Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Financieel

Een minikrediet aanvragen kan snel en gemakkelijk!

Zit u even krap bij kas of heeft u extra geld nodig? Dan is een minikrediet een uitkomst. Een minikrediet is een lening van een klein bedrag voor een korte periode. Deze vorm van lenen wordt steeds populairder. Dit komt vooral door de snelheid waarmee het geld op de rekening van de lener kan worden gestort, namelijk binnen 1 uur geld op je rekening. Bovendien gebeurt de aanvraag snel en gemakkelijk geheel online.

Minikrediet zonder loonstrook

Een minikrediet is een leenvorm is met soepele voorwaarden. Zo kunt u ook zonder loonstrook geld lenen, dit betekent dat u geld kunt lenen zonder vast inkomen.

Tip: Sluit alleen een minikrediet als u zeker weet hierdoor niet in de problemen komt.

Er zijn twee soorten minikredieten: Een minikrediet waarbij u een bedrag van 100 euro tot en met 800 euro kunt lenen en een pluskrediet waarbij u een bedrag van 600 euro tot en met 1500 euro kunt lenen.

Hoe werkt het minikrediet?

Binnen 5 simpele stappen kunt u snel een minikrediet verkrijgen.
1. Selecteer het gewenste leenbedrag en looptijd.
2. Upload uw ID-document.
3. Vul uw gegevens in.
4. Kies uw garantsteller.
5. Verifieer uw bankrekening.

 1. Een negatieve BKR registratie is geen probleem. kortom geld lenen zonder BKR toetsing!
 2. Binnen 10 minuten geregeld
 3. Direct geld op uw bankrekening.
 4. Geen gedoe, zo geregeld!

  Als beste geteste minilening aanbieder is: Ferratum. Daar kunt u terecht voor een minilening tot wel 1500 euro en geen BKR-toetsing, in 15, 30 of 45 dagen afbetaald, klantenservice is maandag – zaterdag geopend. Zodra u een akkoord heeft gekregen ontvangt u binnen 24 uur het geleende bedrag op uw rekening. De berekende rente bedraagt 13,99%, dus als u € 100,00 leent betaald u € 100,53 terug.

Eisen voor een minikrediet

Om voor een minikrediet in aanmerking te komen, worden er een aantal eisen aan u gesteld. U moet minimaal 1.000 euro netto per maand verdienen. Wanneer u hier net onder zit, is het vaak ook nog mogelijk om een klein bedrag aan te vragen, maar u kan niet teveel van het minimale bedrag aan inkomsten afwijken.

Daarnaast moet u in Nederland woonachtig zijn, een Nederlandse bankrekening hebben en over een e-mailadres te beschikken en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon met Nederlands nummer. De procedure voor het aanvragen van minikrediet wordt namelijk vaak per sms afgehandeld en op deze manier wordt u op de hoogte gehouden over de status van uw aanvraag.

Verder moet u 21 jaar of ouder zijn, mag u geen ZZP’er of uitzendkracht zijn en geen uitkering hebben. Een registratie bij het BKR vormt geen enkele belemmering; via een minikrediet kunt u geld lenen zonder BKR check.
Een minikrediet aanvragen is transparant, eenvoudig en snel, hierdoor is het de ideale oplossing voor onvoorziene kosten.

Terugbetalen met iDEAL

U kunt tegenwoordig ook makkelijk terug kunt betalen met iDEAL. U rekent af in de vertrouwde  Internetbankierenomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL gebruiken wanneer u internetbankiert bij ABNAMRO, SNS Bank, ING, Knab, Rabo, Regiobank, ANS Bank, Triodos Bank of van Lanschot.

Voordelen van een minikrediet:

 • Snelste manier om geld te lenen.
 • Geen probleem als u geregistreerd bent in het BKR-register
 • 7 dagen per week aan te vragen (online)
 • Binnen 24 uur geld op uw bankrekening.
 • Bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bent u vaak gebonden aan een looptijd van meerdere maanden tot zelfs enkele jaren, aangezien het hier ook gaat om grotere bedragen
 • Geen gedoe, zo geregeld!

https://minikredietaanvragen.com/minikrediet-in-nederland-aanvragen/