Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Aanbiedingen

De beste trampoline kopen

De beste trampoline kopen

Wij geven je een aantal tips om de Beste Trampoline te kunnen kopen. Het allerbelangrijkste is veiligheid. Het is namelijk makkelijk om een ongeluk te maken, maar dit kun je ook voorkomen. Let bij de aanschaf dus altijd op de beschermingsrand. Hoe dikker en breder deze is hoe meer veiligheid erin zit. Daarnaast is het ook belangrijk dat het een vochtwerend materiaal bevat zoals closed foam cell. Het is namelijk iets wat veel mensen buiten laten staan het hele jaar door. Er kan altijd onverwacht regen op komen en daar moet het materiaal dan ook naar zijn. 

Tevens kun je ook een veiligheidsnet kopen bij de ronde trampoline. Soms worden deze meegeleverd, maar vaak kun je deze apart bestellen. Ook het springdoek is een belangrijk punt. Zo is het handig als er in het midden een markering zit van een merk of gewoon een cirkel. Je weet dan precies waar je moet springen om een mooie en veilige sprong te maken. Daarnaast is het ook handig om op de stiknaden te letten. Hoe meer je deze ziet hoe beter de trampoline is in de meeste gevallen. Het beste kun je kiezen voor een model met conische veren. Deze verdelen het gewicht en de sprong het beste en daardoor kom je ook verder.

De populariteit van een trampoline

Bij 5top merken wij dat de trampoline ieder jaar weer een stukje populairder wordt. Dit komt omdat het een sport is die je niet met tegenzin doet. Het eigenlijk best ontspannend, maar ook hartstikke goed voor je conditie. Daarnaast is het ook goed voor de spieropbouw en de wervels. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen er een in de tuin hebben staan. Je hebt namelijk alle vrijheid om het te doen wanneer je dit wil. Doordat de druk van openingstijden eraf is is het ook makkelijker vol te houden.