Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Eten en drinken

Een ontbijt bestellen voor een ander als kado

Mensen die alles al hebben weten nooit wat ze moeten vragen voor hun verjaardag. Ze zeggen dan iets als “ik heb alles al, ik hoef geen kado” Voor jou als vriend is dit best lastig. De oplossing is om zo’n vriend niet een tastbaar kado te geven, maar een belevenis.

Mensen zeggen nooit “ik ben ooit al eens op een leuke manier verrast, ik hoef dus niet nog een leuke verrassing” Iedereen kan een leuke verrassing waarderen.

 

Verras een vriend op zijn verjaardag door een ontbijt te bestellen

We beginnen als het goed is de dag normaal gesproken met een ontbijtje. De één maakt een bordje havermout, de ander smeert snel een broodje. Bijna niemand neemt voldoende de tijd om een echt lekker ontbijtje te maken met verse broodjes, kaas en vers fruit. Door een luxe ontbijt te bestellen zorg je voor een heel bijzondere ervaring voor de persoon waar je het ontbijt voor koopt. Hij of zij zal dit nooit vergeten. Dat is toch veel leuker dan iets kopen waar de ander eigenlijk toch niets aan heeft?

 

Een goed ontbijt is een goede start van de dag

Wat zit er volgens jou in een goed ontbijt? Als ik een ontbijt zou bestellen voor mezelf dan zou daar in ieder geval een lekker broodje en verse jus ‘d Orange bij zitten. Normaal heb ik geen verse jus bij het ontbijt maar als ik te vieren heb dan is dat wel heel erg lekker. Voor een feestelijke dag zou ik er ook een glas champagne bij willen hebben. Meestal zijn dat soort extra luxe wensen mogelijk als je een ontbijt gaat bestellen bij een echt goede ontbijtservice.

 

Aan wie ga jij deze belevenis geven?

Misschien wel aan je eigen man of vrouw. Dan heb je er zelf ook nog plezier van en zie je meteen de verraste blik op zijn of haar gezicht. Je kunt ook een ontbijtje laten bezorgen bij een vriend aan de andere kant van het land. Zolang ze daar bezorgen maakt de afstand vanaf jou geen enkel verschil. Laat een ander weten dat je aan ze denkt met dit super originele kado.