Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

De Hitachi accu BCL1415 tegen concurrerende prijs

De Hitachi accu BCL1415 is een accu van hoge kwaliteit. Hitachi heeft een toonaangevende positie op de markt van professioneel elektrisch gereedschap. De BCL1415 accu’s van Hitachi zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle wettelijke Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Deze accu is speciaal ontwikkeld voor alle 14,4 Volts Hitachi electrisch gereedschap en heeft een lange levensduur. Met deze accu werkt uw Hitachi elektrisch gereedschap weer op volle kracht en altijd op de juiste spanning. We bieden deze accu aan tegen concurrerende prijzen voor onze klanten.

Hitachi accu BCL1415 zorgt ervoor dat uw machine weer als nieuw werkt

De Hitachi accu BCL1415 geeft uw machine weer alle kracht en zorgt ervoor dat uw elektrisch gereedschap weer als nieuw werkt en dezelfde capaciteit heeft als een nieuw machine. De accu is bovendien goed beveiligd tegen overhitting, overladen en kortsluiting en kan opgeladen worden met de originele Hitachi lader. Haal uw vervangende Hitachi accu BCL1415 voordelig bij ons. De accu heeft een hoge capaciteit, wat ervoor zorgt dat het lang duurt voordat uw accu weer leeg is.

Heeft u vragen over de Hitachi accu BCL1415?

Presteert de huidige accu van uw Hitachi electrisch gereedschap niet meer optimaal of raakt het tijdens gebruik snel leeg, dan is uw accu aan het eind van zijn levensduur. Vervang uw huidige accu dan door de Hitachi accu BCL1415. Met deze accu zorgt u ervoor dat uw Hitachi gereedschap altijd wordt voorzien van voldoende stroom. Koop de Hitachi accu BCL1415 en ervaar hoe uw Hitachi elektrisch gereedschap weer als een nieuw gereedschap presteert. U gaat al uw klussen weer op volle kracht kunnen uitvoeren, zonder dat u de accu steeds hoeft op te laden. Heeft u vragen over de accu of wilt u zeker weten of het in uw Hitachi elektrisch gereedschap zal passen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij bieden u de scherpste prijs.