Duurzame bedrijfsvoering
Image default
Bedrijven

Emmer met deksel

Een emmer met deksel kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zowel in de food- als non-foodsector. Denk hierbij onder andere aan het opslaan van voedselwaren of bouwmaterialen. De deksel zorgt ervoor dat de emmer stabiel is en de inhoud van de emmer goed geconserveerd wordt. Zo zal een emmer met deksel niet zo snel lekken of doorzeefd raken zoals een plastic zak. Dit maakt het product zeer vriendelijk in gebruik.

In bulk bestellen of per stuk 

Emmers met deksels worden door leveranciers vaak in partijen verkocht. Bij Verpakkingswebwinkel kunt u emmers met deksel per stuk bestellen. Op deze manier levert Verpakkingswebwinkel.nl op maat en besteedt u uw geld niet aan overtollig materiaal. Dit is uiteraard een groot voordeel. Bovendien is het niet alleen beter voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Goede kwaliteit voor een zachte prijs

De emmer met deksel van Verpakkingswebwinkel.nl is gemaakt van kunststof en geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen. De emmer is in wit verkrijgbaar en voorzien van een reeds gemonteerde sluitclip en hengsel. Dit draagt bij aan de stevige en degelijke kwaliteit van het product. De emmers zijn verkrijgbaar in diverse maten, variërend van 1 tot en met 20 liter. Tot slot wordt uw bestelling met zorg in folie verpakt en aangeleverd.

Prijs van een emmer met deksel

Een emmer met deksel is al vanaf € 0,90 per stuk verkrijgbaar op Verpakkingswebwinkel.nl. Bulkbestellingen worden franco geleverd bij een bestelling vanaf € 450,-.

Een bestelling plaatsen op Verpakkingswebwinkel.nl

Bij een bestelling vóór 14:00 wordt het pakket al de volgende dag geleverd. Voor vragen of specifieke wensen is de klantenservice van Verpakkingswebwinkel.nl op werkdagen tot 17:00 bereikbaar. Bekijk het ruime aanbod en de mogelijkheden snel op Verpakkingswebwinkel.nl.