Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Een doe-het-zelf gietvloer in de badkamer

Een PU gietvloer in de badkamer zorgt voor een strakke uitstraling en oneindig plezier in gebruikersgemak. Als u op zoek bent naar een naadloze afwerking, waarbij u zo min mogelijk kans loopt op scheuren of kieren, dan is dit een uitermate geschikte optie. Een badkamer kent namelijk een behoorlijke vochtbelasting, die kan zorgen voor onaangename problemen. Schimmel, beschadiging aan badkamermeubels, of ophoping van vuil in naden maken een badkamer snel onaantrekkelijk. Door te kiezen voor een PU gietvloer in de badkamer voorkomt u veel van deze ongemakken. Met de juiste materialen zorgt u voor een prachtige afwerking en bent u verzekerd van blijvende kwaliteit waar u nog jaren van kunt genieten.

Watervaste materialen in de badkamer

Bij Decochip kunt u terecht als u watervaste materialen zoekt voor het verbouwen van uw badkamer. Ook gietvloeren in de badkamer bieden met een waterdichte afwerking de juiste oplossing voor deze ruimte in uw woning. U wilt voorkomen dat vocht via naden in de onderliggende lagen van uw vloer kan binnendringen en voor schade aan uw vloeren kan zorgen. Met een gietvloer heeft u hier geen omkijken meer naar. De afwerklaag voorkomt dat vocht of vuil kans maakt en zorgt bovendien voor een prachtige uitstraling. Een gietvloer kan zelfs over een reeds bestaande tegelvloer worden gelegd. Afhankelijk van het materiaal van uw ondervloer, kunt u kiezen voor een Epoxy of een PU gietvloer.

Aandacht bij aanbreng van een gietvloer

Er komt veel bij kijken als u een gietvloer in de badkamer gaat aanbrengen. Toch legt u heel eenvoudig zelf uw nieuwe vloer als u weet waar u op moet letten. Deze specialist biedt u naast de juiste materialen, tevens de mogelijkheid tot het volgen van een gratis workshop. Zo leert u precies hoe u zelf een gietvloer aanlegt en worden alle aandachtspunten vermeld, waarna u direct aan de slag kunt. Voor meer informatie en adviezen kunt u zeker hier terecht.