Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

De beste transportfietsen van het seizoen

Als je van plan bent om binnenkort een nieuwe transportfiets aan te schaffen, raden wij jou aan om de beste transportfietsen van 2021 op een rijtje te lezen. Zo kun je je keuze namelijk veel makkelijker maken, dit bespaart jou kostbare tijd! 

Transportfietsen zijn praktisch voor velen. Voor zowel mannen als vrouwen, maar ook voor jongens en meisjes! Een transportfiets is in vele opzichten een erg handige fiets. Bovendien is een transportfiets ook nog eens zeer trendy en cool. 

Om de beste transportfietsen voor jou op een rijtje te zetten, zijn er veel testen uitgevoerd. Wij hebben een lijst gemaakt met de beste transportfietsen voor iedereen: voor dames, heren, jongens en meisjes!

Hier kun je de transportfietsen vinden die het beste uit de test zijn gekomen! 

De 5 beste transportfietsen zijn van 2021 zijn:

Cortina U4 Damesfiets

De Cortina U4 Damesfiets is het beste in het segment voor de dames. De Cortina U4 heeft veel voordelen. De Cortina U4 Damesfiets is gekenmerkt met het robuuste uiterlijk, de ruime voordrager en het stevige aluminium frame. De Cortina U4 Damesfiets is geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien is de Cortina U4 onderhoudsarm. De moderne remmen, goed verlichtingen, betrouwbare stuurslot en ART-goedgekeurd slot zorgen ervoor dat de U4 Transportfiets voor alle nodige comfort en veiligheid zorgt tijdens het fietsen. Over deze prachtige transportfiets valt niet te twijfelen, hij is eenmaal de beste in het segment! 

Batavus Dinsdag E-go herenfiets

De Batavus Dinsdag E-go herenfiets is de best geteste transportfiets voor heren. Bovendien is de Batavus Dinsdag ook nog eens een elektrische fiets. De Batavus Dinsdag E-go herenfiets is een echte blikvanger. De prachtig sportieve en moderne vormgeving is perfect afgestemd op het stadsverkeer en de natuur. De vormgeving zorgt ervoor dat je een sportieve, maar comfortabele zithouding aanneemt. De elektrische motor zorgt ervoor dat je de beste ondersteuning nodig krijgt. De Batavus Dinsdag E-go is voorzien van componenten die niet zomaar op elke fiets voorkomen! De Dinsdag E-go is namelijk voorzien van de nieuwste Vizi-verlichting die ervoor zorgt dat je in de dag en nacht altijd zichtbaar bent.

Cortina U4 Mini jongensfiets

De Cortina U4 Mini is de beste transportfiets voor de stoere jongens! De stevige U4 mini’s zijn zeer stevig dankzij het stalen frame, deze kunnen zeker wel tegen een stootje. Het stalen frame is namelijk onverwoestbaar! Deze transportfiets is uitgerust met een veilige terugtraprem en drie versnellingen waardoor de jongens veilig urenlang fietsplezier kunnen beleven. 

Batavus PACKD meisjesfiets

Voor de meisjes is de klassieke Batavus PACKD meisjesfiets de beste in het segment. De Batavus PACKD transportfiets heeft een klassieke omafiets uitstraling. Wat zeer hip is! Deze transportfiets kun je voor allerlei soorten ritten gebruiken. Dit komt dankzij het stevige frame. De trendy voor- en achterdrager zorgen ervoor dat je gemakkelijk al je bagage mee kan vervoeren. De drie versnellingen kunnen jou op elk gewenste snelheid brengen en de veilige remmen kunnen jou dan ook weer zo snel mogelijk of geleidelijk tot stilstand brengen. De Batavus PACKD meisjesfiets is een echte aanrader voor de meisjes die op zoek zijn naar een veelzijdige transportfiets.