Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Dagtrip Rotterdam in de zomer

Heb je deze zomer een dagje Rotterdam in de planning? Dat zal vast een hele leuke dag worden, maar er is zoveel te doen en beleven in Rotterdam dat het verstandig is om van te voren te kijken wat er allemaal te doen is en wat je wilt doen, ander loop je waarschijnlijk een heleboel Rotterdamse pareltjes mis. In deze blog gaan we een leuk dagje Rotterdam in de zomer met je doornemen.

Je begint met de beste koffie bij Het hoofdkantoor

Het Hoofdkantoor in Rotterdam is geen kantoor, maar een gezellige bistro waar je de beste koffie kunt drinken én heerlijk kunt ontbijten. Het ideale begin van een dagje Rotterdam. Ja de koffie is echt de beste, het kwam namelijk als beste uit de AD koffietest.

Rondvaart Maasvlakte of rondvaart Rotterdam

Op een heerlijke zomerse dag is er niets fijner dan een rondvaart over de maasvlakte. Als je echter meer over deze interessante stad wilt leren, dan kun je de dag beginnen met een rondvaart door Rotterdam. De gids zal je dan informatie geven over alles waar je langs vaart en je zal veel prachtige architectuur kunnen waarnemen.

Shoppen in Rotterdam

Als je eenmaal in Rotterdam bent dan moet er ook gewinkeld worden, Rotterdam heeft namelijk ontzettend veel prachtige winkelstraten met de meest creatieve en unieke winkels. Neem een kijkje in de Hoogstraat voor unieke winkels of Zwaanhals als je meer van vintage houdt. Ben je meer van de designwinkels? Bezoek dan de Nieuwe Binnenweg.

Sluit de dag af met een heerlijke maaltijd

Eten mag uiteraard niet ontbreken en daarom hebben we een aantal geweldige opties in Rotterdam voor je uitgezocht.

Houdt jij van Afrikaans eten? Dan mag je Viva Afrika echt niet overslaan. Voor een gemiddelde prijs van €35 kun je hier betaalbaar eten, maar het is toch echt een van de beste restaurants van Rotterdam!

Is dit te exotisch? Dan kun je bij Tres Rotterdam terecht. Hier krijg je enkel ingrediënten van Nederlandse bodem, in een prachtig restaurant waar maarliefst 18 gangen worden geserveerd met 12 zitplekken.

https://www.spido.nl/tochten-cruises/dagtocht-tweede-maasvlakte-2022