om ervoor te zorgen dat het werkt met de meest recente hardware. De WaiterOne biedt geavanceerde functies voor een fractie van de prijs van de veelal dure traditionele kassasystemen. Vaak betaalt u voor mogelijkheden waar u geen gebruik van maakt en dat is natuurlijk zonde. Bekijk via onderstaande video de WaiterOne kassa software in actie en neem contact op voor meer informatie.

https://www.appelit.com