Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Gezondheid

Een kuur met sapjes, steeds meer mensen doen het!

Een sapjeskuur wordt ook wel detoxen genoemd. Detoxen heeft erg veel voordelen. Hier kun je ze allemaal ontdekken!

Nummer 1: Dankzij een sapjeskuur raak je afvalstoffen kwijt die zich langzamerhand in de lichaam hebben opgehoopt

Een detox kuur waarbij je groentensappen drinkt, zullen een zeer positieve werking hebben op de spijsvertering. Het spijsverteringsstelsel moet normaal erg veel energie leveren om al de voeding voldoende te kunnen verteren. Als je alleen aan groentesapjes zit zal het spijsverteringssteltel niet zoveel energie meer te hoeven leveren, de gifstoffen zullen sneller en makkelijker afgevoerd worden.

Nummer 2: Na een sapjeskuur zal je veel meer energie hebben

Een detox kuur zal ervoor zorgen dat de gifstoffen snel en makkelijk uit je lichaam gaan. Je lichaam kan dan concentreren op andere belangrijke functies. Het lichaam zal erg veel energie hebben voor andere dingen.

Nummer 3: Een sapjeskuur zal ervoor zorgen dat je afvalt

Het lichaam wordt uiteraard ontgift van alle gifstoffen in het lichaam dankzij een detox kuur. Deze gifstoffen hebben voor het lichaam onmogelijk gemaakt om af te vallen. Deze gifstoffen ontregelen de vitale lichaamsprocessen. Met een te veel aan deze gifstoffen kan het lichaam het lichaamsvet niet meer verbranden. Een detox kuur zal ervoor zorgen dat de gifstoffen het lichaam verlaten, zo kun je je lichaam ook de mogelijkheid geven om af te vallen.

Nummer 4: Je huid wordt mooier

Het lichaam wordt van binnenuit gereinigd. Als het lichaam te veel gifstoffen heeft zullen de nieren en darmen te veel werk om te reinigen. Het werk zal dan gedaan worden door de huid. Dit zul je zien als vervelende onzuiverheden op de huid, zoals acne. Een detox kuur zal de huid ontgiften en zelfs je onzuiverheden oplossen.

Nummer 5: Je nachtrust wordt verbeterd

Een detox kuur zorgt ervoor dat de toxine en vrije radicalen die zich ophopen in het lichaam weg worden gevoerd. Deze vrije radicalen en toxine hebben een negatieve invloed op onze hersenfuncties. Moeite met slapen, chronisch vermoeid en een slechte concentratie. Herken je dat? Begin dan een detox kuur. 

Nummer 6: Een gezonde leefstijl is begonnen!

Een detox kuur zal je ervoor zorgen dat je oude en ongezonde voedingspatroon geëlimineerd wordt. Je nieuwe gezonde leefstijl is dankzij de detox kuur begonnen!